- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
Kızlaaaarr tezcan gitmiiiiiişşş
keşke inci gideydi yaaaa
ya da grup tumden gitseydiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tazcanın gitmesini istiyordum ki zaten o gitmiş..dün akşam çok saçma sapan konuşmalar yapmıştı altarakim gitsin istersin miskim?
evet bende yeni gördüm.onun gitmesini istiyordum sırık kendini bişey sanıyordu...Kızlaaaarr tezcan gitmiiiiiişşşkeşke inci gideydi yaaaa
![]()
Aynen yaaa.altara vuran vurana.ilk bölümleri izlemedim.biri bana anlatabilir mi altar ne yaptı da gelen vuruyor giden hakaret ediyortazcanın gitmesini istiyordum ki zaten o gitmiş..dün akşam çok saçma sapan konuşmalar yapmıştı altara
inci melek vardı elendi..o ilk günler çorba yapmıştı...biri içmemiş bahçeye dökmüştü..melekte ortalığı velveleye vermişti günlerce kim kim diye ortalarda dolanmıştı...en son altar ben demişti..ondan beridir takmış durumda diğer grup...serkanların grubu dışlayınca semihler kaptı altarı ..altarda ii değerlendirdi..özünde ii biri bence en azından efendiAynen yaaa.altara vuran vurana.ilk bölümleri izlemedim.biri bana anlatabilir mi altar ne yaptı da gelen vuruyor giden hakaret ediyorkimse lafını da dinlemiyor çocuğun.üzülüyorm ona.
![]()
çok sevindim vallaa..Kızlaaaarr tezcan gitmiiiiiişşşkeşke inci gideydi yaaaa
![]()
bencede ve ne deseler yapıyor çocuk..inci melek vardı elendi..o ilk günler çorba yapmıştı...biri içmemiş bahçeye dökmüştü..melekte ortalığı velveleye vermişti günlerce kim kim diye ortalarda dolanmıştı...en son altar ben demişti..ondan beridir takmış durumda diğer grup...serkanların grubu dışlayınca semihler kaptı altarı ..altarda ii değerlendirdi..özünde ii biri bence en azından efendi
ya dökmesi hoş değildi kapının ağzına dökmüştü...döküp üstüne toprak atabilirdi görünmesin diye..bencede ve ne deseler yapıyor çocuk..
ama o çorbada eminim içilecek gibi değildir:)))
Hııımm hayal meyal hatırlıyorum.biraz durgun bir çocuk.bence serkanın yerin belli değil lafı yanlış.ilk haftalar herkes tanıma ve arayış içinde.altar da öyleydi mutlaka.dik bir çocuk olmadığı için hemen bir yere dahil olmadı diye suçlamak yanlış.dikkat ettin mi bilmiyorum ama ben fark ettim.şöyke ki:serkan artık bu kadar dik laflar etmiyor ortaya.grubu tırt.o yüzden herkesle iyi geçinmeye çalışıyor.altarı suçladığı şeyi kendi y apıyir.çok ayıp.inci melek vardı elendi..o ilk günler çorba yapmıştı...biri içmemiş bahçeye dökmüştü..melekte ortalığı velveleye vermişti günlerce kim kim diye ortalarda dolanmıştı...en son altar ben demişti..ondan beridir takmış durumda diğer grup...serkanların grubu dışlayınca semihler kaptı altarı ..altarda ii değerlendirdi..özünde ii biri bence en azından efendi
evet ama olayı inanılmaz büyüttüler ya ...ya dökmesi hoş değildi kapının ağzına dökmüştü...döküp üstüne toprak atabilirdi görünmesin diye..
serkan yanlış tercih yaptığını pişmanlığını yaşıyor bence...kopmuş durumda zaten oyundanHııımm hayal meyal hatırlıyorum.biraz durgun bir çocuk.bence serkanın yerin belli değil lafı yanlış.ilk haftalar herkes tanıma ve arayış içinde.altar da öyleydi mutlaka.dik bir çocuk olmadığı için hemen bir yere dahil olmadı diye suçlamak yanlış.dikkat ettin mi bilmiyorum ama ben fark ettim.şöyke ki:serkan artık bu kadar dik laflar etmiyor ortaya.grubu tırt.o yüzden herkesle iyi geçinmeye çalışıyor.altarı suçladığı şeyi kendi y apıyir.çok ayıp.![]()
inci melek başkası sanıyordu türkan yada semihten şüphelenmişti...onları halkın gözünden düşürmek istedi...ilk gidende o oldu zatenevet ama olayı inanılmaz büyüttüler ya ...
inan sinirden o inci meleği yolasım geldi..
pasaportu olanlar kullanıyor sanırım kaj..psaportu olanlar canlı da izlebiliyorlarKızlar bu arada nasıl oy kullanıyoruz ya
çözemedim bir türlü..
benim var pasaportum ücretsiz alabiliyorsun ya..pasaportu olanlar kullanıyor sanırım kaj..psaportu olanlar canlı da izlebiliyorlar
tükürdüğünü yalamak istemiyorSerkan bence mantık yürütüyor ve kendi grubunun battıkça battığının farkına varıyor. Ama semihlerle çok dalga geçtiler yüzgöz oldular o yüzden de o gruba yanaşamıyor. Sadece tek tek kişilerle iyi geçinebiliyor.