Utanıyorum kendimden!

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış yerdeyse taşınsın lütfen. Neyse gelelim konuya, kızlar bugün dayımın oğlu beni aradı, nerdesin, ne yapıyorsun falan diye konuştuk, çarşıdayım, işim var biraz, sonra eve gidicem falan dedim, ben alıyım seni, bırakırım arabayla seni eve dedi, tamam dedim, sözleştiğimiz yerde buluştuk, aldı beni, getirdi evin yakınlarında bi yere, tam inicektim, hadi bye bye, görüşürüz, sağol bıraktığın için falan dedim, vedalaşmadan mı iniceksin dedi, sonra birden beni kendine doğru çekti, dudaklarıma yapıştı, ben dur dedim, durmadı, nefes alamıyorum dedim, yine durmadı, ittirdim sonra, ne yapıyorsun sen dedim, bu neydi şimdi, nefes alamadım dedim, elimi tuttu, hoşlanıyorum senden, çok güzelsin falan dedi, ne zamandır, içimde tutuyordum dedi, ben olmaz öyle şey, olamaz, biz kuzeniz dedim, akrabayız dedim, olsun, ne olcak ki, yasak mı ki öpmek falan dedi, ben tam bişey diyecekken tekrar öptü beni, bu sefer bende istedim ve karşılık verdim, sonra görüşürüz dedim indim arabadan, ama şimdi pişmanlık duyuyorum yaptığım şeyden dolayı, biliyorum bazılarınız kızıcak bana ama ne yapiyim, paylaşmak istedim sizlerle, içim içimi yedi düşünmekten, aranızda böyle şeyler yaşayan, yaşamış olan var mı kuzeniyle ?

hiç kuzenimle durup dururken öpüşmedim :ssz: bana göre cok mide bulandırıcı
kuzen kardes demektir baska kimse kalmamıs gibi dünyada gidip kuzenle bazı seyler yaşamak bana cok ters geliyor

demekki sendede bişeyler vardıki ikincisine karşılık verdin.neyden pişmansın şimdi.belli ettiğin içinmi utandığın içinmi akraba olduğunuz içinmi

canım açıkçası ben yaşamadım tabi ki ama sana tavsiyem yani arana kuzeninle mesafe koy
beynini yitirmiş heralde kendini küçük düşürcek milletin ağzına laf vercek birşey yapma bence
hihi=)

Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış yerdeyse taşınsın lütfen. Neyse gelelim konuya, kızlar bugün dayımın oğlu beni aradı, nerdesin, ne yapıyorsun falan diye konuştuk, çarşıdayım, işim var biraz, sonra eve gidicem falan dedim, ben alıyım seni, bırakırım arabayla seni eve dedi, tamam dedim, sözleştiğimiz yerde buluştuk, aldı beni, getirdi evin yakınlarında bi yere, tam inicektim, hadi bye bye, görüşürüz, sağol bıraktığın için falan dedim, vedalaşmadan mı iniceksin dedi, sonra birden beni kendine doğru çekti, dudaklarıma yapıştı, ben dur dedim, durmadı, nefes alamıyorum dedim, yine durmadı, ittirdim sonra, ne yapıyorsun sen dedim, bu neydi şimdi, nefes alamadım dedim, elimi tuttu, hoşlanıyorum senden, çok güzelsin falan dedi, ne zamandır, içimde tutuyordum dedi, ben olmaz öyle şey, olamaz, biz kuzeniz dedim, akrabayız dedim, olsun, ne olcak ki, yasak mı ki öpmek falan dedi, ben tam bişey diyecekken tekrar öptü beni, bu sefer bende istedim ve karşılık verdim, sonra görüşürüz dedim indim arabadan, ama şimdi pişmanlık duyuyorum yaptığım şeyden dolayı, biliyorum bazılarınız kızıcak bana ama ne yapiyim, paylaşmak istedim sizlerle, içim içimi yedi düşünmekten, aranızda böyle şeyler yaşayan, yaşamış olan var mı kuzeniyle ?

ayy canım benım bilmem bu durumlarda ne denır ne söylenmeli :26: ama ona bu olayı unutmak istediği pişman olduğu o heyecanla kendını kaybettiğini istemeyerek olduğunu söyle ve görüşmemeye çalış genede sen bılırsın

Son düzenleme:

Valla okurken bende utandım ne biliym yani bu nasıl iştir kuzen olmanızdan öte böyle bişeye nasıl cesaret eder hayat tabiiki sizin hayatınız ama tuhaf geldi açıkçası.

canim kuzeninle birsey yasamayi dusunuyormuusun yani sevgili olmayi ve ilerisini?

walla tatlım kuzenle evlenilmez diye bişey yok ama biren bire dudaklarına yapışmasına şaşırdım ayıp etmiş. eğer sana karşı bişeyler hissediyorsa bunu konuşark anlatmalıydı sana. daha ortada bişey yokken öpmek te neymiş. sende karşılık vermişsin bence vermemeliydin tokadı basmalıydın. sonuçta yabancı bi erkekler çıkmaya başladığında sevdiğinde aşık olduğunda bile ilk günden öpüüyosundur. senden hoşlanmasını normal karşılarımda daha bunu söylemeden açıklamadan direk öpmesine anlam veremedim çok ayıp etmiş bence. karşılıkda almış senden bunun devamı gelecektir. sen bi an önce bu konuyu onunla konuş

Utanmam şu yüzden, hem akraba olduğumuz için, hemde utandığım için, açıkçası bugüne kadar hiç böyle bişey geçmemişti aramızda, ima falan etmemişti, ama takılırdı arada, seni alcam ben, gelinim olcaksın, öpücem bi gün seni falan derdi, şakayla karışık, dalga geçerdik hep birbirimizle, ayy içim bi tuhaf oldu yaa.:50:

sen neden karsilik verdin?

