• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utandırmalı mı ?

oooo bu bildiğin öküz ile odun arası bişey.

ne untandırıcam ya bırakırım onu terk ederim tek başına utansın bana ne anam mı babam mı :63:

evlenince öküzlükte en yüksek mertebeye ulaşır aşar kendini bu adam

Unutmaktan değilde cimrilikten mi yapıyor acaba. Hediye almayı unuttu diyelim kızı alıp bir cafeye götürmeyide mi unutuyor bu adam?

Arkadasim da diyor ki güya o hediye alirsa ben utanirim almadigim da...
Kizlar aldiği porselen bebekte kumbaraymis bu arada.

Durum yemeye gidip kendine ucyuz liralik saat aliyosa cimridir o hayir gelmez ki hediye alirsa da icinden gelmeye gelmeye alir o zamanda onemi yok zaten. Arkadasin bence cocuga daha fazla para yedirmesin. Allah bilir yakinda borc da ister o cocuk

Erkek dediğin eli açık olcak ya, ne bileyim har vurup harman savurmak da iyi değil tabi, önemli olan hediyenin manevi değeridir zaten. Kızı bi sinemaya bile götürmemiş inanılır gibi değil :KK51:
Hadi bi unutursun iki unutursun, her sene unutmak nedir? Doğum gününe ben önem veririm evlilikte, birlikteliklerde...
Bence 14 şubatta hiççç özel bişey yapmasın arkadaşın.

Boyle bir okuzle olmayi kabul ediyorsa, kabul etsin yani ugrasip kendisine iskence yapmanin bir alemi yok. Adam kazma iste, ne bekliyor ki arkadasin?

Valla bilmiyorum.
Çok mutlu da sayilmaz acikcasi.

"ama çok seviyorum, ne yapayım..." diyenlerden o zaman?
yani bu konu başlığının ayrılayım mı olması daha doğru olurdu

ama tut ki arkadaşın ısrarlı devam etmekte
kendi küpesini satıp ona hediye almak ne oluyor?
hele ki çocuk ona birşey almayıp kendine hediye alırken! (saati kastediyorum tabi:KK53:)

Bana da öyle geliyor canim.
Yemek yemeye bir kere gitmişler o da tavuk dürüm yemişler esnaf lokantasında.

Kızı tavuk dürüm yemeğe götürüp aynı gün kendine 300 lira verip saat alıyorsa o adam cimridir, tutumlu olmak güzel ama cimri erkeklerden hiç haz almam. Ayrıca 2 yııldır utanmayan insanın bu sefer utanacağını sanmam. Utanmış olsa veya unutmuş olsa kendini bir şekilde affettirirdi. Hee sanmıyorum ama hediye alırsa arkadaşınız utanmasın geçmişte onun unumalarına(!) saysın. :KK45: Ben böyle bir adamla sevgili bile olmazdım.

Aynen canim.
Diyorum ya ilginç bi durum.
Markete gidip 3 tane çikolata almia bir kere 3 unudr bu yemiş sonuncunun yarisini gösterip yer misin demis ..

Arkadasim da diyor ki güya o hediye alirsa ben utanirim almadigim da...
Kizlar aldiği porselen bebekte kumbaraymis bu arada.

O kadar almış kız düşünmüş, onlara saysın alırsa da Ahmet. Bir kere de bu hissi o yaşasın diyeceğim ama pek öyle olacağa da benzemiyor.
Kendine 300 tl saat alıyorsa ya karşısındakine kıymet vermiyor ya cimri ya da her ikiside.
Bir de bu zamana kadar olanlar da utanmış mı hep, utansa böyle olmazdı..
Ayrılmalık bir tip de madem hediyeyi soruyor; almasın hediye falan...

Back
X