• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reşit olmayanlar için yasak diye biliyorum. özel muayehaneye gidildiğinde gayet rahat bakılıyor..

Reşit olan bir tanıdıgıma bakmamışlardı
Bende böy
reşit olmayanlar için yasak diye biliyorum. özel muayehaneye gidildiğinde gayet rahat bakılıyor..

Reşit olan bir tanıdıga bakılmamıştı.

Düşen yahut çarpıp kan gelenin hemen ailesi rapor alırsa galiba onlara bakılıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam.

Reşit olan bir tanıdıgıma bakmamışlardı
Bende böy

Reşit olan bir tanıdıga bakılmamıştı.

Düşen yahut çarpıp kan gelenin hemen ailesi rapor alırsa galiba onlara bakılıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam.
özel muayehaneyemi gitmişti hastahaneyemi. hastahanede bakılmıyor biliyorum

Bence bişeyler olmuş ve biraz da olsa afedersin ama girmiş yani ve siz o kadarcık girmeyle zar bozulur mu onu öğrenmeye çalışıyorsunuz. Evet bozulabilir sizinki çok önde olabilr kiminin ki de çok geri de. Herkesin de öyle aşırı aşırı acımıyor ve 2. Veya 3. İlişkide de kanama devam ediyor. Gidin bir doktora muayene olun bu kadar taktıysanız. Ama benim merak ettiğim bozulmuşsa ne yapacaksınız evleneceğiniz insanı kandırmanın bir yolunu mu soracaksanız bir daha ki konunuzda. Bence yaptığının arkasında durmayı dene canım.

bilemem onu. benim bildiğim bir arkadaşımın, arkadaşı bir kadın doktorun muayehanesne gitmiş baktırmıştı..

Hastanede kesin yasakda.

Belki özel hastanede doktordan doktora değişiyorda olabilir.

Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
"Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik :KK43:
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum"

27 Ekimde bekaretiniz yoktu şimdi geri döndü sürtünmeyle mi zedelendi ben anlamadım.. Böyle feyk konularla insanları meşgul etmek asıl hata bence :KK14::KK14::KK14: Sıkıldım artık sizin gibilerden.. Bi bitmedinizz:KK59::KK59::KK59::KK59:

"Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik :KK43:
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum"

27 Ekimde bekaretiniz yoktu şimdi geri döndü sürtünmeyle mi zedelendi ben anlamadım.. Böyle feyk konularla insanları meşgul etmek asıl hata bence :KK14::KK14::KK14: Sıkıldım artık sizin gibilerden.. Bi bitmedinizz:KK59::KK59::KK59::KK59:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ida-yiyor-lutfen-yardim.499054/#post-22977592

canım benim bebeğimde biberon tutmuyodu sonra silikon uçlardan aldık ozaman tutmaya başladı bizde rahatladık sende dene istersen

birde bunu ekleyelim:KK14:

Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin

Keşke bunu bu işleri yapmadan önce bukadar ince düşünüp kendinize sorular sorsaydınız !
Neyse yargılamak bana düşmez bu sizi ilgilendirir zaten.
Konuna gelecek olursak evli çiftlerde illa ilk gece kan gelecek diye bir kaide yok.Bunu bukadar kafaya takmayın.
Birleşme olmadıysa zaten kan gelmez ki dediğim gibi kan gelecek diye de birşey de yok.

Bir kere bu hata değil. Ya da hataysa kime göre neye göre? Ayrıca bozulduysa da bozuldu... Evlendiğin kişi bu konuda hassassa evlenme. Ya da evlenmeden önce açıklarsın işine gelirse. Bu arada anlattıgına göre bozulmamıştır

haa tamam. zaten hastahanede yasak onu diyorum bende..
. özel yada devlet farketmiyor.herikisindede yasak..
benim dediğim şahsa ait özel doktorun muayenehanesinde yasak değil, bakıyorlar

Hm onu bilmiyordum.

Böyle şeyler çok ufak mevzular. Bunlara takılmayın. Beden sizin zaten kime ne.

Sürtünmeden nasıl kan gelir ya??? Bu kadar kolaysa ben neden 5 aydır uğraşıyorum :KK53: Sevgilin seni kandırmadıysa bozulmamıştır o kadar kolay olsa böyle işkence çekmezdik :KK20:

Eger sadece surtunmeyse bozulmamistir ama hata oldugunu bildiginiz halde keske bu duruma gelmeseydiniz . Neyse olan olmus

Eger sadece surtunmeyse bozulmamistir ama hata oldugunu bildiginiz halde keske bu duruma gelmeseydiniz . Neyse olan olmus

Sürtünmeden nasıl kan gelir ya??? Bu kadar kolaysa ben neden 5 aydır uğraşıyorum :KK53: Sevgilin seni kandırmadıysa bozulmamıştır o kadar kolay olsa böyle işkence çekmezdik :KK20:

Keşke sürtünmeseydiniz.
Ha evet "bir gün ayrılırız filan, zar sağlam dursun" diye sürtündünüz.
Ama şeytanın işine bak, kan geldi.şüpheye düştünüz. Zara bişey oldu mu?! Zar önemlii, zar mühim...

Allah akıl fikir versin

Back
X