Utanıyorum...

lovelola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
501
11
28
Merhaba kızlar, utanıyorum da burada konu açmaya yine.... 2 aydır unutmaya çalıştığım biri var. Görünüş olarak çok beğendiğim tam istediğim gibiydi görünüşü.
Bazı konuşmaları, hareketleri ve en son dediklerinden dolayı hatırlanmayı hak etmiyor aslında..
Tam geçti diyorum. Hoop yine aynı döngü başlıyor. 10 gündür antidepresan vs kullanıyorum. Spora başlamayı düşünüyorum salon arayışındayım. Psikoloğumda önermişti iyi gelir diye..

Yakınlarda 2. kez gördüm. Bir kafede arkadaşımla oturuyorduk. Kafenin önünden geçti telefonuna bakarak. Uzaklaşana kadar baktım arkasından. Vücudum istemsiz öyle bir tepki verdi ki anlatamam. Kalbim hızlandı ellerim titredi. S.alak gibi ağladım ama istemsiz yani...

Burada açılan konulara bakıyorum boşananlar, Uzun ilişkileri bitenler vs vs. Bende sanki 5 çocukla ortada kalmışım.. Kendime çok kızıyorum.

Çok uzun süren bir ilişki değildi. Ama çok yoğun hissettim.. Güzeldi ilk günler ama kötü bitti. Belki bazılarınıza ilişki gibi gelmeyebilir.

Rezilliklerim , dürtüsel davranmam, kolay olmam, tepki vermem sınır koymam gereken yerde koyamamam, her şeyin hızlı yaşanması ve daha bir sürü şey...
Bunları unutamıyorum.

Profili gizli ama sürekli bakıyorum. Ayrıldığımızın 2. günü birden 8-9 kişiyi eklemişti. Sonra takipten çıktı sonra yeniden birilerini takip etti. Ve birden 7 kişiyi çıkarttı.
Bunlarda kız büyük ihtimal Şuanda da duruldu.
Böyle anlatınca takıntılı gibi bunu mu takip ettin diyebilirsiniz. Doğru kendimden utanıyorum bakmadan da duramıyorum. Böyle stalklarsan unutamazsın da diyeceksiniz büyük ihtimal. Dışarda da görüyorum özellikle gittiği yerlere gitmiyorum ama yine karşıma çıkıyor..

Stalklamakla da kalmadım, benden sonra takip ettiği bir kıza yazdım fake hesabımdan. Kıza ''kusura bakma rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım x nerden tanıyorsun? '' diye.
Kızda Allahtan terslemedi kim dedi profilini attım. Tanımıyorum beni eklemiş öyle falan dedi ... bende '' hatta seni takipten çıkmış ama sen takip ediyorsun gözüküyor'' dedim. Kız ekran fotoğrafı attı bana..
Kızın hikayesine yazmış. ''Yoğun değildi anlaşılan'' yazıp gülmüş. Kızın nerde çalıştığını falan sormuş. Sonra '' zor bir işin olmalı'' demiş. Kız görüldü atmış. Baktı kız yüz vermeyince takipten çıkmış. Biliyorum yaptığım çok saçma :olamaz:

Neyse bana da bu şekilde yazmıştı... Bende düştüm s.lak gibi... Normalde instagramdan yazanlara dönmem, görüşmem benim için ilkti bu.

Ne gerek vardı bunları yaşamaya diyorum hep. Öyle bir beklentiye girmiştim ki anlatamam. Güzeldi yani başlarda... Burada da temmuz gibi konu açmıştım zaten ayrılınca.
Keşke daha önce yazsaydım buraya fikir alsaydım belki bunların hiçbiri yaşanmazdı... Kendimden çok utanıyorum. Cinsellik değil sadece o da var tabi ama en son duyduğum lafları unutamıyorum.

