Utanarak ve sıkılarak bakirelik ve hamilelik ile ilgili bir soru sormak istiyorum?

kamu spotu: adetken de hamile kalınır. Adet bitiminde de hamile kalınır. İtiraz etmeye kalkan olursa Googlelasın, sonuçları okusun. Hamile kalmak istemeyen herkes önlemini almalı.

Doktora gidip hala bakire olup olmadığınızı sorun. Bence buraya sormanızdan daha mantıklı
Ben bunu hiç anlamam
Yahu doktormuyuz biz
Doktor bile muayenede anlar
Ki bu konular tabudur
Namusun iki bacak arasında olduğunu düşünen bizler için
Hele bazıları
Adetim geçti ben hamilemiyim diye sormuyormu
Tüm gemileri yakıp ban man dinlemeyip
Bu kadarda geri zekalı olunmaz diyesim geliyor

Ben bunu hiç anlamam
Yahu doktormuyuz biz
Doktor bile muayenede anlar
Ki bu konular tabudur
Namusun iki bacak arasında olduğunu düşünen bizler için
Hele bazıları
Adetim geçti ben hamilemiyim diye sormuyormu
Tüm gemileri yakıp ban man dinlemeyip
Bu kadarda geri zekalı olunmaz diyesim geliyor
Aynen görmeden doktor bile bilemez biz nerden bilelim.

Çoğu şeyi yaşayayım ama zar yerinde kalsın, sonra bakireyim ben diye kendinizi teselli edin. Ne zarmış diyesim geliyor.

Kadınlar kulübüne üye olmasam, sürtünme yoluyla ilişki, zar diktirme, bekareti zara indirmek gibi şeylerden hiç haberim olmayacaktı, oldu da ne oldu, sinir yapıyor sadece bunları bilmek.

Çoğu şeyi yaşayayım ama zar yerinde kalsın, sonra bakireyim ben diye kendinizi teselli edin. Ne zarmış diyesim geliyor.

Kadınlar kulübüne üye olmasam, sürtünme yoluyla ilişki, zar diktirme, bekareti zara indirmek gibi şeylerden hiç haberim olmayacaktı, oldu da ne oldu, sinir yapıyor sadece bunları bilmek.
okuma o zaman

Bence zar zedelenmiş olabilir yada vajina girişinde çatlak yırtık olmus olabilir. Aynayla bak bi
Bir soru sormuşsun evet erkekler için eğlenilcek ve evlenilecek kızlar vardır
Kendileri yaparlar bunu da hakları gibi gorurler.ama evlenecegi kız el degmemiş olsun isterler.

Bence zar zedelenmiş olabilir yada vajina girişinde çatlak yırtık olmus olabilir. Aynayla bak bi
Bir soru sormuşsun evet erkekler için eğlenilcek ve evlenilecek kızlar vardır
Kendileri yaparlar bunu da hakları gibi gorurler.ama evlenecegi kız el degmemiş olsun isterler.
teşekkür ederim diğer üyeler gibi saydırmadığın için :)

madem bakirelik ve zar bu kadar önemli bu işlere kalkışmeyiverin...
ah pardon, sıradaki sevgiliye "tabii ki bakireyim" diyeceksiniz değil mi??
azcık dürüst ve erdemli olun ya....
öyle demeyecegım.. ayrıca sizemi kaldı benim saygımı ve erdemimi sorgulamak . önce kendi yaşantınıza bakın

birşeyler yaşayıp sonra korkuyorum bekaretim bozulmuş mudur demek kusura bakma konu sahibi bana çok saçma geliyor.
insan yaptığı şeyin arkasında olmalı.
göze alamadığı birşeyi de yapmamalı.

bunun dışında:
1. doktor bakiresiniz diye sadece ultrasonla baktıysa ciddi bir kisti sadece su kisti gibi değerlendirebilir. alttan ve ultrasondan muayene farkedebiliyor bazı konularda.
2. sürtünerek ilişki yaşadım, bu çocuk benimle evlenir mi diye sormak ayrıca tuhaf. bakire değilsin yada seviştin diye evlenmeyeceğinden şüpheleniyorsan en baştan kendini tutman gerekir bu durumda.
3. her erkek bu kızla yattım, başkalarıyla da yatmıştır ben bunu almam demez. gerçekten sevdiği için bakire olmayan bir kızla da evlenebilir. önemli olan adamın mentalitesi. şu an aklında evlilik yoksa yada sen zaten evlenmek istediği karakterde bir kız değilsen ne yaparsan yap, yani istersen sevişme onunla gene de seninle evlenmeyecek. emin ol erkekler sadece 2 bacak arasındaki zar sağlam diye seçim yapmıyor. belki de adam seni hayatta beraber yol alabileceği biri olarak görmüyor, bu yüzdende takılıyor.

