Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
valla serkan inci semih ve türkan vardı birbirlerine sarılıyolardı
abidin gitsin diye kabul etti semih
onlar zaten birleşmek istiyo birşey demezler
abidin kurre gamze çıkar oylamaya..abidinin oy oranı nekadardır acaba ortalama...

abidin kurre gamze çıkar oylamaya..abidinin oy oranı nekadardır acaba ortalama...

semihler kurreye verir o zaman onların oy oranı baya yüksek kurre kurtulur
abidinin ne kadar hayranı olabilir ki
alt tarafı bi yarışmada birinci olmuştu 10 yıl önce sonra da iyi çıkış yakalayamadı
varsa bile semihleri geçemez bence
kalacak kişiyi de yeni gelen yarışmacı belirleyecekmiş
gamze ve abidin arasında ben olsam gamze kalsın isterdim
ama abidin acunla anlaşmalı gelmiş diyolar o yüzden ben güvenemiyorum bu kanala

semihler kurreye verir o zaman onların oy oranı baya yüksek kurre kurtulur
abidinin ne kadar hayranı olabilir ki
alt tarafı bi yarışmada birinci olmuştu 10 yıl önce sonra da iyi çıkış yakalayamadı
varsa bile semihleri geçemez bence
kalacak kişiyi de yeni gelen yarışmacı belirleyecekmiş
gamze ve abidin arasında ben olsam gamze kalsın isterdim
ama abidin acunla anlaşmalı gelmiş diyolar o yüzden ben güvenemiyorum bu kanala
banada anlaşmalı gibi gelmişti abidin...izleyicilerin çoğu semih tarafına oy veriyor doğru

bence gelecek yarışmacıların tümü anlaşmalı.
Semih'i bitirme planı gibi geliyor :KK64:ama bunu neden yapıyorlar anlamış değilim....
Reyting getiren Semih. karşı grubun çok az destekçisi var. neden onları güçlendirip Semih'in düşmanlarını getiriyorlar anlam veremiyorum.

bence gelecek yarışmacıların tümü anlaşmalı.
Semih'i bitirme planı gibi geliyor :KK64:ama bunu neden yapıyorlar anlamış değilim....
Reyting getiren Semih. karşı grubun çok az destekçisi var. neden onları güçlendirip Semih'in düşmanlarını getiriyorlar anlam veremiyorum.
Mücadele olsun.reyting artsın.

Ankette bile Semihin 33 oy almasi sinirime dokunuyor.

Gerçek hayatta da
İnci'lerin grubu hırsızlık, hazıra konma dahil bir sürü terbiyesizlik yaptı.
Neye maruz kalıyorlarsa hak ediyorlar

İncilerin grubundan Arda ve Melek'i sevmiyordum, onlar gitti, gamze"de gitse tam bir temizlik olacak, ama Semih"e olan nefretim yüzunden kurretulay oyuncagi gitsin, beyini erini evinde beklesin, çeyiz orsun

kime oy vereceğimize biz karar veririz
sen sadece semihleri kötü görüyosun anlaşılan
orda zaten kimsenin karakteri dört dörtlük değil
ama diğer grubun ne kadar saygısız olduğuna hiç denk gelmemişsin sanırım
misafirlerin arkasından bile söylemedikleri laf kalmadı küfür vs herşey var
inci diğer grubun paralarını bile cebine attı
hazır parayı harcayıp yediler oylama kararına uymayıp grubu böldüler şimdi de semih bölmüş gibi davranıyolar
sürekli kendilerini övüyolar
semihi hiç sevmedikleri halde neden yazamıyolar acaba strateji değil de ne bu

strateji yapan tek kişi semih mi
serkanların yaptıkları ne oluyo acaba
ilk onlar başlattı bu durumu muratı yazarak ve deavm ediyolar
çoğunluk onlardayken havalarından aşağılamalarından geçilmiyodu
sessiz sakin altara bile ayaklar baş olmuş hobit vs diye bi sürü laf takıp dalga geçtiler
grupları azalınca sesleri kesildi
strateji uğruna en çok sevdikleri kişileri yazan onlardı ilk elemede semihler yapınca mı suç oluyo
ayrıca bu yarışma gerçek hayat değil elbette herkes kendi menfaatini düşünür

bu arada tuttuğunuz kişilerin özlem ve abidin olması da ayrı bi aroni
özlem her gitiği yerde dedikodu yapan ve sorun çıkaran bi kadın hiç kimse istemiyo onu
sonradan gittiği gruptan bile inciyi atmaya çalışıyo
semihlerdeyken istemediği kişileri (arda ve melek)yazdırıp ellettirdi sonra da karşıya geçti
bunların hepsini planladı ki kendisi bilerek kavga çıkardığını itiraf etti geçen gün

abidin desen ilk elenmemek için semihlerin yanına geçip onlardan gibi davranıp son anda kilit adam konumuna geleceği anı hesaplayıp kurreye oy atan biri
bu strateji değil de ne acaba
daha geçen gün ayrı bi grup kursam bile sizden kimseyi yazmam derken ertesi gün kurreyi yazdı gerçekten sözünün eri biriymiş
Kimse dort dortluk değil ama Özlem onurlu olduğu için, birileri gibi "yancı"olmadığı için dikkatimi cekti. Özellikle grup değiştirdikten sonra seviyorum onu,
Hep Semih'in üzerine oynasın istiyorum, ama kızlarla tartışırsa kaybeder,
Abidin de insallah Semihe karşı sinirsel olarak dayaniklı çıkar, yoksa o da ağız burun girer mi sanmam sanatçı ınsan ama insallah girmez

bu biraz ağır olmamışmı..herkes istediğine oy atar...istediğini destekler...bdv ile bağlantı kurman ilginç olmuş

bir de şu açidan baktım; güçlü ve ayaklarının uzerinde duran kadın sevmiyoruz galiba(Özlem mesela, belki İnci)
Bunlar oy almıyor da bu kadınları ve herkesi parmağında oynatmak isteyen bir adam oy aliyor

Evet noyani cok gorm yorumlarda biri o olabilir.. Bende noyana veririm oyumu..
Kızlar, bu akşamki yayını izledin8z mi??? Şok oldum.abidin ve karşı taraf sağ gösterip sol vuracakmış.semihi yazıp kurren i n gitmesini sağlamaya çalışacaklarmış oy ustünlüğüne göre.şok oldum tuncayın ve incinin bu planına.

Back
X