Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
acaba burada T ne ola ki ?

tarihi notu buraya koyayım da ....

Şunu da eklemiştim, inci semihin ekibine geçecek....

güzel tahminler bakalım tutacak mı : )
Evet hatirliuorum.
Incinin kalmasini ve semihin yanina gećmesini kaldıramam.hayiiiiiiiiiiir
kendimi intaaaar ederimmm

Evet hatirliuorum.
Incinin kalmasini ve semihin yanina gećmesini kaldıramam.hayiiiiiiiiiiir
kendimi intaaaar ederimmm

inci bu hafta abidine bir söz verdi ? değişeceğim diye ! değişecek...

bu tahmin tutmasın bir daha tahmin de yapmam, kuşların kafasını kopartırım...

hahahahaha sevmiyo degiller bence ya ama olsun ben kendi adima seviyorum suan gitmemeli inci hak ediyo cok cirkinlesti sonuclar kritik oylar bolundu bakalim ne olcak.
Yoo turkandan nefret ediyolar oy icin sakin duruyolar. Bi de bu takim yarismasi degil bi noktada grup kalmayacak herkes tek basina yuruyecek kendini niye bu kadar kaptiriyosun :) ben semihciyim diye kurreyi turkani sevmek zorunda degilim bana ne

inci bu hafta abidine bir söz verdi ? değişeceğim diye ! değişecek...

bu tahmin tutmasın bir daha tahmin de yapmam, kuşların kafasını kopartırım...
Degisicem geç kaldim ama dedi.sonra bir sey oldu.su an hatirlamiyorum.baßladı carlamaya.hayatta inanmam.alıßmadık k.çta don durmaz bilirsiniz.inci deģismezzz

Yoo turkandan nefret ediyolar oy icin sakin duruyolar. Bi de bu takim yarismasi degil bi noktada grup kalmayacak herkes tek basina yuruyecek kendini niye bu kadar kaptiriyosun :) ben semihciyim diye kurreyi turkani sevmek zorunda degilim bana ne
hayir yahu ben ilk gunden beri turkanii seviyorum hatta semihe uyuz oluyordum ama canli izledikce semihi de cok sevdim.. suan orda iki isim var biri turkan digeri semih.. ama finali gormesini istedigim tek isim SEMIH..
yani senin dedigin gibi bir dusuncem yok... ama murat kurre ve altar digerlerinden bin kat iyidir.. once o sebeke coksun sonra kim giderse gitsin haha

Haha kiz turkanin yalanlarindan kolpalarindan kendi kizlarinin bile midesi bulaniyodur sana helal olsun hala seviyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…