utanarak soruyorum kusura bakmayin bağırsak sorunu

Herseyimsin

Cok mutsuzum :(
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
88
0
36
Hollanda
selam kizlar basliktanda belli kusura bakmayin utanarak yaziyorum, 4 aylik hamilelikte kaka yani buyuk di$kinin siyah olmasinin sebebi ne , yasayan varmi aranizda yada bu konuda bi bilginiz var mi ?

Demir ilacı kullanıyor musunuz?
Demir ilaçları dışkıyı siyah yapıyor.
Onun dışında bir bilgim yok açıkçası.

endişelenmeyn bi sorun yok dışkı siyah renkte oluo hamilelikte..witaminlerde yapabilio... doktorum öle demişti problem yok:66::66:

selam kizlar basliktanda belli kusura bakmayin utanarak yaziyorum, 4 aylik hamilelikte kaka yani buyuk di$kinin siyah olmasinin sebebi ne , yasayan varmi aranizda yada bu konuda bi bilginiz var mi ?

kullandığın vitaminlerden demir ve kan ilaçlarından kaynaklanıyor olabilir cnm herkez aynı şeyi yaşıyor utanacak bişey yok:1:

Demir ilacı kullanıyorsanız sebebi odur, içiniz rahat olsun. Ama demir ilacı kullanmıyorsanız doktorunuza danışın, dışkı önemli. Utanacak da hiçbirşey yok.

elevit, megadyn gibi multivitaminlerin içinde hatırı sayılır miktarda demir vardır ve demir dışkıya siyah rengi verir. 7 haftadan beri multivitamin 12. haftadan beri demir hapı kullanıyorum şu an 33. haftamdayım ve dışkım 7. haftadan beri siyah. Telaş yapılacak birşey olduğunu sanmıyorum.

benimde öyle ben demir hapı kullanıyorum ondan tabi.seninde muhtemelen kullanbdığın ilaçtan haftada iki kez alman dahi rengini değiştirmesine yeter.

Back
X