Allah korusun kuzenle öpüsmek bilmiyorum icim almadi...

ama sakalasiyorduk diyorsunuz bunlarda normal degil,biz kuzenimle askim canim

konsurduk kücükken ama tamamen art niyet olmadan kardes gibi, hic öpecem seni filan demezdik...

Son düzenleme:
Utanmam şu yüzden, hem akraba olduğumuz için, hemde utandığım için, açıkçası bugüne kadar hiç böyle bişey geçmemişti aramızda, ima falan etmemişti, ama takılırdı arada, seni alcam ben, gelinim olcaksın, öpücem bi gün seni falan derdi, şakayla karışık, dalga geçerdik hep birbirimizle, ayy içim bi tuhaf oldu yaa.:50:

canim kuzenler evlenmez diye birsey yok,
cevremde kuzeniyle evlenmis tanidiklarim var,
ama tabi bu kucukken nasil buyudugunuzede bagli,
biz kuzenlerimle kardes gibi buyuduk mesela,
ama belki siz daha mesafeli buyumus olabilirsin,
eger ondan hoslaniyorsan tamam ama aramizda hic birsey asla olamaz diyorsan keske opusmeseydin :50:

midem bulandi
adam sende hoslaniyor diyelim bu ne igrenc tavir
sen madem istemiyorsun neden ikincisinde karsilik vermek yerine ilkinden hemen sonra ordan arkana bakmadan kacmadin

Allah yardımcın olsun ama kendini ailene karşı düşürcek bir şey yapma canım yerin kulağı var derler unut bunu unutturda ..

kuzen kardeş değildir ve isteyen evlenebilir...Hz Fatıma ve Hz. Ali de akraba idi...

ama yanlış olan senin rızan olmadan bu fiili yapması

gerçekten ayıp etmiş

olgun insan oturur,konuşur,senin düşüncelerini alırdı...

insanca bir davranış değil bu yaptığı...

bence ondan uzak durun,zarar gelebilir...

:31:

Son düzenleme:
walla tatlım kuzenle evlenilmez diye bişey yok ama biren bire dudaklarına yapışmasına şaşırdım ayıp etmiş. eğer sana karşı bişeyler hissediyorsa bunu konuşark anlatmalıydı sana. daha ortada bişey yokken öpmek te neymiş. sende karşılık vermişsin bence vermemeliydin tokadı basmalıydın. sonuçta yabancı bi erkekler çıkmaya başladığında sevdiğinde aşık olduğunda bile ilk günden öpüüyosundur. senden hoşlanmasını normal karşılarımda daha bunu söylemeden açıklamadan direk öpmesine anlam veremedim çok ayıp etmiş bence. karşılıkda almış senden bunun devamı gelecektir. sen bi an önce bu konuyu onunla konuş

Canım, haklısın da, o an ne yapacağımı şaşırdım, bilemedim ne yapacağımı, öyle ani oldu ki, aniden, ne olduğunu anlayamadım bile.

canim kuzenler evlenmez diye birsey yok,
cevremde kuzeniyle evlenmis tanidiklarim var,
ama tabi bu kucukken nasil buyudugunuzede bagli,
biz kuzenlerimle kardes gibi buyuduk mesela,
ama belki siz daha mesafeli buyumus olabilirsin,
eger ondan hoslaniyorsan tamam ama aramizda hic birsey asla olamaz diyorsan keske opusmeseydin :50:

haklısın...ben yolda görsem tanımam malesef....:26::26:

sen neden karsilik verdin?

Allah korusun kuzenle öpüsmek bilmiyorum icim almadi...

ama sakalasiyorduk diyorsunuz bunlarda normal degil,biz kuzenimle askim canim

konsurduk kücükken ama tamamen art niyet olmadan kardes gibi, hic öpecem seni filan demezdik...

Bizde hep şakalaşırdık küçüklükten beri, dayım da derdi, seni alcam oğluma falan diye, neden karşılık verdiğimi bi bilsem bende, o anda oldu.:50:

Kuzenler akrabalar ömür boyu yüz yüze bakılacak insanlar onun için onlarla ilişkilerde daha hassas davranmak gerekir yarın birgün başkasıyla evlensen düğününe gelecek insanlar veya başka durumlarda da öyle keza ancak böyle bir olaya cesaret edilmesi tuhafıma gitti yoksa kuzeninle evlenebilirsin dinen bi mani yok kendi adıma kardeşim gibi görsemde dediğim gibi hayat senin hayatın

Back
X