• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utandırmalı mı ?

Aynen canim.
Diyorum ya ilginç bi durum.
Markete gidip 3 tane çikolata almia bir kere 3 unudr bu yemiş sonuncunun yarisini gösterip yer misin demis ..
Ceylin, o arkadaşına söyle bu çocuktan ayrılsın. Sevmiyor bu çocuk bu kızı.
Biz eşimle aşıkkene:KK53: çikolatalarımızı bölüşürdük. Çikolata bölüşülmezse aşkın ne anlamı var ki :KK22:

Demi yaa :)
Hani filmler de olurya salak tipler anlamazlar hicbir şeyi öyle bir çocuk bu.
Şaban gibi...
Biz eşimle aşıkkene:KK53: çikolatalarımızı bölüşürdük. Çikolata bölüşülmezse aşkın ne anlamı var ki :KK22:

Aynen canim.
Diyorum ya ilginç bi durum.
Markete gidip 3 tane çikolata almia bir kere 3 unudr bu yemiş sonuncunun yarisini gösterip yer misin demis ..

bence cimri veya öküz değil
hakikaten "kıt akıllı" galiba
bu kadar da olur mu???

Yanlış anlamayın da boş vaktiniz falan mı çok? Şaka mı bu? Gerçek olamayacak kadar tuhaf geldi bana. Boşverin, ne uğraşacaksınız? Bununla efor sarfetmeyin bence, huylu huyundan vazgeçmez. Ne para kaybına değer ne zaman kaybına, en önemlisi de sinir olmaya hiç değmez bence.

Evet yaa mesela gecenlerde sevgilimle pizza yiyoduk uc dilim ona uc dilim bana ilk ben bitirdim sonra baktim kendi son diliminin yarisini bana bolmus canim yaa ask budur iste o cocuk ne anlar asktan kiz o cocukla nasil o kadar zaman gecirebilmis tamam hersey para degildir de cimri olmak da cok iyici yaa

Komik duruyor demi disaridan :)
Ana hepsi gerçek..
Yanlış anlamayın da boş vaktiniz falan mı çok? Şaka mı bu? Gerçek olamayacak kadar tuhaf geldi bana. Boşverin, ne uğraşacaksınız? Bununla efor sarfetmeyin bence, huylu huyundan vazgeçmez. Ne para kaybına değer ne zaman kaybına, en önemlisi de sinir olmaya hiç değmez bence.

Back
X