- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.146
- 298
Eger suan acelesi yoksa adet sonrasi gidin.Ya peki Napim adet sonramda mı gideyim ?
İki kere giderim diyorsaniz bi simdi bi de dugunden bi kac gun once gidin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger suan acelesi yoksa adet sonrasi gidin.Ya peki Napim adet sonramda mı gideyim ?
İlk defa kuaföre gidicem ağda için ama utanıyorum çekiniyorum Mecburiyetin gözü kör olsun..
1.Kızlar çok canınız yansımı öncelikle
2.Ben cahillikten jiletle aldım ve devamında geldi
3.makat bölgesini alıyorlar mı
4.ağda yapılınca kaç günde çıkıyor zira
Şuan 7 temmuz 15 temmuzda adet oluyorum nikah tarihimde 20 temmuz Balayı 22 temmuz
Ona göre bişey söyleseniz :)
bence o kadar kötü degil tarihler, 15inde oluyorsan 20ye biter hadi bitmese de son gunu falan olur bir sey gelmez bence. balayına kadar zaten coktan bitmis olurAyy çok saolun :) off çok ters Zamanlara denk geliyor yahu Benim tarihler
Ama ben henüz ağda olmadım ilk ağda mı yaptıracağım öyle olursa adet bitimimden hemen sonraAy milli olmak gibi bisey o zatrn evlencegin adamdan once baskasina nasil acilirki uatnci herkes yasamistir bunu :)
Gerilme orda zaten yonlendiriyorlar sen kurbanlik koyun gibi agdaci ablani dinle
Ben evlenmeden onceki ilk agda deneyimimde eli
Evet arkadaslara katiliyorum regl bitsin oyle git
İlk defa kuaföre gidicem ağda için ama utanıyorum çekiniyorum Mecburiyetin gözü kör olsun..
1
Ona göre bişey söyleseniz :)
İşte bende çıkış tarihinden emin olamadım ya sanırım regl sonrası gitsem daha iyi olacak bir mucize olsada şu regl tarihim erken olsaEger suan acelesi yoksa adet sonrasi gidin.
İki kere giderim diyorsaniz bi simdi bi de dugunden bi kac gun once gidin bence.
Umarım erken hasta olurum yaYa sakın kullanma.. zaten büyük ihtimal stresten erken bile olabilirsin. Adetin bitiminde düğünden 2 gün önce git bence.. kızarıklık falan için 1 gün ver. Neticede ilk defa yaptırıcan. Bende evlenmeden önce kendim aldım ağdayla. Sonra eşim ne uğraşıcan ağdayla, al jiletle gitsin dedi..![]()
Aynen öyle ya iki arada bir derede kaldım bu yüzden ah ahDayanılmayacak bir acı değil.
Arka taraf da alınıyor, orası daha az acıyor zaten, o hiçbirşey.
20 gün rahat edersin. Ama keşke biraz daha önce gitseydin. İlk ağda olduğu için belki kızarma falan olabilir. Düğüne 2. ağda denk gelse daha iyi olabilirdi. Yarın gitsen düğün öncesine 12 gün kalıyor, tam çıkmazsa alınmayabilir. Sen riske atma, tam adetten önce git. Adet sonunda gün kalmıyor. 5 gün sürse adet düğün zaten...
Ay Cidden Morarır mı yahu :/ 12 sinde gidersem 10 gün oluyor balayım var daha orda sıkıntı çıkarır bana ya.Kızlar çok canınız yansımı öncelikle
Başta evet canın yanar keşke daha önce başlasaydın. Jiletle aldığın için morarma da olabilir. Iyi biryere git
2.Ben cahillikten jiletle aldım ve devamında geldi
3.makat bölgesini alıyorlar mıevet ama en kolayı orası
4.ağda yapılınca kaç günde çıkıyor zira
Şuan 7 temmuz 15 temmuzda adet oluyorum nikah tarihimde 20 temmuz Balayı 22 temmuz 12 sinde falan git hem tüğlerin çıkışı gecikir hemde morarma vs olursa geçecek zamanın kalır. Ağda gününe kadar kese yap bol bol ölü deriyi at ki altta çıkma evresinde olanlar da baş göstersin.
Bu çok mantıklı geliyor ya inşallah erken hasta olurumbence o kadar kötü degil tarihler, 15inde oluyorsan 20ye biter hadi bitmese de son gunu falan olur bir sey gelmez bence. balayına kadar zaten coktan bitmis olur![]()
Öyle büyük morarma değil. Tüğ çıkış yerlerinde minik minik morluklar olabiliyor. Birde jiletle alırken tüy yönü karman çorman edilebiliyor. Keske daha önce 1 2 kere alsaydınız. 10 güne geçer ama. Regli zamanı ve tatilde su ile tüy çıkışı hızlanıyor bu yüzden mümkün olduğu kadar kısa zaman koyun arayaAy Cidden Morarır mı yahu :/ 12 sinde gidersem 10 gün oluyor balayım var daha orda sıkıntı çıkarır bana ya![]()
Ya bende demin onu düşündüm eğer şimdi yaptırsam çok az Zaman kalıyor ama regldan önce yapılan ağda sonrası tüyler çabuk çıkıyor aslında 2 defa da ağda yaptırabilirmişim gibi geliyor ?Öyle büyük morarma değil. Tüğ çıkış yerlerinde minik minik morluklar olabiliyor. Birde jiletle alırken tüy yönü karman çorman edilebiliyor. Keske daha önce 1 2 kere alsaydınız. 10 güne geçer ama. Regli zamanı ve tatilde su ile tüy çıkışı hızlanıyor bu yüzden mümkün olduğu kadar kısa zaman koyun araya
Aynen öyle ya iki arada bir derede kaldım bu yüzden ah ah![]()
Maydonoz suyu içmeye başlarım o zmaan yaBen erken adet olmak istediğimde asprin içerdim eskiden. Kanı sulandırıyor ya.. yada maydonoz suyu veya soğan suyu iç.. onlarda erken adete sebep oluyor. Limon ve kahve geciktiriyor adeti içmezsen iyi olur.
Ya bende demin onu düşündüm eğer şimdi yaptırsam çok az Zaman kalıyor ama regldan önce yapılan ağda sonrası tüyler çabuk çıkıyor aslında 2 defa da ağda yaptırabilirmişim gibi geliyor ?