Utanıyorum ! Fakat Yardımcı olurmusunuz ?

Yorumlarda sadece yardim istememis bariz yorum yapanlari konusturmaya cabaliyor fark ettiysen akinti fetisi demeyeyim de iste erkekleri biliyosun kadin sesine bile masturbasyon yapabilen cinsleri var.. ogk..

Artık insanlar konu açmaya, yorum yazmaya çekinir oldu. Gizlilik içinde sorunlarını halletmeye, fikir almaya çalışanları "fake"lerden ayırt etmeyi bilebilse üyeler, böyle olmayacak...

Mastürbasyon yapmak istiyorsunuz diye niye dertleşmek istediniz onu anlamadım ben? İstiyorsanız yapın, biz ne yapalım?

bence konu sahibi lezbiyen kızlar yani bunu dillendirmesine anlam veremedim açıkçası utansan bunu buraya yazmazsın sen neyse sinirlendimde azcık bu arada inşallah ceza almam bunun yüzünden :18::18::18:

Nasil oluyor o his yav bez tikanmis gibi? soyleyin ben de bileyim de ben de anlayayim adetimin geldigini kullanisli bisey olsa gerek

valla çok kullanışlı adetim gecikse bile aman tedbirsiz yakalancam derdimiz olmuyor :) ya vajinada bir dolgunluk hissedilio içerde bişi varmış gibide sanki düşcekmiş gibi yani tuhaf bi his. uykudan uyandığımda tutmuş bi şekilde buluorm kendimi diyorum adet günüme iki gün kalmış :)

Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum gerçekten ister erkek deyin ister feyk umrumda değil ben kendimi bildikten sonra. Benim tam anlamıyla anlatmak istediğim şuydu derdim evet dert bana göre fakat abartılcak kadar büyük bir dert değil yani kabarık olduğunu sadece 2 günden beri farkettim adet günüme yaklaştığım için herhalde mastürbasyon dedim fakat öyle bir his değil sonradan düşündümde sanki bir şey tıkanmış gibi almaya çalışıyosun ve ister istemz elleyince o his oluşuyor. Burası kadınlar kulübü kadınlar başlıkların altına konularını açıcak ve dertlerini,sevinçlerini,üzüntülerini yazacak hep birlikte de paylaşılcak .Kadınlar kulübüne benim açtığım tarz konular açılınca hemen erkek yada feyk damgası vuruluyor . Konumun başında dedim kavga etmek için konumu açmadım dalga geçmek isteyenlerde yorum yapmasın dedim.Fakat bazıları herhalde sırf dalga geçmek için buraya üye olmuş başkalarının konularını okurken gülerek rahatlıyor.Siz istediğinizi düşünebilirsiniz bu benim kimliğimi değiştirmez sizin dalga geçtiğiniz yerde benim yerime melekler konuşuyor merak etmeyin.

Böyle her konuyu dalgaya almak da moda oldu. Konunun ciddi açılmış bir konu olabileceğini kimse düşünmüyor artık.

Katılıyorum.

Ayrıca konu sahibi dalga geçenleri es geç sende bildir sadece gereği yapılır zaten.
Emin ol zaman zaman senin gibi hisseden ve yapan vardır normal bir şey kafanı çok fazla takmazsan sorun kalmaz bence

Dikkat edicem bakalim bende de olacak mi valla iyi bisey dalga gecmiyorum

cecenn,
bu akşam ciddi ciddi konuları geyiğe çevirenleri, dalga geçenleri not almaya başladım, hangi konuda kim geyik yapmış yazıyorum, listelediğim üyeleri yine geyik yaparken göreyim konu dışıdan ceza vereceğim, hangi topiklerde geyik yaptıklarını da linkiyle yazacağım ceza mesajlarına.

İnsanlar artık konu açmaya çekinir oldu, günde 10 konu açılıyorsa en fazla 2 tanesi fake'tir, gerisi gerçek.
Her konuda aynı şeyleri yapıyorlar, canları çok geyik yapmak istiyorsa geyik bölümüne gitsinler, artık okurken benim bile canımı sıkıyor bu dalga geçme işi.

bende bundan hiç haz etmedim. mune zaten söylemiştim de .ama arkadaşlar tepki verdi. herkes eğleniyor komik birşey olmadığı halde olay bel altı fanteziye kadar gidiyor...iyi akşamlar

Son düzenleme:

Zaten sizde olmasanız ne olurdu tahmin bile edemiyorum kendi adıma teşekkürlerimi iletiyorum ve sabırlar diliyorum
İşiniz hiç kolay değil gerçekten Allah yardımcınız olsun .

işte bunlar hep seks.

Yönetim geyik yapanlara ceza verecekmiş.

Cinsel organım kabarık elim oraya gidiyor, gidince de mastrubasyon hissi oluşuyor çok utanıyorum, şeklinde özetleyebileceğimiz bu sorun (?) burda nasıl çözülecek, yönetim bir zahmet bunu da açıklasın o zaman???

Gerçekten buraya yazılacak ve paylaşımla çözülecek sorun var, geyik yapılacak dertler var.

Yani üyenin biri çıkıp "aaa benimki de öyle" diyecek ve açan kişi "aaa tamam o zaman" deyip rahatlayacak mı?

Mesela birisi "elle yavrum arada ellemek iyidir" gibi bir şey yazmış. Yönetim bu açıklamayı geyik bulup ceza verebilir ama yazılan tüm cevaplara bakınca sorunun çözümüne hi,tap eden tek cevaptır.

Kişiye yönelik hakaret olmadığı sürece geyiği yasaklamak nasıl bir zihniyettir?

Yönetimden gelen açıklama gerçekten de tuhaf. Memlekette herkesin şikayet ettiği güç gösterilerinin bir benzeri.

Bir üyenin bu tür bir soru sorma hakkı var. Bu soruyu başka bir üyenin de komik bulup ona göre cevap verme hakkı var. Hiç bir cevapta kişisel hakaret yok ve burda cezalar demek ki çok öznel kesilebiliyor.

Son düzenleme:
dışardan ziyaretcisi çok olan konular pek inandırıcı gelmiyor ama belki fake değildir.
şekerim etek giy o zaman kabartıyı görmezsin olmadı korse giy içten yinemi olmadı elle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…