• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ben caner gelsin istiyorum akrep burcuymuş of yakar oraları :) balık burcundan dolayı eyüp daha mülayim duruyor sanki ezik kalır orada aynı şekilde harun da ikizler burcuymuş , yanar döner çok değişken olabilir şu durumda caner mantıklı geldi bana.
ikizler erkeği çok fena sakın gelmesin. bir de çok çapkın olurlar arkadaşlarımdan biliyorum yani haha.
burçlarla alakan var sanırım
ben boğa burcuyum görüşlerin nedir? iyi kötü hepsi =)

Ben artık pek oylamaya inanmıyorum.Biraz reytinglere aksiyona göre karar veriyorlar bu yüzden Türkanın gideceğine pek ihtimal veremeyorum.Yani bu hafta Türkanı saçlarına kına yakarken görebililiriz gibi geliyor.

bence kafe grubunun yaptıgı ürünler daha guzel bız kameralardan cok fazla goremıyorduk kupa boyamalarını fotolarını gorunce guldum zıyaretcıler bırde bu kupaları goruyor ve alıyorlar ben sasırdım dogrusu o kupalara 50 tl verıp aldılar kafe grubunun yaptıkları fıyat olarakta cok uygun bence
cin ali mi ne çizmişler şaka gibi yaa millete hakaret resmen insan azıcık emek verir.
ama tuncay çok özenerek çiziyor hakkını yemeyelim
ve kupa boyama fikriyle tshırt fikri çalındı biliyorsunuz dimi
ilk başta tuncay lar yapıyordu.

bence pınar gidecek
semih in insalara yaklaşımını pek sevmiyorum ama dün pınar için yaptıklarında sonuna kadar haklıydı
pınar insanları küçük görüyor.
türkan a soru sordu yermek için yine fırsat aradı. kadın cevap vermiyo hala üsteleme peşinde.
ve bizi şaşırtmadı cümlesinin sonunda kelime dağarcığınızı genişletirsiniz umarım diye tavsiye de bulunuyor. iyi oldu pınar a ağlayacaktı resmen
abidin zaten oyu alır
pınar ın gitmesi için oyum türkan dan yana
kurre nin şovu iğrençti tabi
semih e gülmekten öldüm

ikizler erkeği çok fena sakın gelmesin. bir de çok çapkın olurlar arkadaşlarımdan biliyorum yani haha.
burçlarla alakan var sanırım
ben boğa burcuyum görüşlerin nedir? iyi kötü hepsi =)
boğa burcu iyidir evcimendir duygusaldır, tembel olurlar yemeğe düşkünkür, para harcamayı sever ama kazanmayı sevmez, sadıktır iyidir yani :)

o e alışverişteki saçmalıklar ne öyle ya onlara para vermeyin :) abidin hayranı olduğum için hatıra bır bileklik alamıyı düşünüorum.

boğa burcu iyidir evcimendir duygusaldır, tembel olurlar yemeğe düşkünkür, para harcamayı sever ama kazanmayı sevmez, sadıktır iyidir yani :)
ahah
boğanın iyi olduğunu biliyorum. en asil burç derler ama diğer burçlara haksızlık etmeyim şimdi.
yemeğe düşkünm doğru ama para harcamam pek. tutumluyumdur. kazanmayı da severim. sadıklıkta doğru.
sen hangi burçsun canm

Back
X