- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.381
Ne zaman başlıyor survivor bilen var mı hanimlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu türkan ın da yanında olduğu ve semih in uzandığı foto mu? photoshop olabilir mi yuh yanio fotograf değil bahsedilen canım.ya semih in önü kalkmış işte yatakta yatarken eşofmandan belli oluyor çok.
Ne zaman başlıyor survivor bilen var mı hanimlar
onların bu akşamdan başlar çünkü tv de yayınlamadılar ya elemeyi. yayınladıktan sonra başlıyorİçerdeki yarışmacıların oylamaları ne zaman? Sitede bir şey yazmıyor.
ayy aradan çıkıyo ya beyaz beyaz gıcık oluyorum.hele şükür abidin traş oluyor ya beni deli etmişti sakal hiç takışmıyor ona :)
Ha doğru yaa.pek izlemiyorum artık.bağlantım kopmaya başladı.onların bu akşamdan başlar çünkü tv de yayınlamadılar ya elemeyi. yayınladıktan sonra başlıyor
ben caner gelsin istiyorum akrep burcuymuş of yakar oraları :) balık burcundan dolayı eyüp daha mülayim duruyor sanki ezik kalır orada aynı şekilde harun da ikizler burcuymuş , yanar döner çok değişken olabilir şu durumda caner mantıklı geldi bana.dövme sanatçısı olan çocuk yani caner 1,93 boyundaymış vouv. marngozluk da yapıyormuş kesin tuncay larda.
eyüp hiç enerji vermiyor ama sanat tarihçisiymiş. meslektaşım olduğu için oyumu ona verdim.
harun ise noyan2 gibi geldi bana. doğru strateji vs dediği için o da tuncay lara gider.yani ki semih in stratejisini yanlış buluyor.oradan girmiş konuya.
kızlar 3ü de tuncay ların gruba yakın geldi bana.
eyüp te anti semih lik yok gibi. bunu belli eden bi kelime bulamadım. ama tuncay da heykel okuduğu için o da tuncay lara gider gibi.
3ü de tuncay cı bence
aynen o fotodan bahsediliyor cnmşu türkan ın da yanında olduğu ve semih in uzandığı foto mu? photoshop olabilir mi yuh yani
ben eyüp e verdim .tuncaylara yakın olur tarih sanatçısı ümidiyle.yeni adaylardan kime oy verdiniz canere verdim ben sanki cafe grubuna daha yakın sanatçı çünkü dövme sanatçısıymış kesin cafe grubuna geçer o , tuncayla iyi anlaşırlar