Utanıyorum

Konu sahibi, utanmak yerine 2 şey yapabilirsin. 1. Bakış açını değiştir ve vücudunla barış. Bunu yapamıyorsan da vücudunu değiştirmek için diyet ve spor yapabilirsin. Hiçbirini yapmıyor, zora gelemiyor ve karşımdaki insan alışsın böyle o benim belirlediğim alanda gezinsin diyorsan da realiteden uzaklaşıyorsun demektir. Sevgi ile seksi ve çekici bulmak aynı şeyler değil ve nasıl yalnızca seksi bulunduğu için bir insanla ömür geçmezse, yalnızca sevgi duyuluyor diye de ömür geçmez ya da geçen ömür sizi bu konuda buraya yazmaya yönlendirir. Bence ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Harekete geçin!

Acik acik Ihtiyacim var mi dedi :işsiz:

Kadinlar yollu veya degil yollu lafi hos degil zaten birkere de sizin kocanizin yolu yol degil o kesin.. hala evli kalacaksaniz kendinize guvenmekten baslayabilirsiniz..

İhtiyacı varsa eşine baksın.
Neden sanalda bakıyor.
Eşine demiş mi acaba,şöyle giy böyle giy diye.
"Seni bunun içinde görmek istiyorum" diyerekten bir gecelik almış mı mesela:rolleyes:
İsteklerini önce eşine dile getirmeli,ima etmeli veya belli etmeli insan.
Başka yerde arayış içinde olmaktansa.
Bu bakış açısı ve zihniyet ile o geceliğin nasıl bir duygu yaratacağını düşünüyorsun kadın tarafında? Bence bu zihin yapısı ile daha da kötü olabilir..Kadın için, Sadece bedenime ve dış görünüşüme önem veriyor, zaten kendimi beğenmiyorum bu gecelik ile daha kötü olacağım, bu gecelik için fit bir vücut lazım vsvsvs; erkek için ise bunu bile denedim ama olmuyor travmaları, neden tutuksun vsvsvsv... Öncelikle yaklaşımın değiştirilmesi lazım. Kadın önce kendisi için bakımlı ve fit olmalı zaten böyle olursa öz güven sorunu da olmaz. Neden adamın gecelik alıp "bunu senin üzerinde görmek istiyorum" gibi bir replik kullanması gerekiyor? Biz şunu anlamıyoruz eşimizle özel yaşamının "namussuz", "yollu", "anne olmak", "hanım hanımcık olmak" vb kavramlar ile bir ilgisi yok. Ama işte tam bu noktada önceki cevaplarda bahsettiğim noktaya geliyoruz. Bu toplum yapısı kadını ve erkeğiyle 2 yüzlü... Çok ateşli bir eş de erkeğin aklını karıştırabilir? acaba dedirtebilir. Kadınlar bir kendi hallerine bırakılmıyor ki bu toplumda. Hep bir etiket hep bir kalıp.. Sonra "dışarıda şu mutfakta şu yatak odasında şu ol" mantığı bekleniyor. Diyorum ya sorunlu tipler üretiyor bu toplum.
Özet: Spor yap, sağlıklı beslen, kendini sev!
(erkeğin bu konuda talebi ve beklentisi oldu mu bilmiyoruz, konu sahibi aydınlatabilir).

