Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Abidin nifak tohumları ekmeye devam ediyor, şimdi oturmuş Gamze, İnci, Özlem ile dedikodu yapıyor: Sizin serkan'ın Tuncay'ın arkasından konuşulanları söylemesem dudağınız uçuklar.

Adının yazılmış olmasının vermiş olduğu acı ile insanları birbirine düşürmeye çalışıyor.

Semih'çiler oylar Noyan'a.

Emrah Mert'in arkadaşı.
Hayrettin de Semih düşmanıymış.
bu bilgi nereden canım??

Oy benim kocam Ütopya elemelerine gitti :KK43:

Daha doğrusu, gidiyo. Şuan yolda.

Bakalım nolcak. Yarışmaya almak isterseler 3-4 aydan önce alamazlar çünkü doğum yapcam haha :)
kız kocan seni hamile bırakıp neden gidiyo ki adı ne eşinin belki izleriz:KK48:

arkadaşlar noyan kesin yarışmacı olarak alınır da diğer ikisinden hangisi bilemiyorum.kime oy attınız? Helena Helena @Margarikotin
kuzum nasıl atılıyor biliyo musun bulamadım ben =(

videoda gördüm grupta yüklemişlerdi bugün

bu arada oylama sistemi yine değişmiş diyolar
en az oyu alan gidecekmiş
gelen kişiye seçtirme olayı yok yani

Abidin nifak tohumları ekmeye devam ediyor, şimdi oturmuş Gamze, İnci, Özlem ile dedikodu yapıyor: Sizin serkan'ın Tuncay'ın arkasından konuşulanları söylemesem dudağınız uçuklar.

Adının yazılmış olmasının vermiş olduğu acı ile insanları birbirine düşürmeye çalışıyor.
inci nin semih in yüzüne söyledikleri ne olacak onlar daha beter sonuçta. arkasından ne diyeceklerde dudağı uçuklayacakmış hıh

murat niye yazmamış ki:S
iş ortağı olacaktı ya abidin le:KK70:

ama bunlar türkan la anlaşamaz özlem le anlaşılmaz. söylenenler ne olacak yani. haftaya fikir birliği yapıp isim çıkaramazlar ki. hadi özlem i de çıkarırlar ama sonra ne olacak yeni gelen yazılsa 3. de açık kalıyo

emrah a verdim kızlar ben zaten mert in gelmesini istiyordum ne kötüyüm dimi:KK48:belkide mert in arkadaşı değildir. noyan gamzelere yanaşır hemen gibi geldi bana. grupta birleştiyse sıkıntı yok emrah ın gitmesinde:KK70::KK70:
zaten bizim oyumuzla moyumuzla olmuyor gibi.

emrah a verdim kızlar ben zaten mert in gelmesini istiyordum ne kötüyüm dimi:KK48:belkide mert in arkadaşı değildir. noyan gamzelere yanaşır hemen gibi geldi bana. grupta birleştiyse sıkıntı yok emrah ın gitmesinde:KK70::KK70:
zaten bizim oyumuzla moyumuzla olmuyor gibi.

canım sayfanın altında çıkıyor oylama diyecektim bulmuşsun zaten:KK48: noyan gamzelerle yakınlık kurar evet.ben daha oy vermedim.

bu bilgi nereden canım??

kız kocan seni hamile bırakıp neden gidiyo ki adı ne eşinin belki izleriz:KK48:

kuzum nasıl atılıyor biliyo musun bulamadım ben =(

gelen kişiye seçtirme olayı yok yani

inci nin semih in yüzüne söyledikleri ne olacak onlar daha beter sonuçta. arkasından ne diyeceklerde dudağı uçuklayacakmış hıh

iş ortağı olacaktı ya abidin le:KK70:
Facedeki kapalı grup ütopyayla kafayı yemiş araştırıp buldular fotoğraflarını falan. Mert de açıklama yapmış üçünü de tanıyorum diye... Kendi twitter hesabından.

Noyan kesin utopyaya girer
Abidinin yazildigini nasil ogrendiniz bana yazmazlar gibi geliyo
Her turlu gamze gidecek
Turkanda kurreye sarmaya basladi
İyi gibi duruyo ama isi gucu laf sokmak
Altar zavallim kurreyi korumaya calisti turkana karsi

Abla napti sana kiz simdi sardi ona falan dedi

Altar elenmesin
Muratinda ortada gibi durus sergilemeye calismasi yani ne abidine laf soyletiyo ne diger takima geciyo bilmiyorum
Muratin uzerine giden yok gidilse o da grup degistirir
Gruplarin birlestigi falan konusuldu ama onada inanmiyorum
Cunku eleme zamani yine siz-biz olcak

Semih,ozlem,inci,turkan bir arada yapamazlar bu 4lu ayni ortamda dusunemiyorum reyting amacli olabilir olursa

Ayrica incinin cirlamalarina karsi kurrenin gulmeleri semihin tiii ye almalari acayip hosuma gidiyo
Umarim sabirlar tasmaz boyle devam ederler

Back
X