• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utandımmm :(

Kahkahalarıma eşim uyandı yanlız şu an yorumlarınıza bayılıyorum kızlar :) :) Olur öyle şeyler kendisi sanki yapmıyor mu veya yapmayacak mı, zaten bazen wcdeyken de ses gelebiliyor evin ses yalıtımı iyi değilse zaman içinde espri yapıp rahatça gülebilirsiniZz bile :)

Babam bağırsak ameliyatı oldu baya uzun ve zor bi süreçti ikinci ameliyattan sonra hepimiz babamı gaz çıkarabilmesi için dua etmişti cikaramazsa bağırsağı dışarı alınıp torbayla yasiycakti ve çıkardı ondan sonra sevinçten aglamistik nedense bu geldi aklıma bence şükretmek gerek Allah kimseye o acıyı ysatmasin

merhaba arkadaşlar,

sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardım :KK42: çok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi :KK70: derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann :KK70: her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
ilkinde insan utanıyor tabide alışılıyor zamanla artık biz duymamazlıktan geliyoruz o şekildeyiz yani :D.evli olunca gece uyurken bile kaçırabiliyor insan.ben bilerek kasıtlı yapmam eşimin yanında ama üşütüysem daha tuvalete gidene kadar çıkıveriyor gaz eşimin genel yorumu öttürdü benim hatun yine oluyor:D

Back
X