Utanarak yazıyorum hiç bir kadın kendine layık görmez çünkü

Artik gorucu usulleri de degisti ki gorus tanisip bir sure flort edip taniyip evleniyorlar. Siz eski usul direk evlendiniz mi anlamadim? Konuya gelecek olursak o bagirdiginda sen daha cok bagir birde inkar ediyorsun belki utansan seni affederdim ama bundan sonra ya bende erkeklere bakarim ya da bosaniriz de. Gerci gorucu usulu evlenen biri bosanmaya nasil bakar bilemedim ama.
Geldiler istediler 2 ay sonra da evlendim. 2 ay içinde hemen hemen her gün görüşüyorduk. Evet artık onu yapıyorum inkar edeceğine özür dilesen utansan bi daha yapmasan affedebilirim diyorum bana sen kafayı yemişsin delirmissin kafandan uyduruyorsun diyo

Bir sapıkla evlenmişsin maalesef.
Kısasa kısas yap diyenlere asla katılmıyorum o aşağılıksa ben niye onun seviyesine ineyim.
Hayatımdan atarım öyle bir insanı defolur gider.
Ben niye o seviyeye ineyim ne münasebet.
Böyle saçma sapan bir evlilik olmaz .
Yok ben zaten kısasa kısas yapacak biri kadın değilim. Evet ya çok saçma bi evliliğim var

Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Ellemeyin baksın. Birinin karısına kızına falan denk gelir de ağzını burnunu kırarlar kafasını asfaltta drift yaptırdıkları gün inkar edecek hali kalmaz.

Göz ucu ile bakilir egilip bakmasi size saygisizlik
Hah aynen öyle kardeşim mesela yanından geçerken baksa tamam ama resmen eğildi bakti bide biliyor musun o sırada biz muhabbet ediyorduk muhabbeti kesti eğildi bakti bir derin nefes aldi verdi ki sorma oruspu çocuğu

Geldiler istediler 2 ay sonra da evlendim. 2 ay içinde hemen hemen her gün görüşüyorduk. Evet artık onu yapıyorum inkar edeceğine özür dilesen utansan bi daha yapmasan affedebilirim diyorum bana sen kafayı yemişsin delirmissin kafandan uyduruyorsun diyo
Iyi bir deliyle daha fazla evli kalma bosaniyorum senden de insani gercekten delirtirler ya. 2 ayda nasil evlenebiliyorsunuz ona da hayret tam eski usul olmus sizinki. Istemeden once bi tanisilir gorusulur uyuyor muyuz yapabilir miyiz bakilir evlilik icin evlenirseniz olacagi bu kavun degil ki koklayip anlayasin.

Ellemeyin baksın. Birinin karısına kızına falan denk gelir de ağzını burnunu kırarlar kafasını asfaltta drift yaptırdıkları gün inkar edecek hali kalmaz.
Amin inşallah her gün o duayı ediyorum bir gün birine rastla da ağzını burnunu dağıtsın inşallah da herkese rezil kepaze ol diyorum

Hah aynen öyle kardeşim mesela yanından geçerken baksa tamam ama resmen eğildi bakti bide biliyor musun o sırada biz muhabbet ediyorduk muhabbeti kesti eğildi bakti bir derin nefes aldi verdi ki sorma oruspu çocuğu
Siz iyi sabretmis siniz ben olsam olay çikarirdim

Iyi bir deliyle daha fazla evli kalma bosaniyorum senden de insani gercekten delirtirler ya. 2 ayda nasil evlenebiliyorsunuz ona da hayret tam eski usul olmus sizinki. Istemeden once bi tanisilir gorusulur uyuyor muyuz yapabilir miyiz bakilir evlilik icin evlenirseniz olacagi bu kavun degil ki koklayip anlayasin.
Evet çok erken evlendim. Burasi dogu aileler karar verdi de evlendim sevdiğim vardi vermediler onlarin istediğiyle evlendim. Biz araştırdık iyi bi çocuk dediler bu konuda aileme de hakkimi helal etmiyorum

Boyle boyle inatlasarak kisasa kisas yaparak mi surdureceksiniz evliliginizi?
Ondan ne farkiniz kalacak?
Terketmeyi dusunur musunuz?
Ona buna baktin diyip trip atarak bi yere varamazsiniz cunku
Bi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim

Evet çok erken evlendim. Burasi dogu aileler karar verdi de evlendim sevdiğim vardi vermediler onlarin istediğiyle evlendim. Biz araştırdık iyi bi çocuk dediler bu konuda aileme de hakkimi helal etmiyorum
O zaman bosanmaniza da izin vermezler kesin. Calisiyor musunuz kendi basiniza yasayabilir misiniz aileniz destek olmasada?

Ya ben başkasına bakmayi kendime yakıştıramıyorum. Ama böyle görgüsüz abaza gibi davranan bi adamla nasil bas edebilirim bilmiyorum
Onunla baş edemezsin canım, hayatta değişmez. Böyle bir tanıdık vardı adam torun torba sahibi oldu halâ aynı. Iyy pislik

Bi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
Evliliginizin 20. Gununde baskasina bakan adamdan hemen cocuk mu yaptiniz?

Onunla baş edemezsin canım, hayatta değişmez. Böyle bir tanıdık vardı adam torun torba sahibi oldu halâ aynı. Iyy pislik
Pislik kelimesi böylelerine az oruspu çocuğu ailesi terbiye vermemiş. Gecen annesine söyledim sende amma da kıskançsın dedi kayinvalidem

Evet evet aileme ihtiyacım yok gül gibi meslegim var şuan bebeğim için ara verdim ama tekrar yapabilirim. Ayirlmayi düşünüyorum ama bebeğime kıyamıyorum
Bebeginizin hala babasi siz bosaninca degismiyecek. Erken yasta ayrilirsaniz daha cabuk kabullenir. Tabi siz bilirsiniz yinede.

Back
X