- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
Allah iyiligini versin güldürdü n beni ne demişler kötüyü tutma içinde sal gitsin sanki birşey olmamis gibi devam etseydin![]()
Aynen öyle yaptım da yakınımdakiler duydu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiligini versin güldürdü n beni ne demişler kötüyü tutma içinde sal gitsin sanki birşey olmamis gibi devam etseydin![]()
Sanki onlar yapmıyor herkes yapıyor yapmıyorum diyen yoktur ara sıra olur öyle takmaaAynen öyle yaptım da yakınımdakiler duydu![]()
Kız güldürdün beniAmann sal gitsin.
![]()
Herhangi bir sağlık sorunum çıkmadı, yediklerine dikkat et dedi sadece. Bende o gün bugündür suyu ve hafif besinleri hayatımdan çıkarmıyorum. Ama arada bir yokluyorlar işte.
Yok açıkçası buna dikkat etmedim, zaten midede sorunum olduğu için yani büyük ihtimal bazı besinlere hassasiyetim var, direk buna yoruyorum şişkinlik durumunu. Adet dönenlerim de ağrılı sancılı veya şiş geçmez öyle.arada bir dediğiniz regl öncesi günler olabilir mi?
dikkat ettiniz mi buna?
Sesli değil ama öldürücü de değil :) teşekkür ederim güldüm sayenizde :)Anliyorum sizi cunku zor durum hele bizim gibi "gaz cikarma" olayinin kaba karsilandigi toplumlarda daha da zor. Bir de gaz cikarma hep erkeklerden beklenen bir sey nedense. Bak soyle komik bir diyalog anlatti arkadasim,
Arkadasim: Ya erkekler cok gaz cikariyor, sesli ve ortalik kokuyor
Erkek: Hadi canim abartmayin siz kadinlar daha cok yapiyorsunuz ama kadinlarinki "sessiz ama oldurucu" :
Sizinki sesli ama "oldurucu degilse" idare edilir takilmayin:)
Önümüzdeki günlerde tekrar bir randevu alabilirim, teşekkürler tavsiyeniz için.Bende sürekli olan bir durumdu yani mideden bağırsaklardan ses gelme şeklindeydi bir de. Doktor tavsiyesiyle bir ilaç kullanıyorum çok şükür olmadı pek. Yani vardır bir ilacı muhakkak derim.
Yok açıkçası buna dikkat etmedim, zaten midede sorunum olduğu için yani büyük ihtimal bazı besinlere hassasiyetim var, direk buna yoruyorum şişkinlik durumunu. Adet dönenlerim de ağrılı sancılı veya şiş geçmez öyle.
Stres tetikliyor olabilir mi? Evde kendi halindeyken problemin devam ediyor mu? Daha çok toplum içinde oluyorsa sosyal fobin olabilir. Kimi kızarır, bozarır sen gaz üretiyor olabilirsin. O zaman sosyal fobi tedavisinde kullanılan ilaçlarla iyileşebilirsin.Yani her gün olan bir durum değil ya da ortamı geren bir koku vs yok afedersiniz. Ama buna rağmen insanlarla aynı sıraya oturunca(öğrenciyim) mesela elimde olmadan midemden bile bir ses gelse bir bakıyorum bakışlar değişiyor falan.sonsuz saygı asla beklemiyorum ama bakışların değişmesi olayına anlam veremiyorum.
e yani, kusura bakmayın da toplum içinde gerçekten olmuyor, olmasın da. gaz çıkarmak sorun olmasa herkes patır patır salar, yandık o zaman :) bakışı da bir değişmez iki değişmez ama üçüncüde değişir insanların. anlayış beklemeyin bence.Benim kötü hissetmem bir yana sanki günah işlemişim gibi bakışların kayması esas sorun :) yakın arkadaşlarla gırgır şamata yapıyoruz bu konuyu büyütmüyoruz ama toplum içinde olmuyor işte..
Ben çölyaklıyım. Besin intoleransınız olabilir, gluten laktoz kazein vs. Muhtemelen patalojik bir sıkıntı bulamıyorlarsa öldürmeyen ama süründüren ibs olabilir.
Ayrıca bağırsak floranız bozulmuş durumda ise yani faydalı PRObiyotik bakteriler azalmış ise PREbiyotik içeren besinler mutlaka gaz yapar ( hemen hemen tüm sebzeler, soğan ve sarımsakgiller vb)
Probiyotik ve kombiyotik yoğurt mayalarını araştırmanızı tavsiye ederim. Ben bunlarla ciddi ölçüde rahatladım.