- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devamlı cinsellikmi konusuyor seninle hani normal bir konuda konusamıyormusunuz bunlara bakmalısınız biraz 4-5 aydır cıkıyorsunuz desem evet derdim amacı sadece cinsellik olabilir diye ama 2 sene az bir sure degil..dedigim gibi o cinsellikle ilgili konu actıgında konuyu degiştir baska yerlere cek hala sana tavırları degismiyorsa ve bu konuda baskı kurmuyorsa uzerinde problemde yok demektir
sevgılım ıstıyo aslında hanı bnde konussamda oluyo konusmasamda oluyo.bılmıyorum kafam cok karısık bn 20yasındayım bı erkek sevdıgı bı kızla bunu yaparmı ayrılmalımıyım dusunmeye basladım?
kız arkadasıyla paylasmak istemesi normal aslında sohbet hattını arasa adam bu seferde aldattı olur
Seninle konuşurken konu hep bu muhabbete geliyorsa,
Seninle ilgilenmekten çok bu yolla uğraşıyorsa otur bi düşün
Yok seyrek oluyor,normalde hep benimle ilgilidir diyorsan belki yürütebilirsin ilişkini.
bnmle ılgılenıyo genelde.bana aldatıyımmı senı yanı hersyımı sen bıl işte kotu bısey dıılkı bu dıyor
bnmle ılgılenıyo genelde.bana aldatıyımmı senı yanı hersyımı sen bıl işte kotu bısey dıılkı bu dıyor
kızlar aslında utanıyorum ama sormam gerekıyo.bnm 2senelık bı ılıskım var ve telde şey muabbetı yapıoruz boşalma olayı yasanıyo.ya kızlar bu normalmı? insan sevdıgıyle boyle konusurmu sızce bi erkegın bunu yapması normalmi![]()
sevgılım ıstıyo aslında hanı bnde konussamda oluyo konusmasamda oluyo.bılmıyorum kafam cok karısık bn 20yasındayım bı erkek sevdıgı bı kızla bunu yaparmı ayrılmalımıyım dusunmeye basladım?