- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Beybiumutlari
İnşallah tek duam İnşallahBi gün birilerinin tersine geliverecek tek lokmada yutacaklar oğlunu, görecek o zaman kim kıskanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tek duam İnşallahBi gün birilerinin tersine geliverecek tek lokmada yutacaklar oğlunu, görecek o zaman kim kıskanıyor.
"Hanım hanım oğlunu bi gün eline geçirip dinlene dinlene dövecekler ne anlatıyorsun sen?" diye çaaat bozamıyor musunuz?Evet onlar da sinirimi bozuyor kadin geçen bana oğluma huzur vermiyorsun bu evlilik bitsin bence dedi . Haklıyken haksız olmak istemiyorum çok zoruma gidiyor anlayın beni lütfen
Tanımadan evlenmek için evlenirseniz sapık da çıkabilir dolandırıcı da. Geçmiş olsunGörücü usulü evlendim
çoğu kadın mutlu olmak için kendine bu yalanı söylüyor ama malesef erkekler kadınlara bakıyor,benim eşim asla bakmaz olayını geçin cidden hepsi bakıyor sizin yanınızda olmasa bile yalnızken oluyor bunlar,ha saygıdandır eşinin yanında bakmaz eşide benim kocam kimsecuklere bakmıyor der gezer,bide eşi yanındayken bakanlar var onlar cidden sorunlu,bu arada kadınlarda bakıyor ben bazen yakalıyorum şöyleki ben hafta içi işlek bir caddede park ediyorum arabamı içinde yarım saat kadar iş arkadaşımı bekliyorum,bu gözler neler görüyor nelerKizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Çok merakliysan bana da al bir karislik mini elbise ben de giyeyim sen de şekilden şekile girme sapik gibi en son bir kadından dayak yiyeceksin millete bakacam diye de.Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Ne akıl verelim daha? Boşan diyoruz bin tane bahane. Daha başka ne akıl verilir?Ya kızlar lütfen bana akil verin lütfen. Kendinizi benim yerime koyun çok kötüyüm nefes alamıyorum çok zoruma gidiyor
Milletin karısının kızının orasına burasına bakan sapık babayla büyümesi daha doğru olur haklısınız. Boşanmış, çocuğunu tek başına büyüten kadınlara haksızlık etmiyor musunuz?Bi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
Bitsin deseydin. Hakliyken haksiz olmak istememek evliliği sürdürmek mi? Bir sapikla çocuk yetiştireceksiniz. Ne kadar abuk subuk inatlar varsa hepsini taşıyorsunuz maşallah.Evet onlar da sinirimi bozuyor kadin geçen bana oğluma huzur vermiyorsun bu evlilik bitsin bence dedi . Haklıyken haksız olmak istemiyorum çok zoruma gidiyor anlayın beni lütfen
Gorucu usulunu herkes kötuluyor ve suçu ona atiyor ama bir arkadaşin sizi birisiyle taniştirmasi da gorucu üsulu sayilir. Kimse sizi elinizden kolunuzdan tutup da nikah masasina oturtmuyor. Sadece araci oluyor begenirseniz evlenirsiniz begenmezseniz yolunuzu ayirirsiniz. Surekli gorucu usulu evlendim diyen birilerini dert yanarken goruyorum. Anlamiyorum biri sizi birisiyle taniştirdi diye siz de hemen evlenmek zorunda misiniz tanimadan etmeden? Görucu usulunun şarti bu mu? Ablam da gorucu usulu evlendi ama uzun sure tanidilar birbirlerini. Sorun olsaydi evlenmiyceklerdi. Ama olmadi Ondan sonra evlendiler. Tanimadan evlenilmez. Yola çikmadan evlenilmez.Görücü usulü evlendim
Kusura bakmayın da çalışan işi gücü olan interneti kullanabilen bir kadın iki tıkla bunu öğrenemiyor mu? Kocasından ayrılmak istemeyen biri de çıkıp çocuğunu annesini babasını bahane etmesin ya. Çocuk yoksa anne tansiyon hastası, o sağlıklıysa baba kalp hastası oluyor. Beklediğiniz teselliyse, olur öyle ya her evlilikte böyle sorunlar çıkar denmesini istiyorsanız kendinizi kandırmaya devam edin. Kız çocuğu olan annelere Allah dayanma gücü versin. Karşı binadaki markete gönderirken bile inşallah tacizci sapık yoktur diye kendimizi yiyoruz.Ya bebegi sana vermem göstermem diyo. O yüzden korkuyorum
Ailesi tarafından ardı toplanarak gelmiş bu yaşa besbelli. Bekarken bu kadar cesur değilmiştir şimdi evli barklı adam derler şüphelenmezler diye rahatlamış olabilir.Bosanmamak icin gereken seyleri yazmissiniz:
Bebegim babasiz buyumesin,
Bebegimi asla bana vermez,
Ailem bebegini birak gel dedi.
Ancak sunu bilin kocaniz bir sapik, cocugunuz onun yaninda buyumemeli.
Ayrica kocaniz gibileri dayak arsızıdır. Bu denli sapık bir herifin daha evvel yumruk yemeden bu yaşa geldiğine inanmiyorum. Bu tipler kadinlari çıplak görür. Açıkta olsa kapalıda olsa eminim hepsine bakiyordur. Bir sekilde kendisinden kurtulmaniz lazim
Ailesi tarafından ardı toplanarak gelmiş bu yaşa besbelli. Bekarken bu kadar cesur değilmiştir şimdi evli barklı adam derler şüphelenmezler diye rahatlamış olabilir.
Elimizde kalırsa çocuğu babasız büyür, konu sahibinin dövmemize izin vereceğini sanmam alır elimizden gibi.Adamın ne olduğu belli iken pcos hastalığım var diye çocuk yapmışsınız, aynı çocuğa kıyamadığınız için, boşanan ailelerin çocukları perişan oluyormuş falan diye, çocuğu alaram haa diye tehdit de ettiğinden (ahahahah), aileniz çocuğu bırak gel dedi diye boşanamıyorsunuz. Ha bir de işiniz varmış kimseye muhtaç değilmişsiniz bu arada. Yani adamı toplanıp dövecez sanırım başka çare kalmıyor.
+1Çocuk düşünme hemen bu adamın seni aldatması uzak değil
Mutsuzken haklı veya haksz olmanızın ne önemi var ki..Evet onlar da sinirimi bozuyor kadin geçen bana oğluma huzur vermiyorsun bu evlilik bitsin bence dedi . Haklıyken haksız olmak istemiyorum çok zoruma gidiyor anlayın beni lütfen
Kesin yaşanır bu ya.Elimizde kalırsa çocuğu babasız büyür, konu sahibinin dövmemize izin vereceğini sanmam alır elimizden gibi.