Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Oylamada Muratın neden yazildiğını hiç anlamadım.
Ama sonuç güzel oldu, Melek gitti, Çağdaş'ta diskalifiye oldu, temizlik gibi oldu :))

semih halk oylamasında yüksek çıkabilir dedi arda
o yüzden sessiz gördükleri kişinin adını yazdılar

asıl komik olan çağdaş için muratı yazıyoruz demeleri
çağdaşı çok düşünüyolarsa semihi yazacaklardı
göstermelik bi çağdaş sevgisi

semih halk oylamasında yüksek çıkabilir dedi arda
o yüzden sessiz gördükleri kişinin adını yazdılar

asıl komik olan çağdaş için muratı yazıyoruz demeleri
çağdaşı çok düşünüyolarsa semihi yazacaklardı
göstermelik bi çağdaş sevgisi

Ben Ardaya gıcık oluyorum, mikserlik yapıyor orada bir de moderatör yapmışlar onu.
Melek'i kurtarma çabası ters tepti he he. İyi oldu herkesin safı belli oldu. İnsallah Semih Arda'yı da çıldırtır. Diskalifiye ettirir bir şekilde

Ben Ardaya gıcık oluyorum, mikserlik yapıyor orada bir de moderatör yapmışlar onu.
Melek'i kurtarma çabası ters tepti he he. İyi oldu herkesin safı belli oldu. İnsallah Semih Arda'yı da çıldırtır. Diskalifiye ettirir bir şekilde

arda zaten çok ikili oynuyo
ben hiç sevmem öyle insanları
olayları da işine geldiği gibi anlatıyo
inci melek gitmesin diye uğraştı ama havasını aldı :KK53:

sırf diğer taraf kalabalık diye onlara yanaştı ama umarım ters teper planı
bence haftaya onu yazsınlar kesin gider zaten

ya da inci ve serkan da olabilir
ağzı bozuk insanları hiç sevmiyorum
inci çok kaba biri emek verenlere hiç saygı göstermiyo

serkan da kendini birşey sanıyo
çağdaş yumruk atınca sen utanılacak birşey yapmadın dedi
şiddet yanlısı insanlardan ve bunu normal gösterenlerden nefret ediyorum
umarım semih onu da gönderir :KK48:

özlem de grubuna sürekli ters düşüyo
kendi ipini çekecek bu gidişle

Kurretülayn a acayip gıcık oluyorum. Sevgilisi mektup yazmamış diye ağlayıp zırlıyodu . Bi yandanda semihle kırıştırıyor resmen. Ben onun sevgilisi olsam çok ağır bi mektup yazardım:KK62:

Ben seviyorum ya yarismayi basta sarmiyorda simdi iyi gidiyor birseyler yapma calismalari falan iyi seylerde yapiyorlar restorant kafe ne bileyim tuncayla serkan dagcilikla ilgili bisey yaptilar eglence olsun diye bence guzel program

baştan bana da ço k karışık gelmişti de sonradan sardı,iş falan yapmaya çalışıyorlar ya hoşuma gidiyor...

internetim yoktu yorum yazamadm kızlar. ben baya baya izliyorum artık pasaport falanda aldım 30 kasım a kadar ücretsiz canlı yayın. izliyorum boş olduğumda. tuğçe gitti iyi oldu . inci gitse daha güzel olacaktı tabi.şimdi da bakıyorum misafirler gelmiş.

yalnız murat ta grup değiştirecek galiba
özlem de hemen hazır zaten gitmeye

semihin popüler olduğunu anladılar topluca elemeye çalışacaklar
bundan sonra semih kurretülayn ve altara oy vericem
murat hemen grubunu sattı

internetim yoktu yorum yazamadm kızlar. ben baya baya izliyorum artık pasaport falanda aldım 30 kasım a kadar ücretsiz canlı yayın. izliyorum boş olduğumda. tuğçe gitti iyi oldu . inci gitse daha güzel olacaktı tabi.şimdi da bakıyorum misafirler gelmiş.

