Kızlar barış ın geçtiği kesin mi dün kü kavga da inci ye kes lan sesini diye bağırdı bence geçmedi yanlış anlaşılma mı var. Inci de inadına barış yanına gitti Semih lerin oraya sobanın yanına. Çünkü barış çok sinirlendi diskalifiye olması için yanına gitti ki inci ye vursun diye. Bi an bende diskalifiye olacak diye korktum olay şöyle başladı
Inci Semih in defterini okuduğunu hatta kendi defterine geçirdiğini söyledi . Semih te yaptığının ayıp olduğunu söyledi înci başladı Aysel diye al işte ikiside aynı sanki diğeri farklı mı dedi kurre için. Gitarı eline aldı " bi kızım olsun adı Aysel olsun bi oğlum olsun adı Mert olsun " diye şarkı söyledi Mert'ler Mert olur dedi 20kere bu nakaratı söyledi kurre gitti ortamdan bak bak nasıl kaçıyor dedi inci kurre için. Inci göbek attı doysanız çıktı Aysel diye. Tavukların adı da artık Aysel dedi balon şişirip sesini Semih e tuttu karşı takım da balonlar la aynı hareketleri yaptı. Biçığlık attılar alkışladılar Semih lerin sesini bastırmak için . Bu esnada Murat ve Türkan ahırda süt sağıyordu . Barış ta sigara daydı galiba içerde değildi o sırada. Sonra kurre dayanamıyorum istifamı vericem artık dedi. Barış geldi olaylardan haberi yok tabi oturdu sobanın yanına bunlar balon yaptı yine. Barış dediki inci ye " o balonu alır senin" diye yarıda kesti sonra sövmekleaynıdır bu. Ne yapıyorsunuz dedi yastığı fırlattı incilerin Kafe'ye inci eliyle engellemiş sanırım parmağım kızardı diyordu. Barış Serkan abi şunun yaptığına bak ayıp ana Avrat sövmekle aynı bu dedi.serkan da bana şikayet etme ne yapayım dedi çanak tuttu. Tuncay a da inci yi mi savunuyorsun dedi evet dedi Tuncay. Bu arada inci ye de bi ara kes lan sesini diye bağırdı barış. Înci sobanın yanına gelince kurre araya girdi barış dövecekti inci yi. Kendine çok hakim olamıyor yazık. Yayın gitti geldi tabi bir çok kez. Bahçeye çıkan Semih ve kurre Türkan la karşılaştılar anlattılar. Türkan da şeye bildirdin mi peki diye sordu. Şikayet ettin mi demek istedi galiba.
Olay böyle yani barış şu aşamda geçmesi mümkün değil . Telefondan yazdım kızlar düzenli yazamadım pek