Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
murat semıh kurre tektasta altarı çekiştirmeye devam edıyor dıyorkı murat ılerıde 2ye 1 olursa dıyor durumdegerlendırmesı yaparız ama su an adama ihtiyacımız var kalabalık olmalıyız ınsana ıhtıyacımız var dıyor altarı ileride göndermeyı planlıyorlar gözden cıkardılar ve konusmalar kesıldı kümes görüntüsü girdi:)

ya bi de aile gibiyiz diyorlar bnde izliyorum şuan bizim grup acayip eğleniyo onlar sadrazam altar paşayı yapacağı ufak bir hatada kıyma makinesine :D atacaklarını konuşuyorlar.ayy bide serkanın doğu şivesi yaparak konuşmasına bitiyorum çok yakışıyor.ne kadar ölçülü bi çocuk helal ya :KK76:

murat semıh kurre tektasta altarı çekiştirmeye devam edıyor dıyorkı murat ılerıde 2ye 1 olursa dıyor durumdegerlendırmesı yaparız ama su an adama ihtiyacımız var kalabalık olmalıyız ınsana ıhtıyacımız var dıyor altarı ileride göndermeyı planlıyorlar gözden cıkardılar ve konusmalar kesıldı kümes görüntüsü girdi:)
Semih hepsini tek tek sokucak kiymaya zaten altar murat en son kurre. Kendi grup arkadasinin arkasindan bile dedikodu yapiyo adam nankor iste murat turkan hatta kurre bile onun arkasindan konusurken altar hep yaninda oldu en ufak hatasinda kiyma makinesi iste. Nankor kotu bi cocuk semih.

Serkanların grubunu ABİDİN BEEEYYY bozuyor sadece..her dakika semih ler hakkında konuşuyorlar sonra biz dedikodu yapmıyoruz diyorlar. .tuncay da ben şöyle yaparım böyle yaparım diyo ama ateş olsa cürümü kadar yer yakar.

aybüke 3.gün pınar: istediğinle gidip konuşabilirsin bizim grupta herkes özgür
aybüke 4.gün pınar:gidip türkanla konuşman yanlış
:KK70:

Çelişkiye gel:KK53: Pınar o kadar sakin konuşuyor ki sanki her dediği doğru gibi hipnotize ediyor herkesi.Oysaki baştan sona hata cümleleri.

Kizlar Pinari neden sevmiyorsunuz? Pek izleyemedim ben onu. Izledigim kadariyla cok dozunda ve mantikli konusuyordu.

Sevmiyorum..
Dün bir kere daha izledim daha da sevmemeye başladım..

Abidin pınar yemek konusunda yardımcı olarak mutfağa gidiyor..
Soğan,sarımsak kesiyor..

Pınardan rica ediyor tahtayı verebilir misin diye..

Pınar senin bu yaptığın yardım değil , yemek yapana engel olmak diyip duruyor..

Bu kadar da mutfak sahiplenilmez ama..

Adam rica ediyor , önündeki tahtayı verebilir misin diye..
İyi ki verdi..
Onca laf etti adama..

Abidinde alttan aldı..

Semih hepsini tek tek sokucak kiymaya zaten altar murat en son kurre. Kendi grup arkadasinin arkasindan bile dedikodu yapiyo adam nankor iste murat turkan hatta kurre bile onun arkasindan konusurken altar hep yaninda oldu en ufak hatasinda kiyma makinesi iste. Nankor kotu bi cocuk semih.
onlar kendilerinin dedikodusunu kendileriyle yapıyo ama diğer taraf dedikoduyu gelip semihlere yapıyo bence bu daha kötü

Sevmiyorum..
Dün bir kere daha izledim daha da sevmemeye başladım..

Abidin pınar yemek konusunda yardımcı olarak mutfağa gidiyor..
Soğan,sarımsak kesiyor..

Pınardan rica ediyor tahtayı verebilir misin diye..

Pınar senin bu yaptığın yardım değil , yemek yapana engel olmak diyip duruyor..

Bu kadar da mutfak sahiplenilmez ama..

Adam rica ediyor , önündeki tahtayı verebilir misin diye..
İyi ki verdi..
Onca laf etti adama..

