Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aybükeyi çok çoookkk sevdim kaldığına çok sevindim:21:semihe nasıl çatır çatır saydı sanki ben saymışım gibi içimin yağları eridi.yav bir de o incinin adı çıkmış valla bugün biraz canlı izleyeyim dedim cafe grubu sahneyi hazırlıyor çalışıyor o gereksiz semihle yetersiz altar car car car laf atıp duruyorlar bi de ne seviyesiz ne basit cümleler.vallahi 10 dk dayanabildim kapattım. Allah sabır versin bizim gruba ya ben olsam dişi çağdaş misali tokatlar çıkarım hepsini:KK11:.dedikoducu çenesiz erkek en pisi...:KK47::110:

aybükeyi çok çoookkk sevdim kaldığına çok sevindim:21:semihe nasıl çatır çatır saydı sanki ben saymışım gibi içimin yağları eridi.yav bir de o incinin adı çıkmış valla bugün biraz canlı izleyeyim dedim cafe grubu sahneyi hazırlıyor çalışıyor o gereksiz semihle yetersiz altar car car car laf atıp duruyorlar bi de ne seviyesiz ne basit cümleler.vallahi 10 dk dayanabildim kapattım. Allah sabır versin bizim gruba ya ben olsam dişi çağdaş misali tokatlar çıkarım hepsini:KK11:.dedikoducu çenesiz erkek en pisi...:KK47::110:
Aybuke mi kaldı

Programin sonunu açtım.şok oldum o aybüke denenin saldırmalarınaaa.kraldan çok kralcı olmuşşş:KK57:Pınar deneni gördün mü, aybüke bağırdıkça tuncaya bakıp bakıp gülüyordu.hepsini ayni anda gondermenin imkanı yok muu yaao_O:KK43:

O pınara ayrı sinir oluyorum zaten. İlk inci elendi, barış tüydü aybukede bukette semihlere yakınım dedi bu tuncayında pınarında sesi kesildi, sayıları azaldı diye baya bi tırstılar. Şimdi aybuke kaldı gene havaları binbeşyüz.
Aybuke daha cok saldırır semihlere. Onu değil buketi tercih etTiler diye dusundu bozuldu cunku

Bu Kurretulayn kadar kendini begenen ve oven, bu kadar mutevazilikten bihaber baska biri olabilir mu yaa? Kiz 50 defa "Akiskan cikolatarin uzerine Simihle benim fotomu basmislar, ay bir tane bile kalmamis. kapis kapis satilmis, sayemizde satmislar vs." diyip durdu. sanki kimse bunlarin fotosu koyulmadan once akiskan cikolata nedir bilmiyordu.

ayrıca abidini de sen mantıklı buluyorsun galiba pembe panter altar kafandan bacaklı altar yok bebe ruhi sen bunları doğru buluyormusun popstar beye yakışıyormu?:KK48:
onlarda sürekli ponpon star,sen yarısmacı olmaktan baska bı ıs yapamazsındeyıp kıskırtıyor bunlar ne olucak

Aybukeye cok gülüyorum. Sizden sıkıldım oyuzden bu grubu sectim diyo ama hiç alakası yok. Semihlerin buketi sececeğini düşündüğünden korkudan ne yapacağını sasırdı cıldırdı şaşkoloz. Mecburen sebekeye itelendi şimdide kendi secmiş gibi davranıyor.
Demek karsi grubu secti ya..

Altar kime verdi oyunu

onlarda sürekli ponpon star,sen yarısmacı olmaktan baska bı ıs yapamazsındeyıp kıskırtıyor bunlar ne olucak
doğru söylüyolar hep yarışmalarda gördük buraya kendini gösterip tekrar albüm yapacak galiba beyefendi hadi altar semih yapıyo diyelim yaşları belli onlar bi şekilde düzeltilir adam olurlar 40 yaşına gelmiş abidin efendi sence nasıl düzelir

Back
X