Dediğinizi yapıcam umarım sever beni bende onu severimİlk başlarda sizi biraz inceler. Sakin olun nasıl birisiniz tanımaya çözmeye çalışır. Fotoğraftaki gibi misin felan diye. Katılmadığınız düşüncesi felan olursa çok zıtlaşma zamanla samimiyet arttıkça daha rahat edersin. İlk izlenim önemlidir derler ya
Utangaç bi yapım varYa niye kendine zehir ediyorsun geceyi :) düşünceli bir kadın demek ki ama keşke sevgilin söylemeseydi , belki ondan gerildin :)
Bi ruj rengi çok açık olmıcak bide rimelBir de makyajin cok hafif olsun tatlim...
ortada söz nişan yoksa gitme derim... şahsen kimsenim ayagına gitmedinevet kızlar yarın kaynanamla tanışmaya gidicem sabah sevgilimle buluşup kaynanama annesine kahvaltıya gidicez kaynanam sevgilime demiş doğum gününü kutlucam demiş korkuyorum utanıyorum çekiniyorum nasıl davranıcam bilmiyorum yardım
3 yıldır çıkıyoruz annemin haberi var okuduğum icin babam izin vermiyor gelmek istiyorlar ama ben istemiyorum çünkü suan okuyorumortada söz nişan yoksa gitme derim... şahsen kimsenim ayagına gitmedintanişmal istiyen benim ve ailemin yanina buyursun
Kafanizda olumlu veya olumsuz birseyler olusturmadan gidin ve objektif gözlemleyin.Konuştuğum kadarıyla iyi birine benziyor ama umarım öledir çok teşekkür ederim
Çok rahat ol gerçekten o da senin bi annen ben ilk gördüğümde heyecandan ağlamıştım
Çok sessiz bi kayınvalidem var mucizemSen evlen ben gorurum senin o kayinvalide icin aglamalarini
Çok sessiz bi kayınvalidem var mucizemkayınbabam çok otoriter aboooo ama evlenince sessizlikten neler çıkacak görecez
Öle yapıcam ezdirmem kendim gibi olurumMağrur ol. Kendinden emin ve dik dur.
Sakın hanım hanımcık olayım derken ezik durma.
Ayy inşallah o günleri de görürüz elifim ya evlendiğimiz günü yaniHihi diyorum simdilik sana evlendiginde bir daha konusuruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?