- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Utandırmış utandıracağı kadar baksana hep arkadaşınız almış hediyeleri....
Almasın!!!
Almasın!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin etmistim
Cunku benim basimda da bir koc var :)
Bir yerlere gotureyim seni diye akil etmez benimki de hep ben yaparim planlari
Hediye alma huyu da pek yoktur
Daha kac yil oldu bir kere sinemaya gidelim dedigini bilmem :)
Ben alistim
Arkadasa da kolayliklar diliyorum
Not: biz de bir hayli uzun sure parklarda takildik![]()
ben olsam hediye almam. düşüncesiz adamı utandıramaz.
aklıma bir hikaye geldi.
adam çok zengin, 2 de sevgilisi var, biri A kafa kopartan cinsten, estetik ameliyatlar, seyehatler, mücevherler sürekli masraf yaptıran tür. diğeri B genç sade masrafsız sevgisinden başka bir şey istemeyen bir kadın.
adam 2 sevgilisini de alıp tekneyle denize açılıyorlar. derken fırtına çıkıyor ve kızlar denize düşüyor. tek bir can simidi var. kaptan adama hangisini kurtarayım diye bakıyor. adam hiç düşünmeden A yı tercih ediyor. kaptan neden diyor. A bana çok pahalıya mal oldu, çok yatırım yaptım. B bedavaydı.
hoş bir hikaye değil ama düşündürücü.
Bendede var o koç tan :)))
uzun bir dönemimiz parklarda geçti( bende severim açık alanı o yüzden hiç şikayet etmedim)
Hediye alma , süpriz yapma huyu da yoktur.
her zaman -- nereye gitmek istiyosan söyle götüreyim der. bir kere de kalk şuraya gidelim demez.
Seri imalatmıdır bunlar nedir
Ama benimki yemez yedirir. Son rondo herzaman benimdir :) tek farkı bu sanırım
Elif özel günlere önem veriyor anladığım kadarıyla. ve bu konuda Ahmet onu çok üzer.
boşuna utanır mı ? demesin. öyle bir ihtimal yok.. tecrübeye sabit![]()
garaj mıBir de utanacagini zannetmiyorum cunku hediye vermeyi onemsemeyen birisi kendisine hediye verilip verilmemesini de onemsemez :)
Odunsu koça yapilacak sey ona surekli soylemektir beni sinemaya gotur haydi restorana gidelim sunu cok begendim bana hediye alsana vs vs
Boyle boyle bir kac yila biraz gelisme kaydedebilir arada sirada artik sevgili de akil etmeye baslar bazi seyleri
Elif arkadasin burcu ne:)
Garajda oturdugumuz gunler aklima geldi bir daha güldüm![]()