allah aşkına kadınlar evliliği bekaretle özdeşleştirmesin artık..

birşeyler yaşayıp sonra korkuyorum bekaretim bozulmuş mudur demek kusura bakma konu sahibi bana çok saçma geliyor.
insan yaptığı şeyin arkasında olmalı.
göze alamadığı birşeyi de yapmamalı.

bunun dışında:
1. doktor bakiresiniz diye sadece ultrasonla baktıysa ciddi bir kisti sadece su kisti gibi değerlendirebilir. alttan ve ultrasondan muayene farkedebiliyor bazı konularda.
2. sürtünerek ilişki yaşadım, bu çocuk benimle evlenir mi diye sormak ayrıca tuhaf. bakire değilsin yada seviştin diye evlenmeyeceğinden şüpheleniyorsan en baştan kendini tutman gerekir bu durumda.
3. her erkek bu kızla yattım, başkalarıyla da yatmıştır ben bunu almam demez. gerçekten sevdiği için bakire olmayan bir kızla da evlenebilir. önemli olan adamın mentalitesi. şu an aklında evlilik yoksa yada sen zaten evlenmek istediği karakterde bir kız değilsen ne yaparsan yap, yani istersen sevişme onunla gene de seninle evlenmeyecek. emin ol erkekler sadece 2 bacak arasındaki zar sağlam diye seçim yapmıyor. belki de adam seni hayatta beraber yol alabileceği biri olarak görmüyor, bu yüzdende takılıyor.

allah aşkına kadınlar evliliği bekaretle özdeşleştirmesin artık..
inanın çok yanlış anlaşıldım bu soruyu sırf merakımdan sordum ama pişman oldum sorduğuma. benim düşünce yapımm iki bacak arasında değil. bazen insanın aklına takılır ya hani onun gibi işte

Bu öyle isteyince olacak birşey mi
Bunu aşabilmek için birçok şeyi aşmak lazım

evet malesef zor. çok zor.

pek çok tabuya dayanılarak korkutulan, suçlanan, dışlanan kadınlarız. belki evet bazılarımız şanslı, ancak ne yazık ki çoğu kadın bu baskının altında eziliyor.
ve böyle yetiştiriliyoruz ister istemez.
çoğumuz küçüklüğünden beri ana-baba evinde "aman birşey yaşama, sonra kimse seni almaz" sözleriyle büyüyor. daha cinselliğin ne demek olduğunu bilmezken ayıp olduğu tabusu suratımıza çarpıyor.

keza bunun ayrı bir dalı daha var problem olarak ortaya çıkan. elbette bazı insanlar evlenmeden cinsellik yaşamak istemeyebilir, buna da saygım sonsuz. ancak çoğu kadın daha çocukken öyle bir korkutuluyor ki evlendiğinde bile rahatlayarak yaşayamıyor..

umarım aşabiliriz zorlu yolları..

Kan adet kanı.
Adam sizinle evlenmeyecek.
"Sürtünme yolu" yol değildir.
Kendinizi ve bundan sonraki sevgilinizi kandırıyorsunuz.
Bekaret sizin için önemli mi değil mi önce buna karar vermelisiniz.

tam adetim bitti ertesi günü görüştük o sabahda azıcık kan geldi ama yani adetin 5. günü işte. sürtünme ile ilişkiye girdik. şimdi bakıyorum önceki adet dönemlerime hep 27 günde olmuşum ama şu an 2 gun gecikti
Kendi isteginizle mi yakinlastiniz yoksa yogun israrlar sonucu istediginize ikna mi edildiniz?
Eger kendi isteginizle degildiyse devam etmeyin.
Once bir sekilde cinsellik ve riskleri konusunda arastirin, ogrenin.

Back
X