Ooo oda birseymi bide benim hikayeme bak. Esimle yurtdisinda evlendik 5 Ekimde ayni gun regli oldum. 25 Kasimda buyuk dugun yapicaktik aileler gelince. Ailem onun ailesi biliyor 5 Ekimde evlenince ayni evde yasiyicagimiz. Benim yasim 27 esimin ki 35 korunmadik hic zaten esimdeki bir problemden dolayi doktoru belki cocugun olmayabilir demis. Ben bunu biliyordum evlenmeden once. Ben tamamen kadere birktim herseyi.
Ne oldu dersin 25 kasimdaki dugun de 7 haftalik ikizlere hamileydim ve kusmaktan helak olmustum. Dugun gunu ikinci kez gelinlik giydigim de bitsede gidip uyusam dedim.
Tabi Turkiyede ki herkes benim dugunu 25 Kasim saniyor. Tum hamilegim burnumdan geldi herkese yalan soylemek zorunda kaldik. Isin kotusu ikiz oldugu icin 34 haftada dogdular. Biz herkese Agustos sonu dedik 4 Haziranda dogdular.
Bilmem hala arkamdan konusan varmidir. Ama bildigim burdan bir arkadas laf etmistiki benim iki dugunume de geldi. Kendi kizi Hamile koca felan da yok ortada.
Arada Esimin Doktorunun kulaklarini cinlatiyorum aklima geldikce. Ikizlerden sonra bir bebegimiz daha oldu bu arada.