- Konu Sahibi Anti Depresan
- #2.161
hepsi mi abidin yazmışşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa serkanlar kimi yazmış?
Oha birleşmişler şimdi açtım ve gördüm direk yazıyorum kızlar noldu yaa
ana ne zaman izledin bunu. CANımsemih abidini yazdırmak için birleşmeyi kabul etti
inci şart koştu birleşme olursa yazarız diye
Ana ne
ana ne zaman izledin bunu. CANım
çoğunluk abidin yazmış
ben de tam bilmiyorum kimlerin yazdığını ama murat abidin yazmamış
murat niye yazmamış ki:S
bu bilgi nereden canım??Semih'çiler oylar Noyan'a.
Emrah Mert'in arkadaşı.
Hayrettin de Semih düşmanıymış.
kız kocan seni hamile bırakıp neden gidiyo ki adı ne eşinin belki izlerizOy benim kocam Ütopya elemelerine gitti
Daha doğrusu, gidiyo. Şuan yolda.
Bakalım nolcak. Yarışmaya almak isterseler 3-4 aydan önce alamazlar çünkü doğum yapcam haha :)
kuzum nasıl atılıyor biliyo musun bulamadım ben =(arkadaşlar noyan kesin yarışmacı olarak alınır da diğer ikisinden hangisi bilemiyorum.kime oy attınız?Helena @Margarikotin
gelen kişiye seçtirme olayı yok yanivideoda gördüm grupta yüklemişlerdi bugün
bu arada oylama sistemi yine değişmiş diyolar
en az oyu alan gidecekmiş
inci nin semih in yüzüne söyledikleri ne olacak onlar daha beter sonuçta. arkasından ne diyeceklerde dudağı uçuklayacakmış hıhAbidin nifak tohumları ekmeye devam ediyor, şimdi oturmuş Gamze, İnci, Özlem ile dedikodu yapıyor: Sizin serkan'ın Tuncay'ın arkasından konuşulanları söylemesem dudağınız uçuklar.
Adının yazılmış olmasının vermiş olduğu acı ile insanları birbirine düşürmeye çalışıyor.
iş ortağı olacaktı ya abidin lemurat niye yazmamış ki:S
emrah a verdim kızlar ben zaten mert in gelmesini istiyordum ne kötüyüm dimibelkide mert in arkadaşı değildir. noyan gamzelere yanaşır hemen gibi geldi bana. grupta birleştiyse sıkıntı yok emrah ın gitmesinde
zaten bizim oyumuzla moyumuzla olmuyor gibi.
Facedeki kapalı grup ütopyayla kafayı yemiş araştırıp buldular fotoğraflarını falan. Mert de açıklama yapmış üçünü de tanıyorum diye... Kendi twitter hesabından.bu bilgi nereden canım??
kız kocan seni hamile bırakıp neden gidiyo ki adı ne eşinin belki izleriz
kuzum nasıl atılıyor biliyo musun bulamadım ben =(
gelen kişiye seçtirme olayı yok yani
inci nin semih in yüzüne söyledikleri ne olacak onlar daha beter sonuçta. arkasından ne diyeceklerde dudağı uçuklayacakmış hıh
iş ortağı olacaktı ya abidin le![]()
Facedeki kapalı grup ütopyayla kafayı yemiş araştırıp buldular fotoğraflarını falan. Mert de açıklama yapmış üçünü de tanıyorum diye... Kendi twitter hesabından.