- 13 Mayıs 2023
- 533
- 37
- 28
Ben şimdi ortaya salıncam adamın fotosunulovelola ne olur bana da at çok merak ettim söz en gerçek fikrimi söylicem yakışıklıysa yakışıklı dicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdi ortaya salıncam adamın fotosunulovelola ne olur bana da at çok merak ettim söz en gerçek fikrimi söylicem yakışıklıysa yakışıklı dicem
Eli yuzu duzgun ama siradan bir cocuk, yani tarzinida degistirse sokaktakilerin yarisi böyle zaten ama bundan cok daha onemlisi kendisinde inanilmaz bir bit yavrusu vibe'i var, ben guvenip elini tutamazdim mesela. (sozlukteki karşılığına bkz, uslup cezasi almak istemiyorum yenidenBen şimdi ortaya salıncam adamın fotosunuşey gibi oldu ya Kemal sunalın filmi vardı ya hababam sınıfında kızlar buluşma ayarlıyordu ama kimseye söyleme aramızda diye bütün sınıfa yayıyorlardı onun gibi oldu
![]()
Sana foti atmadi mi?Önceki konunda 40 kadar yorum yapmış biri olarak bir fotoyu da ben hakettim bence. Bi yolla bakalım. Benim erkek zevkim biraz farklıdır o yuzden beğenirsem digerleri linçlemesin![]()
Ay bana da yollayın lütfenSağolsun kırmadı beni gönderdi 9. Harikayı, bildiğin modifiye şahinci bir tipherhangi bir nargileciye git bulursun yani
iki kilo briyantin sürmüş ortalama Türk erkeği
![]()
Benim mi başakBu arkadaşın burcu nedir acaba çok merak ettim![]()
Parolayı söyle nasıl güveneceğim sanabana da yollasanıza yahugözünü filan blurlayın isterseniz yani
Parolayı söyle nasıl güveneceğim sana![]()
Yok beyefendinin burcu sankimm uyumsuzluk gelecek gibi hissettimBenim mi başak![]()
Spor salonu mu bende bugün salon baktım sen macfite gidiyorsun galiba dimi ay geleyim oraya gözüm gönlüm açılsınAt bakalımyanlız şunu söylim demek gittiğim salona gitsen kendini kaybedersin hiçde dibim falan düşmüyor ancak tam tersi olur
![]()
Aslan ama bunun ki domuz da olurmuşYok beyefendinin burcu sankimm uyumsuzluk gelecek gibi hissettim![]()
Aynen macfite gidiyorum izmirdeyim benSpor salonu mu bende bugün salon baktım sen macfite gidiyorsun galiba dimi ay geleyim oraya gözüm gönlüm açılsınşaka tabi ben yakışıklılık demiyorum hani sırf o değil ya.
Benim sorunum bağlanma anlam yüklemem falan.
Ayyy olmaz bacım net sal sen bunu bakA
Aslan ama bunun ki domuz da olurmuş