• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar gücüme gidiyor artık benim mesajima da bi bakın konu fake diyorum kaçıncı defadir... Kesin okuyup dalga geçiyordur. Geçmişe bakın hep aynı konular.

ben gördüm canım ama konu gerçek yada degil olay olabilecek bi olay.
bizim tartıştıgımız konu sahibinin yaşadıgı degil fikirlerimiz oldugu için devam ediyoruz sanırmmm

Bu incecik kilcal damar toplamina bu kadartakan yeni yetme bi kiz daha
Evladim uzulme en kotu diktirirsin
Sevismek ayip degil seviyorsan

Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin

Tahriş olmus olabilir

güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Kizl8k zari hemen bozulan birsey degil canim korkmana gerek yok ama hafif zorlanmis o yuzden kanamis.

Bu incecik kilcal damar toplamina bu kadartakan yeni yetme bi kiz daha
Evladim uzulme en kotu diktirirsin
Sevismek ayip degil seviyorsan

Ayıp değil zaten cicim günah zina yapiyo sonucta ondan utaniyodur :)

Canim yaptigin bir hatadan ya pişmansindir ya degilsindir...
Pişman olmamişşinki 2.ci olmuş. Ve insan bile bile yapiyorsa ikinci kere hata dedigin şeyi arkasinda duracaksin. Kizlik zarin bozuldu veya bozulmadi bu neyi degiştirecek ???
Bir kre olmuş olsa ve hatani anlayip birdaha yapmamiş olsan ve ayrilmiş olsaniz anlarim ve yardimci olabilmek adina birseyler soylerim...
Ama üzgünüm iciniz rahatlasin istiyorsaniz ozel bir hastanenin jinekologuna gorunun...

Konu fake ya eski konusunda 7 aylik bebegim biberon tutmuyor yazmış, burda adam kekliyor akli sira. Yeni moda bu galiba, boyle yillarca uye kalip fake konular acmak. Cevap yazmayin, kime mesaj atiliyorsa konusu kapatilsin uye de banlansin.

sevişiyonuz ayrılınca hata oluyo

tam olarak kimi kandırıyosunuz ?

ayrılmasaydınız şimdiye 50.yi yapardınız

bari kendinize karşı dürüst olup yaptıklarınızı hata diye görmekten vazgeçin

Öyle bir şey olduğunda erkek arkadaşınla beraber çare arasaydın keşke bu büyük bir sorumsuzluk bu kadar önemliyse kızlık zarı senin için ayrılmadan önce aklın neredeydi ve ayrılalı aylar olmuş biz jinekolok muyuz ne bilelim buradan muane etme şansımızda yok ne kadar mantıksızca bir soru bu soruya harcadığın vakitti doktora harcasaydım şimdi bu denli içine solucan kaçmış gibi kıvranmazdın :KK14:

BNeslim BNeslim bu soruya harcadığın vakitti doktora harcasaydım şimdi bu denli içine solucan kaçmış gibi kıvranmazdın :KK14:[/QUOTE]

Hahaha gece gece güldürdün çok yaşa :KK14:

Bence jinekoloğa gidip kendini rahatlatabilirsin..çünkü zar denilen o şey de çeşit çeşit canım..ve çoğu bayanın dedigi gibi 2 sürtmeyle yırtılsaydı ilk gece o kadar uğraş verilmezdi uğruna damat beyler tarafından:KK48::KK66:

