Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
utanarak soruyorum kusura bakmayin bağırsak sorunu
selam kizlar basliktanda belli kusura bakmayin utanarak yaziyorum, 4 aylik hamilelikte kaka yani buyuk di$kinin siyah olmasinin sebebi ne , yasayan varmi aranizda yada bu konuda bi bilginiz var mi ?
selam kizlar basliktanda belli kusura bakmayin utanarak yaziyorum, 4 aylik hamilelikte kaka yani buyuk di$kinin siyah olmasinin sebebi ne , yasayan varmi aranizda yada bu konuda bi bilginiz var mi ?
Demir ilacı kullanıyorsanız sebebi odur, içiniz rahat olsun. Ama demir ilacı kullanmıyorsanız doktorunuza danışın, dışkı önemli. Utanacak da hiçbirşey yok.
elevit, megadyn gibi multivitaminlerin içinde hatırı sayılır miktarda demir vardır ve demir dışkıya siyah rengi verir. 7 haftadan beri multivitamin 12. haftadan beri demir hapı kullanıyorum şu an 33. haftamdayım ve dışkım 7. haftadan beri siyah. Telaş yapılacak birşey olduğunu sanmıyorum.