Utanarak ve sıkılarak bakirelik ve hamilelik ile ilgili bir soru sormak istiyorum?

O o kadar kolay olmuyor inan bana.Oyle bir sey olsa o an hissetmemen mumkun degil..Zaten gercekten yasayinca korktuguna kendin gulersin..Bir zorlama olmasi lazim,o anda zaten agri hissediyorsun ve kanaman olurdu.Seninki tahris olmus.O bolgeden kan gelmis sonradan buyuk ihtimal.

ya alemsınız :)
kızlık zarının bay bay demesı oyle kolay degıl arkadaslar surtundum pıt gıttı şıp şıp kan damladı durumu yok
hamıle kalmak da okadar kolay degıl spermler uzuuuun yola gıdecek sag kalanlar yumurtalıga ulasacak delecek tutunacak falan ohooo ... kac mılyon spermden bır tanesı basarabılıyor dusunun okadar zor ıs yanı

benım anlamadıgım gercekten bu bılgılere ortaokul cocukları sahıp . ozellıkle kadınlar neden ayıp dıye buyutuluyor bence ortaokulda okullarda bu egıtımler verılmelı ya. ınsanız ve dunyaya üremeye geldık neden ayıp karsılanıyor ben onu anlamıyorum yanı sızın bunu sormanız ayıp falan da degıl utanılacak bırsey de yok hala bu zamana kadar ogrenmemıs olmanıza sasırıyorum. elımızın altında net vucut beden bızle kac yasında ınsanız degıl mı ama :)

kamu spotu: adetken de hamile kalınır. Adet bitiminde de hamile kalınır. İtiraz etmeye kalkan olursa Googlelasın, sonuçları okusun. Hamile kalmak istemeyen herkes önlemini almalı.
dogru
hatta yumurtalama gununu takıp et dıyenler oluyor hamıle kalmak ısteyenlere ,dıyorum alakası yok ılla ogunler kesın olur dıye bırsey yok cunku ben reglım bıttıkten 1 gun sonra hamıle kaldım teknık olarak yumurtlama gunum falan degıldı hamıle kalma ıhtımalı az cok az olan bır gundu . yanı ınsanoglu mucızevı varlık ve kadınların yumurtası ıle erkegın spermı cok deli fişek :D ne zaman ne olacakları bellı olmaz onların . dunyada boyle ornek cok var

Sanmiyorum kizlik zarina birsy oldugunu. Cunku oyle kolay degil onun yirtilmasi. Bildigim bir suru evli kisi gerdege 3 gunde anca girebilmis dusun yani😃 ayrica ayna alip da karsisina gecip kizlik zari kontrolu filan yapmaya kalkma cunku onu anlamaknicin profesyonel bir muayene gerekli yani dr kontrolu. Sakin ol zarar geldigini sanmiyorum 😊
ya benım 1 ay surdu :KK70: meger cıft zarım varmıs arka arkaya ve septalıymıs genel aneztezı altında amelıyatla kızlık zarım alındı :KK70: vajınısmus bıle oldum bu yuzden ustune 5 ay da tedavım surdu .

su kızlık zarı tarıhe karısmalı ya cok sacma. yırmılık dıs gıbı gomulup gıtmelı ıslevını kaybetmelı. asıl zar erkeklere olsun. bızım ne sucumuz var kadınlar ne cektı ya su dunya tarıhınde ... zarımız dert reglımız dert hamılelık dert menepozu dert bırsuru badire atlatıyoruz hepsıde acılı

Back
X