- Konu Sahibi hayatyalan
-
nasıl yani başkasıyla birlikte olmamış diye tatmin olmuyo musun?
hımmm şimdi anladım bence bi psikoloğa falan gidin.gercekten faydası oluyo.ben önce hiç inanmazdım.evlendiğimde7 ay vajınısmusla uğraştım doktor napcak falan derdim ama bir seansta aştım.tavsiye ederim
Sanki her şey eşinde bitiyo gibi geldi, bunun tecrübesizlikle alakası yok canım, adamın yapısıyla yada alışkanlıkla alakalı, yani 2 sene boyunca hep aynı pozisyonda yapmışsanız alışkanlık yapmış olabilir,
evet canım aslında alışkanlıkta oldu otomatik olarak direk o pozisyona giriyoruz yine utanarak söylüyorum ön sevişmemiz bile hep aynı ilişkiye bşlamamız bile aynı monotonlaştı artık ama birşeyleri değiştirmek istiyorum daha 2 yıl oldu ömür boyu eraber olcaz inşallah hep aynı olmasınbaşka odada yapalım diyorum yatak odası daha rahat diyor. bazen ben kadınlık cazibemi kullanamıyormuyum acaba diyorum ama inanın cok sey yapıyorum arada sordugum bile oldu bendenmi sıkılıyorsun dige hayır kesinlikle diyor.....
Yatakta yapmayın derim ben. her bulduğunuz yerde oynaşın, salonda koltuklarda, antrede mutfakta halıların üzerinde banyoda. Yatak olduğu için hep aynı pozisyon oluyordur belki de otomatiğe bağlanmış gibi.
Salonda otururken mesela yanında öpüver yanaklarından,elin gitsin biraz aşağılara, sonra çık üstüne otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?