Utanıyorum ! Fakat Yardımcı olurmusunuz ?

Hormonların azmıştır, yoksa bu şeyin vajinanın çukurluğuyla tümsekliğiyle ne alakası var :44:

Son düzenleme:
Anlam veremedim bende hiç olmadı bu durum sanırım hormonların ile ilgili olabilir birde kafanı oraya çok yorma sen taktıkça daha da o bölgeye gidiyor aklın ellerin sanırım konuyu incelemek lazım bilemedim

Enteresannpeki biz napmalıyzerkek muhabbeti bayınca burayA gelip fantezilerınızımi paylaşıyorsunuz ?????
Kardeş sana burdan ekmek çıkmaz

Konu sahibi eski bir üye ve önceki konularında gayet kızsal sorunlarından sözetmiş.

Ben bir alıntıyla cevp vermek istiyorum :

Cinsel uyarılma kesin olarak psikolojik olsa da aynı zamanda fizyolojik değişikliklerin de görüldüğü bir olaylar zinciridir. Cinsel uyarılma ;kadınlarda genellikle pelvik bölgeye kan akımının olması, vajinal ıslanma ve genişleme ile dış genitallerin şişmesi ile karakterizedir. Bu değişikliklerin altında yatan mekanizma çok açık olmasa da cinsel uyarılma otonom sinir sisteminin uyarılması ile ilişkilidir.

Yani sürekli böyle misin bilemiyorum ama belki sadece istek duyduğun zamanlar kabarıklık oluyordur.
Kabarık olduğu için dokunmuyorsun,dokunmak istediğin zaman kabarıklık oluyor gibi birşey.

kızlar konu fake yok erkek falan diyorsunuz ya insan bazen konu açmaya çekiniyor artık. burda kişiler kimliği belli olmadan rahatlıkla sorunlarını sorup çözm için konu yazıyor. illa böyle konuştu diye erkek olması gerkmiyor bayanlarnda cinsel arzuları var sonuçta. masturbasyon yapanıda var. biri böyle bir şey dese hemen erkek damgası yapıştırılıor. bırakn yardmcı lmak için cvp yazın sapıkça iğrenç konuşmalar dönerse ozaman şüphelenip cvp yazmamak gerekir

Her saglikli birey buna ihtiyac duyar bunda bir sorun yokki canim bagimlilik yapmadigi surece.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emin olmadan her konuyu geyiğe çeviriyorsunuz, artık elimde kalem kağıt gün içinde hangi üyeler hangi konuları sabote etmiş, konu açanı küstürüp topiği geyiğe çevirmiş not edeceğim ve çekirge misali 3. sıçrayışta geyikten basacağım cezayı.
Hadi bakalım bu topikteki geyikçilerden yazmaya başladım.

Yalnız değilmişim,adet döneminde aynı şey bende de oluyor.Sanki bez parçası tıkamışlar gibi oluyor oraya,inanılmaz rahatsız ediyor.

Nasil oluyor o his yav bez tikanmis gibi? soyleyin ben de bileyim de ben de anlayayim adetimin geldigini kullanisli bisey olsa gerek

Nasil oluyor o his yav bez tikanmis gibi? soyleyin ben de bileyim de ben de anlayayim adetimin geldigini kullanisli bisey olsa gerek

Oluyor valla just,çok sancılı geçer bir de benim adetim alakası var mıdır bilemem ama öncesinden bile çekerim sancı bu şekilde.Bildiğin bez tıkanmış gibi bir rahatsızlık hissi işte.

Akıntı fetişi mi ? Yok artık olmasın,olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…