• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum...

Keyfi değilse anlayışla karşılanmalı. Aksi takdirde insanları dışlamaktan soyutlamaktan başla bişeye yaramaz bu bakışlar .
insanların rahatsızlıklarını bakışlarına yansıtmaları da keyfi bir durum değil ama. yani sanmıyorum konu sahibine gözlerini dikip bön bön baksınlar ama huzursuz oluyorlar herhalde ve bu da bir şekilde bakışlarına, yüzlerine yansıyordur insanların. sizin yanınızda birisi devamlı gaz çıkarsa ah ne güzel ya deyip gülecek ve ona sevgiyle mi bakacaksınız? belki istemdışı sizin de yüzünüz değişecek, bu gayet normal. açıkçası ben kimsenin konu sahibine vebalı gibi baktığını düşünmüyorum, konu sahibi için hassas bir durum olmasından dolayı insanların gizlemeye çalıştıkları memnuniyetsizlik bir şekilde yüzlerine yansıyor belki istemdışı ve konu sahibi de alınıyor, bence olay bu. geçmiş olsun.

ekmek ,şeker, pılav makarna bunlrda sebep.kayısı ve ıncırde sebep olabılır.ılık su iç ben boyle yendım aynı sorun bended vardı eşim muzdarıptı ama rahatsızlıktı.:cry::KK53:

kayınbabamda da vardı aynı sorun. kolonoskopi yapıldı. bağırsakta folip sanırım yanlış da yazmış olabilirim bulmuşlar onu alınca rahatladı baya. kolay ve zararsız bir işlem. araştırın bi. bir de gastroentrolojiye gidin. genetiğe kadar araştırıyorlar ve kan testiyle oluyor hepsi. geçmiş olsun.
İdrar ve gaita istiyorlar mı? Ben de gitmeyi düşünüyorum da

Utanmayın ama sorunu da çözmeye çalışın. Muhtemelen tahmin edemediğiniz ve sık yediğiniz bir şey de yapıyor olabilir. Yediklerinizi biraz izleyin.
Sorunu uzun zamandır çözmeye çalışıyorum ve uzun süredir de yoktu, son zamanlarda yine olmaya başladı, evet bu aralar izlemedeyim zaten. Teşekkürler.

Olabilir, bu aralar kendimi gözlemliyorım, biraz da diyet yapıyorum 5 kilo fazlalığım var. Hafif beslenmeye başladıkça sorunım azaldı gibi şu aralar. Ama doktora gideceğim en yakın zaman
Olabilir, bu aralar kendimi gözlemliyorım, biraz da diyet yapıyorum 5 kilo fazlalığım var. Hafif beslenmeye başladıkça sorunım azaldı gibi şu aralar. Ama doktora gideceğim en yakın zamanda.

geçmiş olsun doktora gittiniz mi ?

Back
X