Abidinde alttan aldı..
evet bende gördüm ve abidini gerçekten takdir ettim pınar uslübü düzgün ama karaktersiz herkesi doldurup doldurup semihlere yolluyo

Serkanların grubunu ABİDİN BEEEYYY bozuyor sadece..her dakika semih ler hakkında konuşuyorlar sonra biz dedikodu yapmıyoruz diyorlar. .tuncay da ben şöyle yaparım böyle yaparım diyo ama ateş olsa cürümü kadar yer yakar.
çok doğru tesbit gerçekten abidin gelmeden önce daha iyilerdi gerçekten abidin onlara örnek olacak ama onlardan daha beter davranıyor ve semihlerden daha çok dedikodu yapıyolar

hafta içi panaromaya çıkan polat bey de bugün ilk grupla misafir olarak girdi içeri
2. grup misafirleren biri cafe grubunu eleştirdi. tuncay dışardan bilgi getirmek yasak size söylemediler mi dedi. adam da ben düşüncelerimi söylüyorum dedi. 50 yaşlarında bi adamdı.
semih ler dün ücretsiz yapıcaz bi şeyleri kafasındalardı evet ama bugün polat bey dediki parasız geldik 50 tl çok değil mi menüye dedi (şakasına sanırım). altar da canınız sağolsun dedi
kurre de çok değil paraya ihtiyacımız var hadi 40 olsun dedi. polat bey 40 da çok dedi
ama kurre nin tavrını beğenmedim. sen ihtiyaçlarını görcen diye milleti mi kazıklayacaksın yani ne alaka.
grup olarak parasız verme fikrine de sıcak bakmışsınız madem. parasız değilde indirim yapın bari.
ayrıca ücretsiz verme konusuda tamamen ayıp yani. iyilik yapmak için değil de baltalamak için resmen...

altar ise bomba yaa. diyo ki abidin amca hızlandırılmış ihanet kursu veriyor.
abidin in şu anki tavırları kendisine çok yüklenildiği için tabiki.
kendinden büyük adamı şebek etti orda laflarıyla semih. kahkahlarla adama gülmesi bile terbiyesizlik.
e abidin de bunların birikmişliğiyle cevap veriyo ama altar a değil de daha çok semih e yüklenmeli gücü altar a yetiyo gibi oluyor böyle.

nasıl ki semih için cafe grubunun önceki yaptıklarından dolayı böyle yapıyorlar semih ler diyorsunuz.
abidin içinde semih böyle yatığı için abidin semih e bu şekilde davranıyor diyebilinmeli.

iki tarafta kimi zaman haklı kimi zaman haksız.
semih her zaman haklı diye bir şey yok...

semih e de şu an behlül diyorlar. güzel bi yakıştırma olmuş
ama semih yine kendi ile çelişiyor.
kendisi pınar a ferhunde sin ama görünüş olarak değilsin diyordu
şimdi ona behlül denince ben kıvanç tatlıtuğ u severim diyor

altar ise bomba yaa. diyo ki abidin amca hızlandırılmış ihanet kursu veriyor.
abidin in şu anki tavırları kendisine çok yüklenildiği için tabiki.
kendinden büyük adamı şebek etti orda laflarıyla semih. kahkahlarla adama gülmesi bile terbiyesizlik.
e abidin de bunların birikmişliğiyle cevap veriyo ama altar a değil de daha çok semih e yüklenmeli gücü altar a yetiyo gibi oluyor böyle.

nasıl ki semih için cafe grubunun önceki yaptıklarından dolayı böyle yapıyorlar semih ler diyorsunuz.
abidin içinde semih böyle yatığı için abidin semih e bu şekilde davranıyor diyebilinmeli.

iki tarafta kimi zaman haklı kimi zaman haksız.
semih her zaman haklı diye bir şey yok...

semih e de şu an behlül diyorlar. güzel bi yakıştırma olmuş
ama semih yine kendi ile çelişiyor.
kendisi pınar a ferhunde sin ama görünüş olarak değilsin diyordu
şimdi ona behlül denince ben kıvanç tatlıtuğ u severim diyor
size katılıyorum gerçekten doğru orayı karıştıran aslında semih ama kimse semihe yüklenemiyor sanki korkuyolar güçleri altara yetiyo gibi ben iki tarafıda savunmuyorum ama bazı şeylerde bariz belli şu bel atı konuşmaları beni çok rahatsız ediyo acın beyin buna el atması lazım uyarı vs gibi yoksa çok çirkinleşti yarışma buket semihlerden dolayı belli süre elenmez gibi geliyor ama bellide olmaz tabi aybükeninde içinden canavar çıktı bu kız inciden daha beter olucak görürsünüz pınarla Aybükeyi ve abidini orda görmek istemiyorum hiç beğenmiyorum onları

Back
X