Utanıyorum bir destek atsanız ;(

Bebis konuya nasıl denk geldik, normalde 6 sında hasta oldum geçen ay bu ay 4 unde yani arife oldum, hep gece sahuru beklerken bitki çayı ictigim için, ağrım bile olmadı :KK64:

Kıl tuye gelince keşke lazir epilasyon yaptirsaydin kuzum önceden. Ben aşırı sariydim kıl tüy belli olmaz pek ama epilasyon yaptırdım sonra az olanları kendim aldiydim. Şimdi kolumda bile yok. Agdadan korkma, hemen yapılması sonrası pudra yada masaj yağı surdur ne acı kalır ne kızarıklık.
Ve adet bitimini bekle mutlaka yapmak için :KK22:
Dipnot; sakın geciktirici kullanma, herşeyden önce sağlık :KK20:
Kullanmamaya karar verdim şuan hedefim erken adet olmak;) asılcam bitki çaylarına ;) kesikle haklısınız :)

Bende asla gtmem diodum cnim aynen lafimi yuttum gttim :KK66:)))dugunden once.
Cok yanmiyor canin ama o iste yillarca calismis birine yaptir.makatida aliyolar evet.walla bana gore 3haftada cikiyor geri zaten.reglinden sonra yaptir agdani bence sen ....mutluluklar bu arada
Ya işte o sanırım şans olucak zira eşimin ailesinin orda kıyalacak nikahım :/ pek bilmiyorum oralarıda Teşekkür ederim :)

Ya işte o sanırım şans olucak zira eşimin ailesinin orda kıyalacak nikahım :/ pek bilmiyorum oralarıda Teşekkür ederim :)

Cok stres yapma cnim.begenmezsen eger birdaha aldirirsin benim gbi:) benim oyle olmustu.acemi bi kiz yapmisti agdami.nasil acitti canimi anlatamam.nyse cktim carsida islerim wardi bi ara gozum koluma ilisti bi baktim duruyo killar.hemen o sinirle geri gttim sora baska bi almisti tekrar;))))

Peki kızlar benim ağustosta düğünüm ben şimdi ağda yaptırsam ağustosun ilk haftasına kadar tekrardan ağda yaptıracak kadar uzar mı bende hiç yaptırmadım ama kendim jiletle değil ağdayla ya da makina kullanıyorum

Bende öyle ilk evlenmeden önce gittim.2 gün önce yaptırdım.acı esigim biraz yüksek heralde ilk aldırmama rağmen daha önce niye uğraşmisim dedim.bende jilet yada krem kullanıyodum.iki dk da alıyor zaten.senle konuşurken ne ara bitti anlamıyosun.

Peki kızlar benim ağustosta düğünüm ben şimdi ağda yaptırsam ağustosun ilk haftasına kadar tekrardan ağda yaptıracak kadar uzar mı bende hiç yaptırmadım ama kendim jiletle değil ağdayla ya da makina kullanıyorum

Uzar tabi cnim saka mi ypiuon :)
Kinadan 1gun oncesi en garantilisi bnce ole yap

Benimde 31 temmuzda düğün 29 temmuzda yaptırcam ağdayı şuan alınacak kadar var alsam tekrar uzar mı acaba ya

İlk defa kuaföre gidicem ağda için ama utanıyorum çekiniyorum Mecburiyetin gözü kör olsun..
1.Kızlar çok canınız yansımı öncelikle
2.Ben cahillikten jiletle aldım ve devamında geldi
3.makat bölgesini alıyorlar mı :KK43:
4.ağda yapılınca kaç günde çıkıyor zira
Şuan 7 temmuz 15 temmuzda adet oluyorum nikah tarihimde 20 temmuz Balayı 22 temmuz
Ona göre bişey söyleseniz :)
Bacaklarıma ağda yağtırırken bayılan biri olarak söyleyeyim, genital bölge hiç acımıyor ve ağda yapmak acayip rahatlık veriyor. Zaten gitgide azalıyor.

Canım ben güzellik uzmanıyım. Nikahtan önce aldır çünkü adet döneminde vücut kılları salgılanan hormondan dolayı çok çabuk uzar. Bunu sakın unutma. Eğer nikahtan 1 gün önce alınırsa balayına pürüzsüz bir şekilde gidersin. Gideceğin kuaföre gelin agdasi için geldim deme fazla para alırlar. Normal ağda için gitmişsin gibi vajina makat koltuk altı kol ve bacak aldır. Göbek deliğinin orda kıl varsa onlarda aldirabilirsin. Balayına yanına ufak bir kutu genital bölge agdasi al. Çıkan kılları kendin duşta alabilirsin

Canım ben güzellik uzmanıyım. Nikahtan önce aldır çünkü adet döneminde vücut kılları salgılanan hormondan dolayı çok çabuk uzar. Bunu sakın unutma. Eğer nikahtan 1 gün önce alınırsa balayına pürüzsüz bir şekilde gidersin. Gideceğin kuaföre gelin agdasi için geldim deme fazla para alırlar. Normal ağda için gitmişsin gibi vajina makat koltuk altı kol ve bacak aldır. Göbek deliğinin orda kıl varsa onlarda aldirabilirsin. Balayına yanına ufak bir kutu genital bölge agdasi al. Çıkan kılları kendin duşta alabilirsin
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :) tavsiyenizi dinleyeceğim :)

Adetin cok uzun sürmüyorsa adet sonrası aldır çünkü düğün tarihine kadar baya çıkar.Sanirim ağda ile ilk aldırılsın o yüzden biraz acır tabi ama bitiminde kaymak gibi olunca yarın Bi daha gelcem dersin :) Çıkısı kişiden kişiye değişir. 1-2 haftada çıkan da olur 1.5 ayda çıkan da. Düzenli aldırırsan bu sure uzar. Evet makat bölgesini de alıyorlar. Mümkünse parmak ağdasızı yapan birini bul, sarkma problemi yaşamazsın.Simdiden mutluluklar.

Canım bende senin gibi senelerdir jilet kullanan biri olarak 1 ay önce ilk ağdamı yaptırdım. Hatta 2. ağdamı bile geçen hafta yaptırdım :) İlkinde kıl köklerinde kanama oldu. Benim cildim hassas olduğundan iltihaplı sivilce yaptı. Bir arkadaşım bebeyağı kullan dedi oda sivilceleri azdırmış olabilir. Sudokrem kullandım geçti. İkincisinde kuaför değiştirdim. Kadın şaşırdı kıl yokki almaz dedi. Ağdayı bırakma sakın ilk seferde bukadar azaldıysa ilerde çok çok daha azalır dedi. Adet sonrası gidersen kıllanmada azalma olurmuş her defasında adet sonuna denk getir. Acı olayına gelirsek acıyor tabi ama dayanılmayacak gibi değil.

İlk çıktığından beri annem taa o zamanlar ağda yaptı bana.Sonra epilasyona gittim hayatımda hiç jilet kullanmadım hatta epilasyona giderken kökten alamıyorsun çalışan bayan genital bölgemi jiletle almıştı ağda temizliktir bana göre geç ve cansız çıkar dağılmaz .Nikaha 1 gün kala git derim ben bacaklarıma öyle yapmıştım çünkü rahat edersin tatilde uzun süre gider iyice uzatıp alırsan

Back
X