• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanıyorum bunu sormaktan

eğer konuşmak istemiyorsan böyle konuları söyle bence ona

sen istemediğini söylediğinde trip atıyorsa soğuk soğuk konuşuyorsa sorun vardır

anlayışla karşılıyorsa seni kullandığını düşünmen için bir sebep yok ortada

devamlı cinsellikmi konusuyor seninle hani normal bir konuda konusamıyormusunuz bunlara bakmalısınız biraz 4-5 aydır cıkıyorsunuz desem evet derdim amacı sadece cinsellik olabilir diye ama 2 sene az bir sure degil..dedigim gibi o cinsellikle ilgili konu actıgında konuyu degiştir baska yerlere cek hala sana tavırları degismiyorsa ve bu konuda baskı kurmuyorsa uzerinde problemde yok demektir

normal konulardada konusuyoruz.cok tesekkr ederım ılgılendıgın ıcın.dedıgın gıbı yapıcam

sevgılım ıstıyo aslında hanı bnde konussamda oluyo konusmasamda oluyo.bılmıyorum kafam cok karısık bn 20yasındayım bı erkek sevdıgı bı kızla bunu yaparmı ayrılmalımıyım dusunmeye basladım?

Seninle konuşurken konu hep bu muhabbete geliyorsa,
Seninle ilgilenmekten çok bu yolla uğraşıyorsa otur bi düşün
Yok seyrek oluyor,normalde hep benimle ilgilidir diyorsan belki yürütebilirsin ilişkini.

kız arkadasıyla paylasmak istemesi normal aslında sohbet hattını arasa adam bu seferde aldattı olur

valla o da doğru...:D
çocukta neyapsın arada kalmış...
çok rahatsızsan konuşma tabi....
ancak konuşmazsan anlayabilirsin seni sadece bu konuda konuşmak için kullanıp kullanmadığını....

Seninle konuşurken konu hep bu muhabbete geliyorsa,
Seninle ilgilenmekten çok bu yolla uğraşıyorsa otur bi düşün
Yok seyrek oluyor,normalde hep benimle ilgilidir diyorsan belki yürütebilirsin ilişkini.

bnmle ılgılenıyo genelde.bana aldatıyımmı senı yanı hersyımı sen bıl işte kotu bısey dıılkı bu dıyor

bnmle ılgılenıyo genelde.bana aldatıyımmı senı yanı hersyımı sen bıl işte kotu bısey dıılkı bu dıyor

Eğer öyle ise sana da çok büyük bi rahatsızlık hissettirmiyor ise ayrılma.

Ama rahatsızsan bu konudan bi konuş ben yapmak istemiyorum de

erkeklerin nedense bu tip nette telde fantazileri var anlamış değilim henüz bak canım henüz 20 yaşındasın karşındaki erkekde genç belli heyecan yaşamanız normal ama cinselliği bu kadar ön plana alma havadan sudan konuş ne biliyim aşkınızdan konuşun geleceğinizle ilgiliplanlar yapın bunlar hoş şeyler değil gerçekten seni yıpratır bir süre sonra ikileme düşersin sonra senden başka istekleride olur hata yaparsın bir erkek sevdiği kızla bu tarz konuşmalara girmemeli bence bu benim şahsi görüşüm bak ben 25 yaşındayım bir erkek arkadaşım oldu ne zaman bana özledim vs konuşmaya başlasa sınırı koyardım oda bilirdi rahatsız olduğumu o sınırı geçmezdi sen erkeği yönlendirsin erkek seni değil o yüzden dikkat etmeni tavsiye ederim ben .

Durum normal mi bilemicem ama çocuğun erken boşalma gibi bir sorunu olduğu kesin.:31:
Telefonda en fazla ne konuşarak insan boşalmaya kadar götürebilir ki bu işi?:26:

Ya ben böyle şeyden nefret ediyorum açıkcası :D Benim erkek arkadaşım da lafını bile yapmadı. Telefonda böyle tek bişey konuşmadık ki o da hoşlanmazdı böyle birşeyden.
Yani kısacası ben hiç konuşmadım , normal karşılamıyorum.

kızlar aslında utanıyorum ama sormam gerekıyo.bnm 2senelık bı ılıskım var ve telde şey muabbetı yapıoruz boşalma olayı yasanıyo.ya kızlar bu normalmı? insan sevdıgıyle boyle konusurmu sızce bi erkegın bunu yapması normalmi:17:

Başkalarının olabilirlikleri veya olamazlıkları senin doğrularını belirlememeli. Bizzat kendi yaşantında edindiğin, benimsediğin fikirler belirlemeli olabilirliklerini veya olamazlıklarını.

