- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme zarın bozulmadı!Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
ben eşitlik adına her istediğiyle yatsın demiyorum ki.insan sevdiği kişiyle bir şeyler yaşamak isteyebilir/yaşayabilir.kendi tercihi, kendi özel hayatı.önemli olan sevgilisini, nişanlısını, eşini(her neyiyse işte) aldatmaması(buna hata denir işte, sadakatsizliğe).yargılanmasın tabiki de, dediğim gibi, kendi özel hayatı; adı üstünde özel hayat.bu arada bir dahaki sefere alıntı yapar mısınız?böyle cevap verdiğinizi farketmeyebilirim.Ya canım ozaman şöyle olsun her kadın her istediği ile her an her istediğini yapsın eşitlik adına hic hata olarak görmesin ve yadırganmasın söyler misin kadının kendi bedenine olan saygısı bu mu olacak yani????????
İşte burada ayrılık çıkıyor zaten bu ''SENİN DOĞRUN'' Soruyu soran kişi senin gibi düşünmüyor soruya odaklanılım yardımcı olacaksak olalım olmayacaksak susalım dimi? eleştirmeye ne luzum var?ben eşitlik adına her istediğiyle yatsın demiyorum ki.insan sevdiği kişiyle bir şeyler yaşamak isteyebilir/yaşayabilir.kendi tercihi, kendi özel hayatı.önemli olan sevgilisini, nişanlısını, eşini(her neyiyse işte) aldatmaması(buna hata denir işte, sadakatsizliğe).yargılanmasın tabiki de, dediğim gibi, kendi özel hayatı; adı üstünde özel hayat.bu arada bir dahaki sefere alıntı yapar mısınız?böyle cevap verdiğinizi farketmeyebilirim.
hastalık, istenmeyen hamilelik, kürtaj, babasız çocuk konularında haklısınız.korunmaları gerekir.buraya birisi korunmadık, hamile kaldım ama istemiyorduk diye konu açsa hepimiz hatalı olduğunu söyleriz zaten.ama burada konumuz bu değil.ayrica o sizin basit gordugunuz degerler istismar edildiginde, pek cok cinsel yolla bulasan hastalik, istenmeyen hamilelik, bunu tek basina yasayan kadin,bir suru kurtaj, babasiz cocuk...vs cogaltabiliriz bunlari....oluyor! yani bu ozgurluk yine kadini vuruyor..
ya işte ben konu sahibini eleştirmiyorum, yaptığını hata olarak görme diyorum.kızın kendisini suçlu hissetmemesini sağlamaya çalışmak da bir çeşit yardım etmek.zaten ya doktora git diyebiliriz ya da kızın korkularını hafifletmeye çalışabiliriz, burdan nasıl yardım edebiliriz ki ona başka?ben onun moralini düzeltmeye çalışırken siz gelmiş bana "eleştirmeye ne lüzum var?" diyorsunuz.sizin yaptığınız daha mı iyi, değerleri bu değerleri bu diyerek nasıl ona yardımcı olmuş oluyorsunuz?İşte burada ayrılık çıkıyor zaten bu ''SENİN DOĞRUN'' Soruyu soran kişi senin gibi düşünmüyor soruya odaklanılım yardımcı olacaksak olalım olmayacaksak susalım dimi? eleştirmeye ne luzum var?
Ben de baktım sürekli erkek arkadasıyla ilgili konu acmıssBoşuna kavga ediyorsunuz KONU FAKE. Bi geçmişine bakın hep böyle şeyler yazıp milleti birbirine düşürmüş.
Ben de baktım sürekli erkek arkadasıyla ilgili konu acmıss
Ha bir de bir ara nisanlısı varmıs
Cok tuhaf![]()
kızın değerleri sizin dediğiniz gibi olsaydı gidip de sevgilisiyle sevişmezdi.hadi birincisini yaptı, pişman olurdu ikincisini yapmazdı.evleneceğim adam ne der diye düşündüğü için pişman olmuş belli ki.Ya bak diyorum ki onun değerlerine göre cevap vermemiz gerekiyor anlatabildim mi aman neyse bi faydamız dokunmadı gördüğünüz gibi kızcağıza
hadi canım sende...
Ağızdan çıkan söz bir ANlık.
Ama sevişme öyle mi? insan birlikte olmadan önce kaç dk lar geçiyor. ''yada insan geçtiğin sanıyor''
bir düşün istersen. Öpüştün koklaştın cilveleştin, müsait olduğun kadar soyundun vs vs...
Şimdi ikisini nasıl aynı kefeye koydun anlayamadım.
Duygusuz muyum la ben?![]()
Yani o an belkide fark etmemişsindir ve esnektir zarın muhtemelen yırtılmıştır yoksa başka neyin kanı olabilirUtanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Bu arada hepimiz bayanız lütfen hor görüp,yargılamayalım arkadaşımızı tamam doğru değil hemde hiç olumlu bakmıyorum ama anlık gaflet ve arkadaşımız pişman herkesin başına gelebilir Rabbim şeytana uydurmasın yoksa o ister miydi? AslaUtanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
kızın değerleri sizin dediğiniz gibi olsaydı gidip de sevgilisiyle sevişmezdi.hadi birincisini yaptı, pişman olurdu ikincisini yapmazdı.evleneceğim adam ne der diye düşündüğü için pişman olmuş belli ki.
hayır ben yapılan şeyden yada söylenen şeydenbahsetmedim
o yaşanan duygudna bahsediyorum
neden saklama geregi duyuluyo deniyo
pişman olmaktan bahsediyorum o duygudan bahsediyorum..
Yani o an belkide fark etmemişsindir ve esnektir zarın muhtemelen yırtılmıştır yoksa başka neyin kanı olabilir
Sevdim sevistim bu kadar basit oyle mi sonda adam hevesini alip sizi ortada oylece birakinca ne olacak herşey zamaninda güzeldir pisman olacaginiz seyleri yapmaktan vazgecin![]()
Bu arada hepimiz bayanız lütfen hor görüp,yargılamayalım arkadaşımızı tamam doğru değil hemde hiç olumlu bakmıyorum ama anlık gaflet ve arkadaşımız pişman herkesin başına gelebilir Rabbim şeytana uydurmasın yoksa o ister miydi? Asla