Uterin arterde direnç artışı

StayAlive

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
668
447
103
33
Merhaba hanımlar 21.haftamdaym detaylı ultrasonda bebeğe giden damarda direnç artışı var dedi preemleksi ve gelişme geriliği olabilir dediler kendi kadındogumcuma sordum tuz yeme deme tansiyonunu takip et dedi ama ilaç vermedi basına gelen var mı ? Endişelendim

Siz yazalı baya olmuş ben de dün detaylıya girdim ikiz gebelik benim. Bebeklerden birinde var bu durum ve 100 gr geriden takip ediyor. İlerde plasenta yetmezliği ve tansiyon sorununun olabilir dedi. Tedavisi yok bunun.siz nasılsınız süreç nasıl ilerliyor şuan

Merhabalar banada söyledi aynı seyleri ilerde tansiyon ve bebekte gelişim geriliği olabilir dedi bir tedavi sunmadı sadece bol yürüyüş mümkünse enaz 40 dk tuzu kes dedi ve bolsu iç dedi şimdilik bir sorun yok gerçi detaylıdan beridir yani yazdığımdan beridir kontrolede gitmedim ctesi gideceğim şimdilik tansiyonum normal bebek gelişimi ne durumda blmiyorum gidince öğreneceğim gerçi buna tedavi olarak arastırdıgımda aspirin öneriyorlarmış bana vermedi İnşallah sorun cıkmadan kucağımıza alırız

Ben en başından beridir aspirin içiyorum ama ona rağmen olabiliyormuş demek ki. Bunun bir tedavisi yok açıkçası. İnşallah hepimiz için her şey sağlıkla ilerler. Cevabınız için teşekkür ederim

Merhaba son durumunuz nedir bende de çıktı hem sağ hem solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…