• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Savcı izni mi gerekli Neler duyuyoruz saçma bir zar içinSavcının da hiç işi yoktu zar izni yazacak
Onu yazan benim o yüzden cevap verme ihtiyacı duydum. Arkadaşım bu sebeple gittiğinde doktor bakamam izin gerekiyor demiş.

Sanırım tecavüz gibi durumlarda savcı onayı ile kontrol ediliyor. Detay bilmiyorum.

savci iznimi ister naptin bacim ya dna testi mi bu ki onda bile olmaz allah askina bilmediginiz konu hakkinda yorum yapmayin
Ben giden birinin doktordan aldığı cevabı yazdım buraya. Her konuya Allah aşkına bilmeden yorum yapmayalım diye damlamanın anlamı yok. Araştırmak isterseniz buyrun kaynaklar sizin.

Onu yazan benim o yüzden cevap verme ihtiyacı duydum. Arkadaşım bu sebeple gittiğinde doktor bakamam izin gerekiyor demiş.

Sanırım tecavüz gibi durumlarda savcı onayı ile kontrol ediliyor. Detay bilmiyorum.
kesinlikle gerekmez.. reşit olan kadın gider muayene olur savcı ne alaka ne sebeple izin verecek.. sadece 18 den küçükse ve suç teşkil eden olay yasandiysa savciya intikal eder.. savcının işi mi yok sevisgenlerin zariyla ugrassin

Ben giden birinin doktordan aldığı cevabı yazdım buraya. Her konuya Allah aşkına bilmeden yorum yapmayalım diye damlamanın anlamı yok. Araştırmak isterseniz buyrun kaynaklar sizin.
öyle birsey olamaz arkadaşının olayını tam bilmeden yazıp olayi daha trajik hale getirirsen bende damlarim kusura bakma.. bilinçsizse yazdigin yorum korkutmaktan baska bi.ise yaramaz

http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=468957

Sanırım bahsedilen konu bu tasarı. Yasalaştığına dair bir haber bulamadım ama meclisten geçmiş ki doktor öyle bir şey söylemiş. Madde karıştırmak için de vaktim yok şuan idare edin şimdilik. Anlayamayanlar için tercüme edeyim: Hakim/savcı izni ve kadının onayı gerekiyor muayene için.

kesinlikle gerekmez.. reşit olan kadın gider muayene olur savcı ne alaka ne sebeple izin verecek.. sadece 18 den küçükse ve suç teşkil eden olay yasandiysa savciya intikal eder.. savcının işi mi yok sevisgenlerin zariyla ugrassin
Zaten sevişkenlerin zarını dert edecek hali var demedim ben. Devlet hastanesindeki doktorlar demek ki yapmayı tercih etmiyorlar bu sebeple. Bitti.

Söylediğim gibi özel hastanedeki doktor yaptı zaten muayeneyi.

http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=468957

Sanırım bahsedilen konu bu tasarı. Yasalaştığına dair bir haber bulamadım ama meclisten geçmiş ki doktor öyle bir şey söylemiş. Madde karıştırmak için de vaktim yok şuan idare edin şimdilik. Anlayamayanlar için tercüme edeyim: Hakim/savcı izni ve kadının onayı gerekiyor muayene için.
ee tamam iste kadın isterse diyor.. yani eskisi gibi babalar anneler kollarindan sürükleyip bekaret kontrolü yaptırmasın diye..

Zaten sevişkenlerin zarını dert edecek hali var demedim ben. Devlet hastanesindeki doktorlar demek ki yapmayı tercih etmiyorlar bu sebeple. Bitti.

Söylediğim gibi özel hastanedeki doktor yaptı zaten muayeneyi.
alakasi yok iste.. kadının rızası dışında anne baba abi

ee tamam iste kadın isterse diyor.. yani eskisi gibi babalar anneler kollarindan sürükleyip bekaret kontrolü yaptırmasın diye..
Yine ban yiycem diye korkuyorum.
, TCK’daki ‘’Genital muayene’’ başlıklı madde uyarınca, hakim ve savcı kararı olmadan kadını muayeneye gönderen ve muayene eden kişiye 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası verildiği hatırlatıldı.

Bu cümle size ne anlatıyor?

Back
X