• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bnce gitmiş.. Durduk yere kan geldşyse

Evlenmeden birlikte olmak için birşey diyemeyeceğim. Insanın kendi kararı, olabilir.

Fakat sürtünerek sevişip de bakireyim diye gezmek, evleneceği kişiye kendini öyle takdim etmek nedir yaa!

Hayat kadınları dahi daha namusludur benim gözümde!

Sürtünüyorum oral anal yapıyorum kız oğlan kızım kafasında olanlar çok ilginç gelmiştir hep bana ve ne ilginçtir ki zar takıntılı kadınlar sevişmeden duramıyor ama ayy kızlığım kandırıldım diktirme ne kadar bs çığırtıyor

Beden senin karar senin kime ne seviştin gitti şimdi sorduğun soru bile mantıksız

Sürtünme ile kan gelmez biraz girdi vs olduysa artık geçmiş olsun en iyi sonuç dr dan alınır

Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Bozulmaz. Biraz girmiş olsa bile bu zar yapısı ile ilgidir. Bozulmayabilir. Esnek zar denen bir şey.

Olay sürtünme sınırlarını aşmış gibi görünüyor bozulmuş olabilir bence.

Bunca şey yaşadın bi içine tamamen girmedi diye bakire mi oluyorsun? Evlendiğin insana kimseyle sevişmedim diyeceksin, bu doğru mu olacak? Sevmişsin, sevişmişsin, bunun azı, çoğu, girdi girmedisi olmaz. Bozulduysa da bozulmuştur, çok normal.
Bozulmadıysa kendini el değmemiş, erkek yüzü görmemiş diye kakalarsın. Bunlar çok çirkin hesaplar.
Dik durun biraz ya sevip sevişmek doğal bir şeydir, tercihtir. Sadece senin içine girmemiş olması seni onla sevişmemiş yapmaz. Bozulup bozulmadığını bir sonraki ilişkinde anlarsın, kanamazsa da daha önce biriyle seviştiğini söylersin. Madem evleneceksin, yalanla bir ev kurulmaz, çocuk yetştirilmez herhalde.

Birşeyi yaşayacaksanız kendinize saygınız olsun ya, yemin ederim böyle konuları okudukça bi değişik oluyorum.

Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin

gelen gelmiş...bidaha bekleme

kan geldiyse birazda girdiyse bozulmuştur yani. durduk yere sürtünmeyle niye kan gelsin ki, niye acısın ki???

sürtünmeyle kızlık zarı bozulmaz.Fazla baskıyla yapılan bi yakınlaşmaysa vajinal bölgede tahriş meydana gelmiş bu sebeplede kanama gerçekleşmiş olabilir. Yani bu düşüp dizinizi kanatmak gibi.Kızlık zarıyla bi alakası olma ihtimali %1 bile değil.Bazen ilişkiye girildiğinde bile kızlık zarı bozulmazken,siz ilişkiye girmeden sadece sürtünmeyle kızlık zarına zarar veremezsiniz.

Bu " Nasıl oldu anlamadan" ı biri bana açıklasın.

Özel hastaneye gidip kontrol edebilirsiniz devlete gitmeyin savcı izni ister.

Böyle aman bişey oldu mu diye düşünüp duracaksanız da baştan yapmayın. Kan gelse nolacak yapmışsınız zaten ne yapacaksanız. Eşi kandırmak niye?
savci iznimi ister naptin bacim ya dna testi mi bu ki onda bile olmaz allah askina bilmediginiz konu hakkinda yorum yapmayin

Namus sadece o mudur yani bozulmadıysa iyi mi yaptın diyelim

Savcı izni mi gerekli Neler duyuyoruz saçma bir zar içinSavcının da hiç işi yoktu zar izni yazacak

Back
X