Zamanla geçer biliyorum ama şuan zamanı mı değil anlamıyorum... :(

Son ilişkiniz yada son yoğun hisler hissettiginiz insan olmayacak duyguların oyunu bu .Bu oyunu bozarsiniz siz .Sadece başkalarına sormayı bırakın takibi birakin her türlü.Bence biraz kendi hayatinizla ilgili şu anki boşluk birazda fazla idealize etmişsiniz pek öyle değilmiş .Yeniden ilginiz insanlara yönelince esamesi kalmayacak

kendinize kabahat bulmayi birakin bence ilk is cunku “acaba boyle davransam nasil olurdu, ben mi hata yaptim? ben mi kacirdim” vs gibi bir cok seyi dusunursunuz ve unutmaniz daha zor olur. kolay olarak bahsetmissiniz kendinizden ama karsinizdaki daha basit o yuzden unutmak aslinda basit olmali sizin icin herifin kendisi gibi

Ay adam da çok donanımlı , sosyal statüsü yüksek, kibar nezih biri olsaydı da senin dininin düştüğü kadar var deseydim. On tane kızı aynı anda ekleyen bi erkekten nasıl bi karakter bekliyorsun ki? Ben ekran süremi biraz olsun azaltmak için kitap okuyorum. En kötü elli sayfa okuyorum . Zihnini meşgul etmedikçe hala bu oğlanı düşünürsün.

niye ayrıldınız?
"kolay davrandım" demişsiniz de adam sanki çok zor biri:d

Burda anlatmıştım. Kafam allak bullaktı yazarken. 😢

Allah askina kendinize bir mesgale, ugras bulun. Oyle yogun olun ki bunlara vaktiniz kalmasin.
İşte spora başlayayım dedim psikolog önerisi ile.
Sonra kpssye çalışayım diyorum.
Terapi alıyorum. İlk zamanlar bir haftada ya da 10 günde bir gittim.
İlaç kullanıyorum.
Ama geçmiyor ya. Mideme ağrı giriyor.
Onu görünce yine tetiklendim.

Ay adam da çok donanımlı , sosyal statüsü yüksek, kibar nezih biri olsaydı da senin dininin düştüğü kadar var deseydim. On tane kızı aynı anda ekleyen bi erkekten nasıl bi karakter bekliyorsun ki? Ben ekran süremi biraz olsun azaltmak için kitap okuyorum. En kötü elli sayfa okuyorum . Zihnini meşgul etmedikçe hala bu oğlanı düşünürsün.
Kızlarda bir anda nasıl döndülerse bir anda arttı takipçileri takip ettikleri…
Arandı baya bir.
Tamam ilişkimiz çok sürmedi 2 ay falan ama insan bir durur ya bir düşünür.
Bilmiyorum ben kendimi de rezil ettim temmuz da açtığım konuyu okudun mu bilmiyorum da. Ayrılırken kötü laflar duydum.
Her konuda ofsaytsın derin düşünmüyorsun bencilsin dedi bana ve buna ben sebep oldum laf verdim ağzına….

kendinize kabahat bulmayi birakin bence ilk is cunku “acaba boyle davransam nasil olurdu, ben mi hata yaptim? ben mi kacirdim” vs gibi bir cok seyi dusunursunuz ve unutmaniz daha zor olur. kolay olarak bahsetmissiniz kendinizden ama karsinizdaki daha basit o yuzden unutmak aslinda basit olmali sizin icin herifin kendisi gibi
Aaa o basit olur mu yaaa Allah aşkına 😅
Bir kere salak gibi benimle cinsellik yüzünden mi birliktesin demiştim. Bana ‘’ ne saçma sorular bunlar ben sana soruyor muyum biz dışarda da görüşüyoruz vakit geçiriyoruz … dışarda bir sürü kız var gözümün içine beni s..k diye bakan’ demişti yakışıklıydı ya.
Ah salak kafam daha bir sürü şey.

