Doğal davranmaya çalışın. Kayınvalidelik müessesesi istedikten sonra oğlum bunun 2 gözü var diye bile kusur bulabiliyor zatenevet kızlar yarın kaynanamla tanışmaya gidicem sabah kahvaltıya gidicez sevgilimle sorun su ki çok utanıyorum nasıl davranacağım ya sacmalarsam korkuyorum
Umarım ama korkuyorumOlduğun gibi davran,kasıntı olma yeter.
Umarım iyi geçer.
kibar ve sevecen davran. X hanım diye hitap et ve siz de hep. Giderken belki minik bir buket çiçek de alabilirsin.evet kızlar yarın kaynanamla tanışmaya gidicem sabah sevgilimle buluşup kaynanama annesine kahvaltıya gidicez korkuyorum utanıyorum çekiniyorum nasıl davranıcam bilmiyorum yardım
Kesin kızarıp bozarıcamDoğal davranmaya çalışın. Kayınvalidelik müessesesi istedikten sonra oğlum bunun 2 gözü var diye bile kusur bulabiliyor zaten
Çok güzel bi öneri annesiyle telefonda konuştum ama hiç yüz yüze görüşmedimkibar ve sevecen davran. X hanım diye hitap et ve siz de hep. Giderken belki minik bir buket çiçek de alabilirsin.
İnsallah çok teşekkür ederimSakin ol kibar hanimefendi ol fakat cokta pisirik suklum puklum durma güleryüzlu ol bideumarım guzel geçer
Öle yapıcamAyy ilk tanismamiz aklima geldi bak kan beynime sicradi yineoldugun gibi ol hic kasma derim.
Çok güzel bi öneri annesiyle telefonda konuştum ama hiç yüz yüze görüşmedim
İnsalah anlasırızBen de uzunca bir süre telefonda görüşmüştüm. Doğum gününde ve kadınlar gününde hediye ya da çiçek göndermiştim. Çok beğenmişti.
TeşekkürlerBol sans... guleryuzlu ve kendin ol... ☺
İlk başlarda sizi biraz inceler. Sakin olun nasıl birisiniz tanımaya çözmeye çalışır. Fotoğraftaki gibi misin felan diye. Katılmadığınız düşüncesi felan olursa çok zıtlaşma zamanla samimiyet arttıkça daha rahat edersin. İlk izlenim önemlidir derler yaİnsalah anlasırız
Dik dur kaşıntı olma güler yüzlü ol ama mesafenin koru sevgilinle de çok samimi cıvık hareketler yapma mıcmıçevet kızlar yarın kaynanamla tanışmaya gidicem sabah sevgilimle buluşup kaynanama annesine kahvaltıya gidicez kaynanam sevgilime demiş doğum gününü kutlucam demiş korkuyorum utanıyorum çekiniyorum nasıl davranıcam bilmiyorum yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?