Bu bakış açısı ve zihniyet ile o geceliğin nasıl bir duygu yaratacağını düşünüyorsun kadın tarafında? Bence bu zihin yapısı ile daha da kötü olabilir..Kadın için, Sadece bedenime ve dış görünüşüme önem veriyor, zaten kendimi beğenmiyorum bu gecelik ile daha kötü olacağım, bu gecelik için fit bir vücut lazım vsvsvs; erkek için ise bunu bile denedim ama olmuyor travmaları, neden tutuksun vsvsvsv... Öncelikle yaklaşımın değiştirilmesi lazım. Kadın önce kendisi için bakımlı ve fit olmalı zaten böyle olursa öz güven sorunu da olmaz. Neden adamın gecelik alıp "bunu senin üzerinde görmek istiyorum" gibi bir replik kullanması gerekiyor? Biz şunu anlamıyoruz eşimizle özel yaşamının "namussuz", "yollu", "anne olmak", "hanım hanımcık olmak" vb kavramlar ile bir ilgisi yok. Ama işte tam bu noktada önceki cevaplarda bahsettiğim noktaya geliyoruz. Bu toplum yapısı kadını ve erkeğiyle 2 yüzlü... Çok ateşli bir eş de erkeğin aklını karıştırabilir? acaba dedirtebilir. Kadınlar bir kendi hallerine bırakılmıyor ki bu toplumda. Hep bir etiket hep bir kalıp.. Sonra "dışarıda şu mutfakta şu yatak odasında şu ol" mantığı bekleniyor. Diyorum ya sorunlu tipler üretiyor bu toplum.
Özet: Spor yap, sağlıklı beslen, kendini sev!
(erkeğin bu konuda talebi ve beklentisi oldu mu bilmiyoruz, konu sahibi aydınlatabilir).
Şimdi de benim söylediğim cümleye mi takılmalı?
Ben anlamadım sizin yaklaşımlarınızı.
"Seni bunun içinde görmek istiyorum" cünlesinde ne varki.Elbette öyle bir replik kullanma zorunluluğu yok,o cümleyi kurmasa dahi birine hediye verirken aslında o cümleyi kuruyoruz zaten içimizden.
Adam yüzük alsa parmağında görmek ister,çanta alsa kolunda,elbise alsa,gecelik alsa da üstünde görmek ister.Nesi garip.

Yani aslında karı-koca arasında herşey normal bana göre.
Bana eşim iç çamaşırı alsa,seni bunun içinde görmek istiyorum dese ben bunu yadırgamalı mıyım?
Hiç de değil.
Bu beni neden aşağılasın.

Kadın kendi haline bırakılsın,eyvallah.
Ama konu sahibi kendi halindeyken, kocasının yanında soyunamıyor bakınız.
İlle de soyunmalı mı soyunmasa da olur mu,bu kısım beni ilglendirmez.
Ama soyunabilse,çekinmese elbet daha iyi olur.Bu bağlamda tavsiye vermek durumundayız,soruyor çünkü.
Kendini sevsin.
Vücudu balık etinden de fazla diye tabir etmiş.
Olsun ne olacak.
Herkes fit değil,olmak zorunda da değil.
Eşimizde çekici bulduğumuz tek şey vucut ölçülerimiz değil en nihayetinde.

Ya aslında bu benimde derdim , cinsel hayatım aynı konu sahibinin anlattığı gibi , yani askılıyla falan duruyorum ama iç çamaşırı ile durmadım hiç :KK43: ve vücudumu da seviyorum işin garibi . 4 yokluk evliyim 2. Çocuğum 5 aylık şuan , emzirme muhabbetlerinden doğru düzgün iç çamaşırı da bulamıyorum zaten

Hayretler içerisindeyim .Ki sizin 2.çocuğunuz bile olmuş. Lütfen yanlış anlamayın ama eşiniz sizi izlemek istemiyormu? Yani çamaşırla bile duramıyorsanız eşiniz sizi çıplak hiç görmedi mi? Dalga geçmek için sormuyorum. Cidden tuhaf geldi.

Yani konu sahibi sizde utanmayı kenara bırakın. Eşiniz sizin kilolu olduğunuzu biliyor. Vücudunuzu karanlığın dışında görmek istiyor belli ki.

Kendimi erkeğin yerine koyuyorum. Utanacak, ay uy diyecek, köşe bucak kaçacak.... Ne anladım evlilik hayatındaki cinsellikten...

Konu ilerledikce ben soklara giriom :) ne kdr utanmaz bi kadinim ben diye geciriom icimden:)

Bu konu tam kapatılmalık, kötü yorumlar için lütfen yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak bildirim yapar mısınız?

Back
X