Ay sormayın şuna soru sayfalarca yazacak 1,5 aylık olmayan bir ilişki için 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ya yine mi geldin sen 😅 sayfalarca yazmıyorum artık bıraktım manas destanını.
Her neyse 2 aylık bir ilişkiydi zamanında önemi yok.
Gerçekten utanıyorum Herşeyden pişmanımda. Bugünde ekstra bir kötü hissettim. Tutulmadan dolayı mı acaba

Ya yine mi geldin sen 😅 sayfalarca yazmıyorum artık bıraktım manas destanını.
Her neyse 2 aylık bir ilişkiydi zamanında önemi yok.
Gerçekten utanıyorum Herşeyden pişmanımda. Bugünde ekstra bir kötü hissettim. Tutulmadan dolayı mı acaba
Geldim kör misin :27: aranizda bi ilişki falan yoktu ilk önce onu kabul ederek başlayabilirsin

2 aylik iliskinin arkasindan neyi düşünsün Allah askina.
Sende haklısın biliyorum neyini düşünsün adam unutmuştur bile.
Ama sanki ilişkiyi çok ciddiye almış gibi o lafları demeseydi bana.
Zamanında bir önemi yok. Bana kalkıp seninle daha çok vakit geçirdim ben çok görüşmem. 4 senelik ilişkide bile kızla bir kere kalmışlar aynı evde.
Her neyse ya. Ben çok fazla anlam yükledim. Çokk olsun istedim. Belki daha iyisi çıktığında kıymet veren sevdiğim beni seven biri çıktığında belki de iyiki kurtulmuşum diyeceğim..
Ama şuan hala geçmedi.

Kızlarda bir anda nasıl döndülerse bir anda arttı takipçileri takip ettikleri…
Arandı baya bir.
Tamam ilişkimiz çok sürmedi 2 ay falan ama insan bir durur ya bir düşünür.
Bilmiyorum ben kendimi de rezil ettim temmuz da açtığım konuyu okudun mu bilmiyorum da. Ayrılırken kötü laflar duydum.
Her konuda ofsaytsın derin düşünmüyorsun bencilsin dedi bana ve buna ben sebep oldum laf verdim ağzına….
Zoru oynama zor ol. Senin hayatına girecek insan sana bi bonus gibi gelmeli hayatını bu kadar zorlaştıran sürekli senin değerini yargılayan , sevilip sevilmeyeceğinizi sorgulatan biriyle zaten olmaz. O çocukta size bidaha dönmez zaten. Önünüze bakın.

Geldim kör misin :27: aranizda bi ilişki falan yoktu ilk önce onu kabul ederek başlayabilirsin
İlişki tanımını anlayamıyorum artık. El ele dolaştık. Film izledik baş başa. bana yemek yaptı. Sohbet muhabbet ne bileyim saçmaladım belki ama ilişki tanımı ne ki bizimki değildi :(

Boş şeyleri dert ediniyorsunuz. Dünyadaki tek erkek o değil. Aşk insanı kör ediyor ama mantıklı düşününce bu kişiyi sadece takıntı yaptığınızı anlayacaksınız.

Zoru oynama zor ol. Senin hayatına girecek insan sana bi bonus gibi gelmeli hayatını bu kadar zorlaştıran sürekli senin değerini yargılayan , sevilip sevilmeyeceğinizi sorgulatan biriyle zaten olmaz. O çocukta size bidaha dönmez zaten. Önünüze bakın.
Bunu biliyorum işte bu da beni çok üzüyor. Geldiğinde barışırım anlamında demiyorum. İçim sadece biraz rahatlardı. Özür dilemesini çok istedim. Ama insan yerine koyup kıza bir ton laf ettik diye... hatta hiçbir şeyi hak etmiyorsun bile dedi. çok oturdu bunlar içime.
Bazen kendimi küfür ve beddualar ederken buluyorum. Sonra yine aynı döngü şöyle yapmasaydım böyle olmasaydı falan

Back
X