misafirler incilerden bireşy almadı sanırım :KK53:

yalnız murat ta grup değiştirecek galiba
özlem de hemen hazır zaten gitmeye

semihin popüler olduğunu anladılar topluca elemeye çalışacaklar
bundan sonra semih kurretülayn ve altara oy vericem
murat hemen grubunu sattı
canım dünkü canlı yayını izledin galiba daha verilmedi çünkü o görüntüler.
hayır murat değiştirmez bence...
sessiz kalması benide gıcık etti hani öyle bi adamdan resti çekmesini beklerdim. ama adam akıllı gerekmedikçe karışmıyor dedikodu falanda yapmıyor. sen nerden anladn canım o gruba geçeceğini??
yarın verecekler o görüntüleri bende dün uyumuşum izleyemedm toplantı falan yapacaklardı toplu bir şekilde.

bu akşam ki yayında da kurretülayn a özlem murat ın desteğiyle yükleniyor. mert seni beklemez bitmiştir diye. o da bekler falan diyo. sonra özlem diyo ki dışardan nasıl görünür bak semihle bu yakınlığın diye ki bence de doğru kurretülayn da bi havalanmalar oluştu ayakları yere bastı diye bence.kurretülayn da siz bu konuda yorum yapmayın semih beni mutlu eden biri vs. ama gözler nasıl çıkmış çivi çivi. oyları düşer ama o grupta olması avantajı. çok hanım bi kızdı yazık oldu. türkan da dedi yüz verme. kurrteülayn diyo ki ''napim ''. geç karşıya otur diyo türkan. yani en basitinden.

nasıl oy veriliyor canım sende mi pasaport aldın. ya ben bu pasaportun ücretliye geçtiğni nasıl anlayacağım onuda sorayım??

misafirler incilerden bireşy almadı sanırım :KK53:
yok aldılar canım ama birisi geri döndü.
ya bi de tuğçe çıkınca kağıttan hafifi bi gülümseme oluştu incide farkettin mi?

misafirlerden bri demiş ki tuncay a siz ineği satan grup musunuz:rolleyes::KK48:
çok zoruma gitti diyo tuncay

tuncay da oy atmada gruptan ayrı takılabileceğini söyledi. sizinle grup değilim ama yakınım dedi. istediğim zamanda istediğimi yapıcam dedi. e hadi inşallah. tabi bunları gamze yle paylaştı yiyosa serkan a dese:KK51:

yok aldılar canım ama birisi geri döndü.
ya bi de tuğçe çıkınca kağıttan hafifi bi gülümseme oluştu incide farkettin mi?

misafirlerden bri demiş ki tuncay a siz ineği satan grup musunuz:rolleyes::KK48:
çok zoruma gitti diyo tuncay

tuncay da oy atmada gruptan ayrı takılabileceğini söyledi. sizinle grup değilim ama yakınım dedi. istediğim zamanda istediğimi yapıcam dedi. e hadi inşallah. tabi bunları gamze yle paylaştı yiyosa serkan a dese:KK51:

ben o grubu hiç sevmiyorum
hem ineği satıp parayı yediler
şimdi de birleşelim filan diyecekler nerdeyse
sürünsünler de akılları başlarına gelsin

tuncay halkın halkın desteğini alamayınca hemen kıvırdı
grup değilmiş güya
benim gözümde diğer grup tamamen bitti
zaten çok tembeller anca diğer grubu aşağılıyolar

serkan da kendini birşey sanıyo umarım elenip gider
sürekli bi ortamı germe çabası var
semihe kitap bile vermek istemedi yuh dedim

canım dünkü canlı yayını izledin galiba daha verilmedi çünkü o görüntüler.
hayır murat değiştirmez bence...
sessiz kalması benide gıcık etti hani öyle bi adamdan resti çekmesini beklerdim. ama adam akıllı gerekmedikçe karışmıyor dedikodu falanda yapmıyor. sen nerden anladn canım o gruba geçeceğini??
yarın verecekler o görüntüleri bende dün uyumuşum izleyemedm toplantı falan yapacaklardı toplu bir şekilde.

