Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
şu ana kadar anladıklarımdan inci ve altar yazılmış.
gamze de artık her cümlenin sonunda anladın mı demesin ya yeter.
aha kurre semih le tartışıyo semih öğüt veriyo
mal ya bu kız gitsin sinirimi bozuyo artık. bi derdini anlatamıyo bi de üstüne bağırıyo. bi de çarptırıyo. ayrıca laf yetiştiriyo milleti millete şikayet ediyo.

tuncay larda sürekli kendilerini karşı grupla kıyaslıyorlar.bıktım gitmek istiyorum vs. diyorlar. bi boşvermişlik var 1 haftadır.
biz şöyleyiz ama onlar değil vs. tezcan yazılmış sanırım yarışı kim götürür diyor semih.
inci mi tezcan mı dedi. kurre de inci gidecek dedi. baya kızdırmış inci. kurreye demiş ki sen anneni babanı çok güzel temsil ediyorsun burada.
Tezcanda yazılmamış mı canım ? inci ve altar var

evet abidin semih lerle hareket etmiş. hayırlı uğurlu olsun.
düşünsenize karşı takımın hepsi gitse abidin i yazar semih ler ahahah

oylar altar a
ama nasıl oy veriyoruz bir bilen bana söyleyebilir mi bulamıyorum ben pasaportumdan

Helena Helena
canım ben bu ay almıcam ya pasaport
izleyemiyorum çünkü
zaten tuttuğum kişi baya bi önde o yüzden kullanmasam da olur

bu arada serkan semihlere laf söylüyo ama kendisinin evli olduğu karısından mektup gelince ortaya çıktı
ondan önce gamzelerle baya baya samimiydi
o yüzden kurre ve semihe laf söylemesi çok saçma olur
ikisi de bekar sonuçta
evli olan ve orda başkalarıyla flörtleşen serkan
evet canm öyleyse haklısın ama ben görmedim flörtleştiğini
belki tv de vermedi kurreyle semih kadar üzerine düşülmedi ondan görmemiş olabilirm
yine de tasvip ettiğim bir şey değil. bana normal gelmiyor açıkcası sevgilisi olan bi kıza asılmak takılmak. bu kızın da çizgi çekememesi vs.

Tezcan inci ve altar yazılmış kızlar.tezcan gitse ne güzel olur.uyuşukluğundan ve eşoftmanından kurtulmuş oluruz:KK53:

kesinlikle katılıyorum..kurretulayne neden yanaşmaya çalışıyor peki o...kaç gündür izlemiyordum...amaç ne

Dalga geçti kurreyle bence.İnciyle küs tezcan.İnciyi kıskandırmak için incilerin yanından kalktı kurrenin yanına gitti bir kız bu kadar mı hamarat olur dedi.kurre de tezcan a iltifat etti.inci de sinirlendi.küs olmasam sorardım ben ona gibilerinden.

Sonra da inci kahve yapmaya kalktı kurreye bile sordu içermisin diye tezcana sormadı.kendi ekibine yaptı kahveyi tezcana yapmadı:KK53: serkan da diyor ki bu kız evlenince kocasını kanepe de yatırır:KK48:

Dalga geçti kurreyle bence.İnciyle küs tezcan.İnciyi kıskandırmak için incilerin yanından kalktı kurrenin yanına gitti bir kız bu kadar mı hamarat olur dedi.kurre de tezcan a iltifat etti.inci de sinirlendi.küs olmasam sorardım ben ona gibilerinden.

Sonra da inci kahve yapmaya kalktı kurreye bile sordu içermisin diye tezcana sormadı.kendi ekibine yaptı kahveyi tezcana yapmadı:KK53: serkan da diyor ki bu kız evlenince kocasını kanepe de yatırır:KK48:
evet dün bu kısmı gördün dedim acaba öncesinde bişeyler oldumu..semihte yüzük getittirmişti züccaciyeciye..
muratta özlemle konuşurken saf diye bahsediyordu kurrtulayn hakkında...

evet dün bu kısmı gördün dedim acaba öncesinde bişeyler oldumu..semihte yüzük getittirmişti züccaciyeciye..
muratta özlemle konuşurken saf diye bahsediyordu kurrtulayn hakkında...

yok canım öncesinde bir şey olmadı. kaçırmışım ben kurre hakkında konuştular demek.

Bence tezcan ne inciden hoşlanıyor ne d e gamzeden.o gününü gün ediyor.sonuçta kendine karşılık verenler var.:KK53:

Back
X