• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Hileli bir kura ve saibeli bir oylama olacak. Bakalim kimler yazilacak... kafe grubunun dusuncesi suydu: hepsi farkli birine oy verecek. Esit oy aldiklari icin de semihlerden 4 kisi birden potaya cikacakti. Boylelikle oylar bolunecek ve karambolde biri gidecekti. Hollanda utopyada boyle yapilmis. Bakalim bizde tutacak mi

türkan nasıl bağırıyo deli ya duyan başka flim izliyorum sanır o nasıl bağırıştı ses kıstım :) türkan bu sefer gidici gitsin inşallah

ben artık ütopyadan sıkıldım canlı izleyemiyorum artık akşamları tvden de bakasım gelmiyor herşeyin yalandan olduğu düşündüğümden olsa gerek oylamalar bile doğru değil rejini isteğine göre hareket ediliyor herşey

belki de barış kendisini inci den başka kimse istemez diye gitti hiç bilmiyorum doğru söylüyorsun.
bence dönecek kişi barış olmalı :KK70:
pınar ın saçı çok güzel. parlak dolgun. siyah boya yok mu sence. aşırı parlak çünkü.
maşa falan da yapıyor ha. nasıl böyle sağlıklı kalıyor

Bir kere canli izlerken denk gelmistim, Pinar saclarinin tamamen dogal oldugunu, boya olmadigini soyluyordu. Belli ama yaa boyali ya da highlight yapilmis sacla dogal sac arasinda coook fark oluyor, kendimden biliyorum

Banada boya gibi geldi ama güzel saçlari var.Saçlarini hiç bakımsız görmedim sürekli fönlüyor sanırım.bu arada az önce Türkan hanım utopyayı en hakeden yarışmacılardan biri olduğunu sürekli çalıştığını ve herkesin desteğini beklediğini söyledi.

Banada boya gibi geldi ama güzel saçlari var.Saçlarini hiç bakımsız görmedim sürekli fönlüyor sanırım.bu arada az önce Türkan hanım utopyayı en hakeden yarışmacılardan biri olduğunu sürekli çalıştığını ve herkesin desteğini beklediğini söyledi.
çalışkan kadın evet ah birazda karakterli olsa sözünde dursa yanar döner davranmasa yaşının kadını olsa ne güzel olur

Back
X