Utanarak yazıyorum hiç bir kadın kendine layık görmez çünkü

Yalnız Bi kadın bana bu şekilde söylese ben de sinir olurdum. Pezevengine sahip çık ne alaka. Sanki kadının suçuymuş gibi. Sen orda adama değil kadına tepkili davranmışsın.
Hayır ilkten adamaa bağırdım kadın sert bir sekilde araya girince ne sacmalıyorsun gibi, sonrasında o lafı söyledim ki; kadına tepki değil, aslında adamı asağıladım. Hatta kadına inanmıyorsan esnafın kamera kaydına bKalım dedim, polis de çağırabiliriz ddm.

Tamam işte senin oradaki muhattabın kadın olmamalı, onu inandırmak gibi Bi vazifen yok ister inansın ister inanmasın. Kadının çıkmasını beklemeden adama bağırıp çağırmalıydın.

Neden devam ediyorsunuz ilk günden kendini belli etmiş aslında

Acil kusma butonu gelmeli böyle varlıklar bende kusma isteği uyandırıyor. Yanında öyle olan sen yokken neler yapıyordur iğrenç

Tamam işte senin oradaki muhattabın kadın olmamalı, onu inandırmak gibi Bi vazifen yok ister inansın ister inanmasın. Kadının çıkmasını beklemeden adama bağırıp çağırmalıydın.
Ben böyle düşünmüyorum. Bir o adana tek taraflı bağırsam gülüp gecer. Amaaa bu isi kadına yansıtırsam gülüp gecemez ve aile problemi haline gelir, ki benim yasadıgım olayda normalde polis cağırırdım ama cokta gerek kalmadı orada hemen fırıncınun önünde oturan insanlar bizi ayırırken benim kocam yapmaz vs dediğinde abla laf attı kocan biz gördük dediler. Siz sizin basınıza gelirse öyle yapın. Ben kadının da bilmesi gerektiğini, hatta böyle sapık bir adamdan ötürü rezil olması gerektiğini düşünüyorum. Sonucta ilk dönüp laf attıgı kadın ben değilimdir… herkes yanında kocam dediğine sahip cıkacak.. Adamı vezirde eder, rezilde böyle

Ya ben başkasına bakmayi kendime yakıştıramıyorum. Ama böyle görgüsüz abaza gibi davranan bi adamla nasil bas edebilirim bilmiyorum
eskı konularınıza baktım,,keske bebek ıcın bu kadar acele etmeseydınız ama nasıp işte..
tam bir dangoz eşiniz..
göz bu kayar ama eğilip bakmak ne demek ya

Evet çok erken evlendim. Burasi dogu aileler karar verdi de evlendim sevdiğim vardi vermediler onlarin istediğiyle evlendim. Biz araştırdık iyi bi çocuk dediler bu konuda aileme de hakkimi helal etmiyorum
ay şu kafadan cıkın artık ya yemın ederım delırıcem artık...
gorumcemde aynısını yaptı 4 ayda evlendı şimdi bin pişman ... 4 ayda bır kavga dovuş annesının evıne gelıyor..
azcık ölçüp tartın ya Allah aşkına ne bu karar verırler evlenılır sankı eşya satıyorlar ..
kım kotu dıyecek ya kımsnın umurunda olmaz vallahı, kotu oluncada arkadan gulerler ..
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…