merhaba geçmiş olsun bende septum dan dolayı erken doğumla bebeğimi kaybettim mart ayında bende ameliyat için görüşme yapıcam ameliyatı nerde oldunuz ne kadar ücret ödediniz acaba ?Bende uterus septum ameliyatı oldum ancak malesef henüz gebelik oluşmadı. Siz nasıl bir yol izlediniz
Ben bursada art tüp bebek merkezinde oldum. 1500 tlmerhaba geçmiş olsun bende septum dan dolayı erken doğumla bebeğimi kaybettim mart ayında bende ameliyat için görüşme yapıcam ameliyatı nerde oldunuz ne kadar ücret ödediniz acaba ?
Ben oldum birçok tedavi sonrası fark edildi beş altı yıl oldu yapılalı sonra da tüp bebekle oldu çocuğum etkisi oldu mu bilemem ama düşüğe neden oluyor demişti doktorum kardeşim de geçen yaz oldu basit bir operasyonMerhaba arkadaşlar.Ben yarın perde ameliyatı olucam.1 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 2kere famera kullnımı sonucu gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü.pko var bende amh 8 fsh 3 lh 11 artk pko dan mı perdeden mi düştü yada hamile kalamadım bilmiyorum.septum 2cm bile değil aslnda ama alalım dedi doktorum.uludağ üniv. Bilge hanıma gideceğim. Bakalım hakkmda hayırlısı...Bu ameliyatı olmuş olan var mı?
Amelytıda oldum bebişte geldi çok şükür:)Ben oldum birçok tedavi sonrası fark edildi beş altı yıl oldu yapılalı sonra da tüp bebekle oldu çocuğum etkisi oldu mu bilemem ama düşüğe neden oluyor demişti doktorum kardeşim de geçen yaz oldu basit bir operasyon
Maşallah sağlıkla büyütünAmelytıda oldum bebişte geldi çok şükür:)
Amin çok sağolun
Ben kendiliğimden kalamadım, şubatta amelyat oldum, nisanda iğne kullandım yumurta takibiyle hamile kaldım,50gün önce bebeğim geldi.iğne en etkili yumurtayı kaliteli yapıyormerhaba ne kadar sure sonra hamile kaldınız ben 2 ay önce oldum ameliyat 1 ay korunma vardı bu ay da gebelik oluşmadı tam rahim perdesi vardı bende sizin ki nasıldı bilgi verir misiniz
Ben kendiliğimden kalamadım, şubatta amelyat oldum, nisanda iğne kullandım yumurta takibiyle hamile kaldım,50gün önce bebeğim geldi.iğne en etkili yumurtayı kaliteli yapıyor
Benimde baya derin bir perdeydi, perdenin düEltilmesi iyi oldu, rahat bir hamilelik geçirdim, 40.hafta doğdu bebeğimmerhaba ne kadar sure sonra hamile kaldınız ben 2 ay önce oldum ameliyat 1 ay korunma vardı bu ay da gebelik oluşmadı tam rahim perdesi vardı bende sizin ki nasıldı bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?