Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
katılıyorum,çünkü tuncayın fanları var,inci kesin gider

karşı gruba geçersem adam değilim dedi ya,hem de kaç kere..inciler de biz artık onu almayız dediler,serkan çocuk için bir sürü şey söyledi..çok ilginç,nasıl geçer,ya insanlar artık verdikleri sözlere hiç mi hiç riayet etmiyorlar,iyice pişkin olmuşlar ya da bu bir senaryoo
eğer geçtiyse oda gidici demektir:))

katılıyorum,çünkü tuncayın fanları var,inci kesin gider

karşı gruba geçersem adam değilim dedi ya,hem de kaç kere..inciler de biz artık onu almayız dediler,serkan çocuk için bir sürü şey söyledi..çok ilginç,nasıl geçer,ya insanlar artık verdikleri sözlere hiç mi hiç riayet etmiyorlar,iyice pişkin olmuşlar ya da bu bir senaryoo
bu durumda %100 senaryo

Ben inci taraftarı değilim ki olanı anlattım. Kurre için söylediklerim kendi fikrim ama inci konusunda bir şey demiyorum

Ben size inci hayranisiniz demedimki. Bende ne Kurre ne inci hayraniyim umrumda degiller ama bisey görürken digerinin yaptigini görmemezlik gelmeyelim. Burda tek söyledigim inci söylüyor söylüyor ama kendisine sira gelince dedigi gibi davranmiyor

Ya suan izliyorum acaip sinirim bozuldu.
Murat barıs altar ve semih konusuyorlar. Murat barısa sen yapcan tercihini kararını ver biz bu hafta inciyi yazıyoruz diyor. Barıs sesini cıkarmıyor. Sonra inci seslendi barıs kararını verdi bizim yanımıza geldi size geçmiş olsun gibi bişeyler söyledi. Sırf semihçilerin oyunu almak için bunların yanında gibi davrandı sanırım.
İncinin sesine bile tahammul edemiyorum.

Ya suan izliyorum acaip sinirim bozuldu.
Murat barıs altar ve semih konusuyorlar. Murat barısa sen yapcan tercihini kararını ver biz bu hafta inciyi yazıyoruz diyor. Barıs sesini cıkarmıyor. Sonra inci seslendi barıs kararını verdi bizim yanımıza geldi size geçmiş olsun gibi bişeyler söyledi. Sırf semihçilerin oyunu almak için bunların yanında gibi davrandı sanırım.
İncinin sesine bile tahammul edemiyorum.
gercektenmı yaaa:(

türkan dün sinir krizi geçirmiş..kurre çok ağlamış semih baya kötüymüş..dilekçe vereceklermiş..doktor falan gelmiş..şimdide rahatsızlanmış doktor bakıyor türkana...

barıs bızı kullandı yanı oylemı :KK43: hayır ya degıldır
semiçiler furkan gitsin diye verdi barışa yoksa kara gözüne kara kaşına hayran değildi hiç kimse...önemli olan sayı üstünlüğü değilki ..önemli olan halkın oyu..istedikleri kadar çoğalsınlar

yanı o gruba gıdıyor oylemı belkıde furkanı tutmaları falan hepsı oyundu sonrada onlar demokrat oluyor
bi kaç gün kalıp ayrılsaydı neysede böyle elemenin hemen ardından geçmesi şerefini namusunu öne katıp yeminler savurması komik olmuş...hangi yüzle dışarı çıkacaklar acaba

ya ben düğer gruptan kimseyi göremiyorum şu an hangarın içinde..sesleride yok..bahçedelermi ki

Back
X