Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.567
498
Acunun son bombası Ütopya yarışması yayına başladı. Seyirciler Ütopya canlı yayın izle detaylarını merak ediyor. Tabi yayınları seyredebilmek için Ütopya pasaportu almanız gerekiyor. Ütopya pasaportu alma ve ücreti ne kadar, ücretsiz ve ücretli şekilde yarışmayı izleyecek seyirciler, profilleriyle oy verebilecek...

Sizlerde Takip ediyormusunuz ?

tv de izliyorum ama bana yetersiz geliyor.
açıkçası bu yüzden de takip etmem me kararı aldım..

Bende yarısma tarzı bırsey sandım fragmanları gorunce dedım heralde suvıvor versıyonu gbı .. Ama hıc alakası yok acıkcası begenmedım de .. Bekledıgım gbı cıkmadı ama yınede vakıt gecırmek ıcın bakıyorum haberlere bakmamak ıcın bakıyorum eleme de mı olacak ? Bde orda en cok Sarı saclı Incıye sınır oluyorum hanı Turkanla erken yatma meselesı yuzunden kavga etmıstı . Dun de gerı barıstılar o kız ..

Aynen öyle geri barıştıklarını görmedim kaçırdım orayı ya

Bir kere zap yaparken denk geldim.Yarışmacılardaki nasıl bir kafa cidden ütopya yani yok böyle bi dünya

Bileklik yapıp 50 TL satmayı düşünen mi dersin, koskoca bir ineğin 2lt süt ancak yapabilir diyen mi dersin. Anlayacağınız bir grup cahil ve kavgacı insan grubu.

bence haftada 1-2 gün yayınlansa daha iyi olur
bazen denk geliyorum izliyim diyorum ama dönüp dolaşıp hep aynı şeyleri izletiyolar
ben sıkıldım açıkçası o yüzden

biz ailecek izliyoz zaten yarışmanın nedeni herşeyi kendileri sil baştan yapmak alt yazı daha okunaklı olsa iyi olcak

bir kaç kere tesadüf açtım..sürekli kavga ediyorlar..neresini seyredelim..geriliyorum..kavgaları sevmiyorum..

bende tesadüfen 2 kere denk geldim programa ve pek birşey anlamadım,bbg evinin farklı bir versiyonu gibi geldi ama çözemedim yani özellikle takip etmiyorum.canlı yayınlanıyormu,eleme gecesi vs....var mı hiçbirşey bilmiyorum.zaten acun tv8 aldıktan sonra acunun hiçbir programını beğenmez oldum.

Arada bakıyorum sarar mı diye,mümkün değil sarmıyor.
Bir kere görsel olarak çirkin.Dekorlar,oturma düzeni,yarışmacıların duruşu filan estetik değil.
Ne zaman baksam toplama kampı gibi bir hava seziyorum,itici geliyor.
Ayrıca herkes bir ağızdan konuşuyor,herkeste bir tripler,kendini ispatlama çabaları...Olmamış.

acun tv 8i aldığından beri başka kanal izlemiyorum açıkcası oyalanmak için tv8 çok iyi
ütopya ilk bir kaç gün sıkıcı gibiydi ama şimdi hiç kaçırmıyorum
inci ve inci melek ne kadar terbiyesizler. sarı inci nin konuşması hep kavga eder gibi kulaklarımı rahatsz ediyor açıkcası.
inci melek te kocasını bırakmış evde,ütopya ya kavga etmeye gelmiş.
çağdaş ın da semih in üzerine yürümesi falan hiç hoş değil
ben semih türkan kurretülayn murat özlem takımını tutuyorum şimdilik 6 kişi oldular. altar da onlarla beraber oy atacak.
türkan ın aklı gidip geliyor ama ...
diğer takım henüz takım olamadıkları için oylarda bölünme olacak diye bekliyorum.eleme için herkesin aynı bir ismi yok gibi şu an.
inci, inci melek ve çağdaş bi an önce gitmeli onları seven var mı çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Karşı tarafın 2 aday çıkarmasına rağmen inci melek elendi ohh. Bi an Murat gidebilir diye düşündüm çünküok sivri bir karekter olmadığı için ismi yazılmaz diyerekten oyu az olabilirdi ve de karşı takım tırsmıştır diye düşünüyorum

ben de o gidecek sandım
murat sessiz ve çalışkan biri
ben onun gitmesini istemiyorum
iyiki de melek gitti
bi de hiç umrunda değilmiş gibi sahte sahte gülüyo hırsından
umrunda olmadığı için ilk günden itiraben eleme gecesini kurguladı heralde
herkesi doldurdu doldurdu en sonunda kazdığı kuyuya kendi düştü

bu arada çağdaşın şiddete başvurması da çok kötüydü
semih muhatap olmak istememesine rağmen zorla konuyu uzattı
madem sevmiyosun ne diye sürekli semihle muhatapsın görmezden gelseydin
kendini oranın lideri sanıyo
elenmesine üzülmedim açıkçası

Bencede cagdas fazla abarttı , ama guzel ılgılenıyodu geldı gıttıyı mazemelerı guzel ayarlıyodu , semıhe de sınır oluyorum bı salak salak tavırlar havalar trıpler acayıp acayıp hareketler .. Begenmıyorum , aynen sarı ıncı kavgacının tekı , ıncı melegı gıtmesı de cok guzel oldu terbıyesızzzz !! Bu hafta hıc bakamadım sımdı gosterdı cagdası gıtmesını oylama yapıldıgını fılan ..
Bılmem bende acunun tv 8ı almasından bu yana renk geldı dye dusunuyorum hafta sonları teksus vardı ben onu cok takıp edıodum ama bıttı sanırım .. Ver fırınayı cok faydalı buluyorum .. Takıpteyım yanııı

Oylamada Muratın neden yazildiğını hiç anlamadım.
Ama sonuç güzel oldu, Melek gitti, Çağdaş'ta diskalifiye oldu, temizlik gibi oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…