hayır ben yapılan şeyden yada söylenen şeydenbahsetmedim

o yaşanan duygudna bahsediyorum
neden saklama geregi duyuluyo deniyo
pişman olmaktan bahsediyorum o duygudan bahsediyorum..
pişman olabileceği tek şey, yanlış kişiye zımparatması.
Yoksa bir anlıktı, öylesine oldu, ay tutamadık kendimizi. Bunlar bahane.
Bazılarına göre sexin en legal görüldüğü evlilik yaşantısında bile, sevişmeden önce en az 15 20 dk zaman geçiyor.
Sevgiliyken yapılan ekstra cilveleşmeyi saymıyorum bak.
Bu süre bence, insanın kalkıp evine gitmesi için toparlanmasına yeter, bir de üstüne kapı önü sohbet, yaptırır.:KK47:
Bu hatun bay zımpara ile bir kere takılmış, yetmemiş aman benim değerim dememiş bir daha zımparatmış.
Sonra zımp bunu şutlayınca vay benim değerlerim.
Aman ben ne çok pişmanım. Benim değerlerim vardı.
Şimdi bulabileceğim, yeni bulduğum neyse işte, tek adam, muhafazakar.
Ya Kızlığıma girmişse. yok ben şimdi ne yapsam da
nasıl yapsamda bu yeni muhafazakar zımparayla evlensem.

Konu fake ya eski konusunda 7 aylik bebegim biberon tutmuyor yazmış, burda adam kekliyor akli sira. Yeni moda bu galiba, boyle yillarca uye kalip fake konular acmak. Cevap yazmayin, kime mesaj atiliyorsa konusu kapatilsin uye de banlansin.
ben konularına baktım şimdi. böyle bir konusunu göremedim. link verebilirmisiniz

hastalık, istenmeyen hamilelik, kürtaj, babasız çocuk konularında haklısınız.korunmaları gerekir.buraya birisi korunmadık, hamile kaldım ama istemiyorduk diye konu açsa hepimiz hatalı olduğunu söyleriz zaten.ama burada konumuz bu değil.
zaten bunu sadece bakireler yaşamıyorki. bütün kadınlarda bu risk var. o yüzden millet korunuyor.. korunmayı öğretmek gerek bu kadınlara. önemli olanda bu

eddamisir .!.:
Ya canım ozaman şöyle olsun her kadın her istediği ile her an her istediğini yapsın eşitlik adına hic hata olarak görmesin ve yadırganmasın söyler misin kadının kendi bedenine olan saygısı bu mu olacak yani????????
kimse bunu istemez. zaten bu ne erkek nede kadın için hoş değil. ama işte orada koca br ama var. bunu diyen kişiler bende dahil, savunduğumuz farklı bu sitede. diyoruzki sevdiğiyle beraber olmuş olabilir. bu o kadının değerinin yok olması bedeninine saygısız olması demek değildir. erkeğinde öyle.
(ha hergün bir erkekle yada kadınla olan kişi erkek yada kadın o konuda ben farklı düşünüyorum. bana hoş gelmiyor. ama onlarıda yargılamak bana düşmez. kendi hayatları.)
buna böyle bakarsak arkadaşın dediği gibi töre cinayetlerinin artmasına sebep olur, onları savunma gibi bir duruma düşeriz
kaç kız bu düşünceler yüzünden toprak altında hiç düşündünüz mü..
şimdi
bir şeyi devamlı derim. bunu yapıyorsan adam gibi yapacaksın yok sürtünme yok bilmemne..
ve insan gibi arkasında duracaksn. yada yapmayacaksın.
sürtünme nedir kardeşim.
ha bununla olmazsa diğer herifi kandırabilirim nasılsa bakireyim kafası.

Nasıl olduğunu anlamadan
sürdünerek
kızlığına girmeden
:KK14: bu konular hepmi aynı olur arkadaş o iş nasıl olduğunu anlamadan olmuyor bizde sevişiyoruz biliyoruz. Nasıl olduğunı anlamadan nasıl soyunıyosunuz onu çözemiyorum mesela :KK51: ayrıca biz sana kızsın değilsin diyemeyin muayeneyle anlaşılır

bibi çat gidip ben muayne olacam denir mi? benim bildiğim bekaret kontrolu falan yasak d

yaşanmış bitmiş fazla düşünme isteğin dışında bir şey olmamış zar o kadar kolay yırtılmaz sürtünmeyle falanama kan geldi diyorsun zaten kanda öyle kıpkırmızı damarımızdan akan kan gibi bir şey değil ki nerenden geldi o kan senin ilginç doğrusu en iyisi doktora git baktır en güvenilir cevabu o verecektir. ha bu arada bakire olsanda olmasan zarın için seninle birlikte olan biriyle evlenme

Back
X