Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış yerdeyse taşınsın lütfen. Neyse gelelim konuya, kızlar bugün dayımın oğlu beni aradı, nerdesin, ne yapıyorsun falan diye konuştuk, çarşıdayım, işim var biraz, sonra eve gidicem falan dedim, ben alıyım seni, bırakırım arabayla seni eve dedi, tamam dedim, sözleştiğimiz yerde buluştuk, aldı beni, getirdi evin yakınlarında bi yere, tam inicektim, hadi bye bye, görüşürüz, sağol bıraktığın için falan dedim, vedalaşmadan mı iniceksin dedi, sonra birden beni kendine doğru çekti, dudaklarıma yapıştı, ben dur dedim, durmadı, nefes alamıyorum dedim, yine durmadı, ittirdim sonra, ne yapıyorsun sen dedim, bu neydi şimdi, nefes alamadım dedim, elimi tuttu, hoşlanıyorum senden, çok güzelsin falan dedi, ne zamandır, içimde tutuyordum dedi, ben olmaz öyle şey, olamaz, biz kuzeniz dedim, akrabayız dedim, olsun, ne olcak ki, yasak mı ki öpmek falan dedi, ben tam bişey diyecekken tekrar öptü beni, bu sefer bende istedim ve karşılık verdim, sonra görüşürüz dedim indim arabadan, ama şimdi pişmanlık duyuyorum yaptığım şeyden dolayı, biliyorum bazılarınız kızıcak bana ama ne yapiyim, paylaşmak istedim sizlerle, içim içimi yedi düşünmekten, aranızda böyle şeyler yaşayan, yaşamış olan var mı kuzeniyle ?