Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler hamilesiniz!
bibi çat gidip ben muayne olacam denir mi? benim bildiğim bekaret kontrolu falan yasak d
Yav bu kız reşit kızlar ne mahkemesi hiç olmadı özele gider dediğiniz belki devlet hastanesinde olur ama sanmıyorum istesinlerEvet yasak.
Dilekçe lazım mahkeme falan
Sonra belki.
Bozulmaz. Biraz girmiş olsa bile bu zar yapısı ile ilgidir. Bozulmayabilir. Esnek zar denen bir şey.Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Surtunmeyle nasıl kan gelir
Nerde sürtündüğü önemli sürtünmeye bakış açısı değişiyo bu sitede heralde
savci iznimi ister naptin bacim ya dna testi mi bu ki onda bile olmaz allah askina bilmediginiz konu hakkinda yorum yapmayinÖzel hastaneye gidip kontrol edebilirsiniz devlete gitmeyin savcı izni ister.
Böyle aman bişey oldu mu diye düşünüp duracaksanız da baştan yapmayın. Kan gelse nolacak yapmışsınız zaten ne yapacaksanız. Eşi kandırmak niye?
bibi çat gidip ben muayne olacam denir mi? benim bildiğim bekaret kontrolu falan yasak d