• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yeni adaylardan kime oy verdiniz canere verdim ben sanki cafe grubuna daha yakın sanatçı çünkü dövme sanatçısıymış kesin cafe grubuna geçer o , tuncayla iyi anlaşırlar

dövme sanatçısı olan çocuk yani caner 1,93 boyundaymış vouv. marngozluk da yapıyormuş kesin tuncay larda.
eyüp hiç enerji vermiyor ama sanat tarihçisiymiş. meslektaşım olduğu için oyumu ona verdim.
harun ise noyan2 gibi geldi bana. doğru strateji vs dediği için o da tuncay lara gider.yani ki semih in stratejisini yanlış buluyor.oradan girmiş konuya.
kızlar 3ü de tuncay ların gruba yakın geldi bana.
eyüp te anti semih lik yok gibi. bunu belli eden bi kelime bulamadım. ama tuncay da heykel okuduğu için o da tuncay lara gider gibi.
3ü de tuncay cı bence

anladığım kadarıyla azalan takımı doldurma amacında yapım ekibi.
bir de reji nin şöyl bir durumu var:
4 kamera var ama bunu 2-2 bölmüşler. yani bi cafe grubuna ait 2 kamera, bir de tektaş grubuna ait 2 kamera şeklinde gösteriyor.2 benzer açıdan.
ama cafe grubundan ya da tektaş grubundan ayrı ayrı takılan olunca bu böldükleri 2 kamerayı da 1-1 bölüştürmüyor sesleri birbirine geçiriyor. hiç bi şey anlaşılmıyor. insanlar farklı yerde. madem 4 kamera yapmışsın benzer açıdan çekeceğine ver kameranın birini diğer yana. izleyici seçsin işte nereyi izleyeceğini. 3 akşamdır böyle izliyorum ben. bi şeyde anlaşılmıyor.

dövme sanatçısı olan çocuk yani caner 1,93 boyundaymış vouv. marngozluk da yapıyormuş kesin tuncay larda.
eyüp hiç enerji vermiyor ama sanat tarihçisiymiş. meslektaşım olduğu için oyumu ona verdim.
harun ise noyan2 gibi geldi bana. doğru strateji vs dediği için o da tuncay lara gider.yani ki semih in stratejisini yanlış buluyor.oradan girmiş konuya.
kızlar 3ü de tuncay ların gruba yakın geldi bana.
eyüp te anti semih lik yok gibi. bunu belli eden bi kelime bulamadım. ama tuncay da heykel okuduğu için o da tuncay lara gider gibi.
3ü de tuncay cı bence
ben caner gelsin istiyorum akrep burcuymuş of yakar oraları :) balık burcundan dolayı eyüp daha mülayim duruyor sanki ezik kalır orada aynı şekilde harun da ikizler burcuymuş , yanar döner çok değişken olabilir şu durumda caner mantıklı geldi bana.

buketin aslan burcu olduğunu görünce çok şaşırdım alaksı yok , aslan burcu lider vasıflı olur , kendini gösterir ama bu kız orada sanki yok gibi , aybükenin yay burcu olmasına şaşırmadım deli dolu bir kız i ben de yayım niye öyle davrandıını şimdi çözdüm :)

oyumu abidine verdim , pınara vericektim ancak riske atamadım , umarım pınar destekçileri oy kullanır, türkan gitsin lütfen ya onu göbek atmalarını saçma sapan kına yakma şovunu izleyemiycem yoksa sinir kadın.

Back
X