- Konu Sahibi rapunzelll
-
Ya zaten genel anlamda faceden konuştuk okulda görünce kaçıcak yer arıyorum.görmemezlikten gelip yanından geçip gittim çok saçmaydı ama o an sanki dünyanın en zor işiymiş gibi geldi kızardım bozardım sonra bi dakika sonra pişman oldum faceden de mesaj atarsam artık yuh der artık :)Madem konuşarak yapamıyorsun yazarak yap :9 Muhabbet esnasında espiri yaptıgında çok tatlısın gibi cümleler kurmayı dene :)
Aşktan kaçılmaz :)Ya zaten genel anlamda faceden konuştuk okulda görünce kaçıcak yer arıyorum.görmemezlikten gelip yanından geçip gittim çok saçmaydı ama o an sanki dünyanın en zor işiymiş gibi geldi kızardım bozardım sonra bi dakika sonra pişman oldum faceden de mesaj atarsam artık yuh der artık :)
Aslında bu utanma işini aşmam lazım fakat onu gördüğüm an küçük çocuk gibi utanıyorum bilmiyorum gözümdemi büyütüyorum onu yoksa kendime olan güvensizliğimle mi alakalı bilemiyorumutanacak ne var kızdışarda birşey yapmaya davet et. Üstelik yabancı diyorsun konuşacak bol bol muhabbetiniz olur. Kültürler vs.vs. Bencede olaya mesajla başla laf lafı açar bi zaman sonra açılırsın hatta şaşırırsın kendine :)
Aslında bu utanma işini aşmam lazım fakat onu gördüğüm an küçük çocuk gibi uyanıyorum gözümde mi büyütüyorum yoksa kendime olan güvensizliğim mi bilemiyorumutanacak ne var kızdışarda birşey yapmaya davet et. Üstelik yabancı diyorsun konuşacak bol bol muhabbetiniz olur. Kültürler vs.vs. Bencede olaya mesajla başla laf lafı açar bi zaman sonra açılırsın hatta şaşırırsın kendine :)
ya meraba diye bilmenin neresi zor anlayamıyorum bu bu kadar basit olan şey şuan benim için ölüm geliyo saçma biliyorum hergün gördüğüm an meraba dicem selam vericem diyorum görümce allah inşallah beni görmez diye panik oluyorum.Aşktan kaçılmaz :)
Evet aslında gülümsemek çok daha kolay gibi bunu yapmaya çalışıcam :) bi de işin açıkcası bu sene bitmeden bişeyler yapmam lazım okul bittikten sonra çok geç olucak valla okul bitene kadar bişeyler yaptım yaptımsen de "merhaba" deme o zamantavsiyem "gülümse" sadece gülümse
gülümseyerek söyleyeceğin "iyi günler/ iyi akşamlar / iyi dersler / iyi tatiller " gibi devam gerektirmeyen cümleler de işine yarar
kolay gelsin :)
Yani tabi o ne düşünüyo bilmiyorum mesajlaşırken iyi iş yüz yüze olunca dengesiz olduğumu düşünebilir ben çekingen davrandıkça işi berbat etme olasılığım artıyo şuan heralde ilk gülümsemeyle artık sonrası nasıl gelirsebu da güzel bence , löp löp konuşsan ne zevki olacaktı , her türlü ilerler senin ki sağlam ilerliyor .:)