Örneğin şimdilerde bir adamla evlilik dışı birlikteliğim olsa inancımı rehber edinip davranışlarımı bu minvalde yönlendirirdim. Siz yaşlarımda olsaydım ise, ergen yaşlarımdayken yani, nefsani davranabilirdim.

Bir de buraya da gelip sevgilimle telefonda erotik konuşayım mı diye başlık açmazdım. Çünkü o zaman internet bağlantım yoktu.

2 sene az bir süreç değil bence çekinmeden söyle yani bu konuları konuşmasak olur mu diye bi sor bakalım tepkisi ne olacak

Rahatsızlık veya pişmanlık duyuyorsan zaten onu tatmin etmek için yapıyorsundur sadece.
Şuan karşılık vermesen bu sefer o yanlış anlıcak
bu zamana kadar yapıyordun şimdi neden soğudun demek sana birşey hissettiremiyorum zoraki yapıyordun
falan der sana.Buda kırar onu.
Erkekler bu konuya çok önem verir onları reddettiğinde istemediğinde yanlış anlarlar.
Bu konuşmalara sadece mesafe koy...

bu ne ya :47:
bunları konuşmazsa aldatacak mıymış seni???
demekki aklı başka şeylerde sadece kusura bakma :47:
pişman olduğun şeyi yapma lütfen ve üstelik tehdit etmiş gibi bişey yani aldatayım mı seni ne demek :53:
bilmiyorum ama bana pek iyi niyetli gelmiyo böyle şeyler :26:

Son düzenleme:
sevgılım ıstıyo aslında hanı bnde konussamda oluyo konusmasamda oluyo.bılmıyorum kafam cok karısık bn 20yasındayım bı erkek sevdıgı bı kızla bunu yaparmı ayrılmalımıyım dusunmeye basladım?

2 yıllık bırlıktelıgnız suresınce sana yanlıs gelen davranıslarda bulunmadıysa ayrılma bence sadece telefonda bu konulardan bahsedıyor dıye vazgecme cunkı cogu erkek boyle ama sunu dıyeblırsın bn bu tarz konulardan rahatsız oluyorum konusmak ıstemıyorum senden anlayıs gostermenı beklıyorum zaten o kısıde senın ıstemedgn bırseyı yapmaz sevıyorsa konusmazsın bı sure denersın sana olan davranıslarına bakarsın o zmnda o mesele yuzunden mı konusuyor yoksa sevıyormu anlarsın bence

konuya bakılacak olursa telefonda kısıtlı kalması bence daha iyiiii :))))) eğer bir gün gerçeğini yaşamak istiyorum derse evlenelim o zaman de ;)

Ya ben pek tasvip etmiyorum , çoğu erkek kullanmak için yapıyor bu tür şeyleri çünkü :17: Tamam yakınlık başka ufak tefek muhabbetler olur da sizin ki baya ilerlemiş durumda.Yani her ne kadar sevgilim de olsa bir mesafem olur benim kaşrımdaki insana karşı.Bazı duvarlar aşılınca saygı da biraz kayboluyor bana göre.

Gelelim senin durumuna...Bir kere sen rahatsızsın bu durumdan.İstemediğin hiç birşeyi yapma.Cevap sende aslında canım.Bir de aldatırım felan demiş ...Ne yani herşey cinsellik mi ?Sevgi yok mu ?Bırak öyle ise ne hali varsa görsün.

Mecburiyet hissedip de yanlış şeyler yapma.Kendine saygın herşeyden önemli cnaım unutma bunu :8:

herkesin doğrusu yanlışı farklıdır. siz yaptığınzda pişmanlık duymuyor rahatsız olmuyorsanız bence bir anormallik yok

ben pek hos bulmuyorum boyle seyleri.. ama herkesin kendi bilcegi sey..Ama erkek arkadasim oldugu zaman hic oyle bir konu hic gecmedi aramizda cunku tavrimi ilk gunden belli ettim.. Bence bi bayanin kendi elinde, sen ona bu firsati vermeseydin oda bu konulara girme cesareti bulmazdi diye dusunuyorum..:44::44:

Son düzenleme:
Back
X