- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.621

ben ütopyadan sıkıldım ya izlemeyemiyorum artık,bazen eşimle ses olsun diye açıyoruz
hep dedikodu filan,sürekli atışma,bence içeridekiler de sıkıldı öyle bir halleri var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni ütopya yapıldığını ve seçmelerin olduğunu nerden öğrendiniz. aa çok şaşırdım. yenisi olacaksa bile eski hangar neden kullanılmıyor ki?ütopya reyting için hareket ediyo cafe grubu reyting göremediği için bir bir eleniyo sanırım yarışmanında sonu geliyor çünkü seçmeler var yeni ütopya için ve yeni bir hangar yapılmış semih en başta çağdaştan o hareketi görmeseydi böyle olmaz ve renting alamazdı bana göre o çağdaşın tokadı bile reyting uğruna yapılmış bir hareket hiç biri gerçek değil orada hepsi senaryodan ibaret hiç biri kendi gibi davranmıyor tabi bu benim düşüncem
aynen hiç tadı yokUtopyanin hiç tadı kalmadı yoksa sadece bana mı öyle geliyor....neyse ki survivor başlıyo yarın.
Birisi ergen apaçi diyordu sem i h taraftarlarınaakızlar bence insanlara biraz saygı duymasını öğrenin,semihçileri bukadar aşağılayarak siz doğru harekette mi bulunuyorsunuz
herkes istediği gibi yaşar, istediğini beğenir
kimse kimsenin cahillik seviyesini,beyninin olup olmadığı ölçemez
bence bu başlık kapatılsın,çok hakaret içeren yazılar var
konuşmalar çok kırıcı gerçektenBirisi ergen apaçi diyordu sem i h taraftarlarınaa![]()
Bütün duygu ve düşüncelerime tercuman oldun canım.ben bu hafta izlemedim ama bu haftaya kadar semihe oy verdim
söylediğiniz hakaretleri üstüme alınmıyorum,çünkü ben ne olduğumu biliyorum
desteklememin nedeni de şudur,ilk günden beri izlemiştim...serkanların grubunun şimdi pek sesi çıkmasa da zamanında inci melekle başlayan,insanları küçümseme,semihleri daha avam görerek yüksekten bakar halleri vardı..ve insan bir kere birilerini sevmezse,sonradan da sevemiyor..ben hala serkanların grubunu kendini beğenmiş olarak görüyorum
semihin her hareketini tabiki onaylamıyorum ama ilk baştan sempati beslediğim için bu böyle de sürüyor
Off daha ne laflar bizlereee.özür de hiç gelmez canımmkonuşmalar çok kırıcı gerçekten
semihi eleştir ama destekleyenlere bu hakaretler olmamış
bir özür bekliyoruz
ütopya çarşamba günü eski saatine alınacakmış twetter da yazıyordu kesin bilgi diye.
bi açıklamaya göre de harun semih leri özel hayatından vurun diye bir cümle kullanmış bilemem ne kadar doğru.
aynen katılıyorum size bende söylediklerimi yutamam, ya benim , konuşmasına, tavırlarına dayanamadığım adamın halk tarafından çok sevilmesine şaşırıyorum semih hayatımda gördüğüm en itici, saygısız biri nesini seviyorlar anlayamıyorum, şimdi gelipte bana semihin abidine el uzatmamasını taktir etmesinler bu saygısızlık değil de ne? artı yanına almış bereli bir kız semihe tapıyor dibinden ayrılmıyor , altar ve murat denen şahısların tek görevi semih kime oy verin derse ona oy vermek , böyle bir grubunda fanları var kafayı yemek elde değil! birde bu semihle kurrenin yapbozları falan e alişverişte satılıyor ya Allahım sana geliyorum :) cafe grubu da çok matah bir grup değil ama en azından herkesin konuşma fikir üretme özgürlüğü var, sabırlılar da işte çagdaş gibi çileden çıkmıyorlar karşı grubun o sevisyesizliğine katlanıyorlar büyük iş..kesinlikle geri vites atmam beni kimse döndüremez bu düşüncelerimden. Kimseye hakaret ettiğimi düşünmüyorum gazetelerin 2. sayfalarına bakarsanız Türkiyede bu insanların varlığını görürsünüz. Ve bu insanların zihniyetinin Semihle aynı zihniyet olduğunu düşünüyorum. Ben sizlerin Semihi tuttuğunuz için böyle olduğunuzu değil, bu tür insanların Semih gibileri tutacağından bahsettim. Herkes herşeyi üstüne almasın.
yeni hangarı twitterde gösterdiler geçen akşam yayın gösterirlerken seçmeler sat tarih ve yer yazıyordu alt kısmında seçmeler varmış yani bende öyle görmüştümyeni ütopya yapıldığını ve seçmelerin olduğunu nerden öğrendiniz. aa çok şaşırdım. yenisi olacaksa bile eski hangar neden kullanılmıyor ki?