bu akşam ki yayında da kurretülayn a özlem murat ın desteğiyle yükleniyor. mert seni beklemez bitmiştir diye. o da bekler falan diyo. sonra özlem diyo ki dışardan nasıl görünür bak semihle bu yakınlığın diye ki bence de doğru kurretülayn da bi havalanmalar oluştu ayakları yere bastı diye bence.kurretülayn da siz bu konuda yorum yapmayın semih beni mutlu eden biri vs. ama gözler nasıl çıkmış çivi çivi. oyları düşer ama o grupta olması avantajı. çok hanım bi kızdı yazık oldu. türkan da dedi yüz verme. kurrteülayn diyo ki ''napim ''. geç karşıya otur diyo türkan. yani en basitinden.

nasıl oy veriliyor canım sende mi pasaport aldın. ya ben bu pasaportun ücretliye geçtiğni nasıl anlayacağım onuda sorayım??

murat özlemle kurretülaynla filan konuştu sanki geçebilirim diye
özlem de geçmeden önce haberim olsun dedi
serkan ve ardaydı galiba muratı alıp konuştular ama oraları izleyemedim
serkanlar çok emindi onu kandıracaklarına
hatta semih tepki göstermiş galiba neden sürekli onlarla konuşuyosun diye
yorumlarda gördüm
murat bunları taktik olarak yapıyo da olabilir ama çok saçma yani kendi oylarını düşürür bu şekilde
kendi grubu zaten güçlüyken neden diğer tarafa geçmek istesin anlamıyorum
özlem de çok fena sürekli bi gerginlik yaratıyo milleti semihe karşı dolduruyo
o da diğer tarafı istiyo gibi

kurretülaynın ciddi bi ilişkisi olduğunu sanmıyorum
zaten mertte mektup bile yazmamış o da takmıyo belli ki
yoksa semihle bu kadar yakın olmazdı
kendi yüz veriyo zaten semihe
rahat insanlar oldukları çok belli
sevgilisi bunları görünce zaten direk terkeder normalde de :KK48:

ama bazıları kurrenin bi lafına takılmış
semihi sonuna kadar kullanıp atıcam demiş galiba şakayla ama söylemiş
o yüzden tuhafıma gidiyo onun davranışları ama sevimli bi kız yine de diğelerine göre çok çok iyi

pasaport ayın sonuna kadar ücretsizmiş sonra 5 lira gibi bi ücret olacakmış
ben daha hiç oy kullanmadım ama kalmasını istediğimiz kişilere oy veriyomuşuz
3 hakkımız varmış sanırım

bi de ardaya pil odasında taktik veriliyo denmişti
o doğru mu acaba
diğer grubun daha çok tutulduğunu arada baya fark olduğunu söylemiş biri
eğer böyle birşey varsa hiç adil olmaz

Aynen baştan beri Semih'i neden yazmıyorlar oylardan haberleri yoksa diye düşünüyorum bende kızlar. Son zamanlarda izler oldum sardı beni de :)
İlk oylamada Semih yazılmış mıydı yoksa bilemiyorum?
Bence Kurretülayn'ın hoşuna gidiyor Semih'in ilgisi. Yoksa gerçekten de dip dibe oturmak zorunda değiller yani. Yada çok saf bu kız günahını da almak istemiyorum şimdi ekranlardan yansıyanlara göre.
Canlı yayınına birkaç kez baktım, son olaylarda bence Murat gruptan ayrılmayacak. Eleme taktiği yapıyordu en son Semih ile.
Tezcan bugün yayınlanan bölümde inciyi kucağına alıp yatağına götürdü bu arada. Bence fazla bir yakınlık yani. Kameralar çekiyor sonuçta farkında değiller mi anlamadım.

Back
X